ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

henüz yumurtlma günü değil canım yarın da devam et bence
3 gündür aynı saatlerde yapıyorum ama anlamadım cnm silikleşiyor mu ne oldu anlamadım, daha önceki günler yapmadım

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 193
Canım bebek 3. Ayına gelene kadar bile ilaç içen oluyor . Bence bebek yokken kendine eziyet etme . Doktor à gitsen sorsan daha iyi tabi de. Antibiyotik zararlı diye biliyorum da

Aynen. Antibiyotik baya zararlı. Bazı ağrı kesicilerde öyle..

3 gündür aynı saatlerde yapıyorum ama anlamadım cnm silikleşiyor mu ne oldu anlamadım, daha önceki günler yapmadım

Canım adet günün ne zaman ve kaç günde 1 oluyosun? Ben adet bitiminden 1 hafta sonra yaptım ve mart 17 yumurtlama günümdü. Normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama yumurtlama günlerim geç oluyo mesela. Bence yapmaya devam et. Ama testlerden anladığım kadarıyla daha belirgin bşşey yok. Yine de sabah yapılan testlerle akşam yapılan testler arasında fark olabiliyor. Bu testten ben de almıştım ve 45 lira mı ne bişeydi? Sonra internetten 50'lik sipariş ettim bak 2 aydır bol bol yetiyo, sana da tavsiye ederim. Güzel haberlerini duymak dileğiyle..

ınsallah zaten gun asırı yapınca yum gunu kaçmaz dıye dusunuyorum ınsallah bu ay gelır su 3 ay ıcınde gelmesı cok ıyı olur
Ben de bu 3 ayı çok önemsiyorum. İnşallah bu ay olur. Ben de bu ay gün aşırı denicez. Üst üste ilişkinin olmadığı tecrübeyle sabitlendi

amin cnm insallah ben de aldım 20 tane netten cnm. devam etsemmi bilemedim. bi kaç gün daha deneyeyim bakalım. normalde 28 günde oluyordum da 3-4 aydır 29 gün de olmaya başladım. son adet tarihi 5 mart. ben de adet bittikten 7. gün sonra yapmaya başladım geç mi başladım bilmiyorum canım.bugun akşam yine yaparsam 4 gündür yapmış olcam bakalım dediğin gibi devam edeym belirginleşcek mi? tam da testten anlamıyorum olmazsa buraya yukler sorarım :) inşallah senin de güzel haberlerini duyarız cnm.. bu arada testleri 3 gündür gece yapıorum.

Ben de bu 3 ayı çok önemsiyorum. İnşallah bu ay olur. Ben de bu ay gün aşırı denicez. Üst üste ilişkinin olmadığı tecrübeyle sabitlendi
Yokkk ust uste zaten istemio insan iskence gibi zevkle cocuk dusunmeden yapmak gerekiomus

Bende ilk başlarda bu testle nasıl başa çıkacağımı bilemiyodum canım ama sonra ustalaşıyosun Bence denemeye devam et. ben de hep beklediğim tarihren geç yakaladım çift çizgileri

Bu bu akşam yaptım yumurtlacagimi gösteriyor galiba yorum bekliyorum

Eklentiler

• 20150321_202022.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar adet günüm bugün bitti Meryem suresine başIı cam.41gün okumakgerekiyormuş. Bu aradabenim kafam gene karışık ilişki sıkligi konuşunda . Bugün ilişki oldu. Yarın diğer günler.Yapmıyım.diyorum. ÇiftÇizgiye kadar beklesem diyorum.Bakalım.Bu ay olsun. İnşallah

Adet bittikten 7g'ün sonra başladıysa n geçkalmış olabilirsin ' adetin 14g'ünü falan oluyor 28 günde bir oluyorsan teste 9. günü falan başlaman gerek diye biliyorum

Adet bittikten 7g'ün sonra başladıysa n geçkalmış olabilirsin ' adetin 14g'ünü falan oluyor 28 günde bir oluyorsan teste 9. günü falan başlaman gerek diye biliyorum
adet başladıktan 14 gününde yapmaya başladım cnm silikti.15 gün de silik çıktı 16 gün tek çizgi çıktı bugun yaptım yine tek çizgi çıktı. sanırım bn geç yapmaya başladım.silik çıkmadan bi kaç gün önce yumurtladım galiba değil mi? neyse ki sorun değil o günlerde de gün aşırı ilişki olmuştu :)

Oo zaman süper. Mesele ilişki zaten. Haydi rasgele

Canim vorones doğru söylüyor. 9. Gün yapmaya baslamaliydin. 14. Gün zaten yumurtlama günü oldgu için bi gün oncesinde koyu cikiyr yumurtlama olunca da siliklesiyr. Zaten gün aşırı ilişki olmus. Hayırlısıyla olur inşallah:)

Canım sizi görmek güzel. Nedir durumlar. Adet başladı bitti mi. Benim dün bitti. Yumurtlamayi bekliyorum. Salı test yapcam. Sen?

Canım sizi görmek güzel. Nedir durumlar. Adet başladı bitti mi. Benim dün bitti. Yumurtlamayi bekliyorum. Salı test yapcam. Sen?
Benim adet baslamadi canm. Gec yumurtladm Ondan heralde. Çalışmalar bitti beklemedeym suan. Bakalm ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…