Icme canm zararli diye biliyrm ben. Bende 6 aydır ya bisey varsa diye ilac icmiyrm. Suan bile nezle olcm sanirm basim cok agriyor mesela icemiyrm geciyr bi süre sonra.Kızlar bişey sorcam hamile olup olamıycamı bilmiyorum daha çok erken ama çok hastayım ilaç kullanmam gerekiyor zararı olur mu ki napcamı şaşırdım
Dayanabildiğim kadar dayanacam ama çok kötüyüm canım yaIcme canm zararli diye biliyrm . Bende 6 aydır ya bisey varsa diye ilac icmiyrm. Suan bile nezle olcm sanirm basim cok agriyor mesela icemiyrm geciyr bi süre sonra.
Ayy canim benim gecmis olsn ama icme yinede. Nezle misin canm?Dayanabildiğim kadar dayanacam ama çok kötüyüm canım ya
Evet canm bende gitmstm hormon tahlili yapmisti ultrasonda bakmsti cok şükür ki herseym normal çıkmıştı ama 6. Ayimdaym hâlâ bisey yokkben hamilelik düşünmeden önce kadın doğuma gittim.aklımdaki bütün soruları giderebilmek için.iyi ki de gitmişim.rahimde kalınlaşma görüldü 5 ay ilaç tedavisi sonucunda çoook şükür kalınlaşma giderildi.ve prolektin(süt hormonu) yüksek çıkmıştı onu da düşürdü doktorum.Ve şunu dedi eğer hamile kalsaydın bu süreçte kalınlaşma olduğu için rahim bebeği dışarı atardı ve bi düşük olurdu dedi. süt hormonu da düşürülmesi çok önemliymiş eğer yüksek olsaymış koruma etkisi yaptığı için hamilelilik oluşmasına engel olurmuş. kızlar size tavsiyem hamilelik öncesi mutlaka doktora gidin ve en azından çocuğum olur mu olmaz mı gibi sıkıntıya girmezsiniz ve tedavi gerekli ise bile biran önce tedavi olmuş olursunuz. artık doktorum hamilelik düşünebileceğimi ve çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi artık yapmam gereken tek şey yumurtlama gününü yakalayabilmek
Koyulasmaya baslamis canim kaçıncı gunde yaptn?Kizlar merhaba ilk defa ovu testi kullaniyorum testimi yorumlar misiniz
bugun 16. gunum dongum 33 35 gun arasıKoyulasmaya baslamis canim kaçıncı gunde yaptn?
Yarından sonra koyulaşacak gibi. Çalışmalara başladın mi
Burda bişe gözükmüyor canım mBu da benim
Canım bebek 3. Ayına gelene kadar bile ilaç içen oluyor . Bence bebek yokken kendine eziyet etme . Doktor à gitsen sorsan daha iyi tabi de. Antibiyotik zararlı diye biliyorum daDayanabildiğim kadar dayanacam ama çok kötüyüm canım ya
Doğum kontrol hapı kullanmismiydin. Aynenbenim de baktı etti doktor çok şükür Problem yok ama. İlacı bırakalı 8 ay oldu.bebiş de yokEvet canm bende gitmstm hormon tahlili yapmisti ultrasonda bakmsti cok şükür ki herseym normal çıkmıştı ama 6. Ayimdaym hâlâ bisey yokk
ayy ınsallah dun akşam oldu yarın aksam koyuluk artarsa gun asırı ılışkıye devam edeerızYarından sonra koyulaşacak gibi. Çalışmalara başladın mi
Fotoyu kırp ıp deneyin isterseniz. Dosya yükle kısmına tıklayarakYa ben yukleyemiyorum
Bugun boş yarın dolu. Doğrusu bu bencede . Haydi rastgeleayy ınsallah dun akşam oldu yarın aksam koyuluk artarsa gun asırı ılışkıye devam edeerız
ınsallah zaten gun asırı yapınca yum gunu kaçmaz dıye dusunuyorum ınsallah bu ay gelır su 3 ay ıcınde gelmesı cok ıyı olurBugun boş yarın dolu. Doğrusu bu bencede . Haydi rastgeleRabbım hayırlı gebelikler nasip etsin bize bu ay bizim ayımiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?