3 gündür aynı saatlerde yapıyorum ama anlamadım cnm silikleşiyor mu ne oldu anlamadım, daha önceki günler yapmadımhenüz yumurtlma günü değil canım yarın da devam et bence
Canım bebek 3. Ayına gelene kadar bile ilaç içen oluyor . Bence bebek yokken kendine eziyet etme . Doktor à gitsen sorsan daha iyi tabi de. Antibiyotik zararlı diye biliyorum da
3 gündür aynı saatlerde yapıyorum ama anlamadım cnm silikleşiyor mu ne oldu anlamadım, daha önceki günler yapmadım
Ben de bu 3 ayı çok önemsiyorum. İnşallah bu ay olur. Ben de bu ay gün aşırı denicez. Üst üste ilişkinin olmadığı tecrübeyle sabitlendiınsallah zaten gun asırı yapınca yum gunu kaçmaz dıye dusunuyorum ınsallah bu ay gelır su 3 ay ıcınde gelmesı cok ıyı olur
amin cnm insallah ben de aldım 20 tane netten cnm. devam etsemmi bilemedim. bi kaç gün daha deneyeyim bakalım. normalde 28 günde oluyordum da 3-4 aydır 29 gün de olmaya başladım. son adet tarihi 5 mart. ben de adet bittikten 7. gün sonra yapmaya başladım geç mi başladım bilmiyorum canım.bugun akşam yine yaparsam 4 gündür yapmış olcam bakalım dediğin gibi devam edeym belirginleşcek mi? tam da testten anlamıyorum olmazsa buraya yukler sorarım :) inşallah senin de güzel haberlerini duyarız cnm.. bu arada testleri 3 gündür gece yapıorum.Canım adet günün ne zaman ve kaç günde 1 oluyosun? Ben adet bitiminden 1 hafta sonra yaptım ve mart 17 yumurtlama günümdü. Normalde 30 günde 1 adet oluyorum ama yumurtlama günlerim geç oluyo mesela. Bence yapmaya devam et. Ama testlerden anladığım kadarıyla daha belirgin bşşey yok. Yine de sabah yapılan testlerle akşam yapılan testler arasında fark olabiliyor. Bu testten ben de almıştım ve 45 lira mı ne bişeydi? Sonra internetten 50'lik sipariş ettim bak 2 aydır bol bol yetiyo, sana da tavsiye ederim. Güzel haberlerini duymak dileğiyle..
Yokkk ust uste zaten istemio insan iskence gibi zevkle cocuk dusunmeden yapmak gerekiomusBen de bu 3 ayı çok önemsiyorum. İnşallah bu ay olur. Ben de bu ay gün aşırı denicez. Üst üste ilişkinin olmadığı tecrübeyle sabitlendi
amin cnm insallah ben de aldım 20 tane netten cnm. devam etsemmi bilemedim. bi kaç gün daha deneyeyim bakalım. normalde 28 günde oluyordum da 3-4 aydır 29 gün de olmaya başladım. son adet tarihi 5 mart. ben de adet bittikten 7. gün sonra yapmaya başladım geç mi başladım bilmiyorum canım.bugun akşam yine yaparsam 4 gündür yapmış olcam bakalım dediğin gibi devam edeym belirginleşcek mi? tam da testten anlamıyorum olmazsa buraya yukler sorarım :) inşallah senin de güzel haberlerini duyarız cnm.. bu arada testleri 3 gündür gece yapıorum.
Evet canim koyulasmis ama sen bunu birde sbaha 10 11 gibi yap dha koyu olucakmi bakalimBu bu akşam yaptım yumurtlacagimi gösteriyor galiba yorum bekliyorum
Adet bittikten 7g'ün sonra başladıysa n geçkalmış olabilirsin ' adetin 14g'ünü falan oluyor 28 günde bir oluyorsan teste 9. günü falan başlaman gerek diye biliyorumamin cnm insallah ben de aldım 20 tane netten cnm. devam etsemmi bilemedim. bi kaç gün daha deneyeyim bakalım. normalde 28 günde oluyordum da 3-4 aydır 29 gün de olmaya başladım. son adet tarihi 5 mart. ben de adet bittikten 7. gün sonra yapmaya başladım geç mi başladım bilmiyorum canım.bugun akşam yine yaparsam 4 gündür yapmış olcam bakalım dediğin gibi devam edeym belirginleşcek mi? tam da testten anlamıyorum olmazsa buraya yukler sorarım :) inşallah senin de güzel haberlerini duyarız cnm.. bu arada testleri 3 gündür gece yapıorum.
Sağol teşekkür ederim birazdan yaparımEvet canim koyulasmis ama sen bunu birde sbaha 10 11 gibi yap dha koyu olucakmi bakalim
Bugünde saat 5 gibi falan da yapıVer bakalım. Daha koyulaşırgibı. Dün ilişki Oldu mı pekiBu bu akşam yaptım yumurtlacagimi gösteriyor galiba yorum bekliyorum
adet başladıktan 14 gününde yapmaya başladım cnm silikti.15 gün de silik çıktı 16 gün tek çizgi çıktı bugun yaptım yine tek çizgi çıktı. sanırım bn geç yapmaya başladım.silik çıkmadan bi kaç gün önce yumurtladım galiba değil mi? neyse ki sorun değil o günlerde de gün aşırı ilişki olmuştu :)Adet bittikten 7g'ün sonra başladıysa n geçkalmış olabilirsin ' adetin 14g'ünü falan oluyor 28 günde bir oluyorsan teste 9. günü falan başlaman gerek diye biliyorum
Oo zaman süper. Mesele ilişki zaten. Haydi rasgeleadet başladıktan 14 gününde yapmaya başladım cnm silikti.15 gün de silik çıktı 16 gün tek çizgi çıktı bugun yaptım yine tek çizgi çıktı. sanırım bn geç yapmaya başladım.silik çıkmadan bi kaç gün önce yumurtladım galiba değil mi? neyse ki sorun değil o günlerde de gün aşırı ilişki olmuştu :)
Canim vorones doğru söylüyor. 9. Gün yapmaya baslamaliydin. 14. Gün zaten yumurtlama günü oldgu için bi gün oncesinde koyu cikiyr yumurtlama olunca da siliklesiyr. Zaten gün aşırı ilişki olmus. Hayırlısıyla olur inşallah:)adet başladıktan 14 gününde yapmaya başladım cnm silikti.15 gün de silik çıktı 16 gün tek çizgi çıktı bugun yaptım yine tek çizgi çıktı. sanırım bn geç yapmaya başladım.silik çıkmadan bi kaç gün önce yumurtladım galiba değil mi? neyse ki sorun değil o günlerde de gün aşırı ilişki olmuştu :)
Canım sizi görmek güzel. Nedir durumlar. Adet başladı bitti mi. Benim dün bitti. Yumurtlamayi bekliyorum. Salı test yapcam. Sen?Canim vorones doğru söylüyor. 9. Gün yapmaya baslamaliydin. 14. Gün zaten yumurtlama günü oldgu için bi gün oncesinde koyu cikiyr yumurtlama olunca da siliklesiyr. Zaten gün aşırı ilişki olmus. Hayırlısıyla olur inşallah:)
Benim adet baslamadi canm. Gec yumurtladm Ondan heralde. Çalışmalar bitti beklemedeym suan. Bakalm ne olacak..Canım sizi görmek güzel. Nedir durumlar. Adet başladı bitti mi. Benim dün bitti. Yumurtlamayi bekliyorum. Salı test yapcam. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?