Benim 12 sinde kiyu cift cizgi vardi ogun yaptik ertesi gunu yapamadim misafir vardi ama 10 undada yapmistik yani bur gun evveli yumurtlamadan ... tabiki allah bilir ama eksikmi olmus oldu sence
ohh içim ferahladı kızlar :)Canim vorones doğru söylüyor. 9. Gün yapmaya baslamaliydin. 14. Gün zaten yumurtlama günü oldgu için bi gün oncesinde koyu cikiyr yumurtlama olunca da siliklesiyr. Zaten gün aşırı ilişki olmus. Hayırlısıyla olur inşallah:)
Insallah olmustur demekten baska care kalmiyor zaten 4 gun sonra belli olcakGenelde koyu cizgiyi gordukten 24-36 saat icinde iliskinin olmasi gerekiyor. O gun yaptiysaniz bence sorun olmaz cunku spermlerin yasama suresi 3 gun.
onu yaptığım gün olmadı ertesi gün oldu ama ben testi yapamadımBugünde saat 5 gibi falan da yapıVer bakalım. Daha koyulaşırgibı. Dün ilişki Oldu mı peki
Yarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallahMerhaba canlar. Ne alemdesiniz? koyu çizgi günleriniz yaklaşıyor olmalı. Bu ay tutacak inanıyorum ben hepinize
Merhaba canlar. Ne alemdesiniz? koyu çizgi günleriniz yaklaşıyor olmalı. Bu ay tutacak inanıyorum ben hepinize
Umarim güzel haberini alirizInsallah olmustur demekten baska care kalmiyor zaten 4 gun sonra belli olcak
Peki çift çizgiyi görmeden önce ilişki şart mı. Yani gerek var mı. Çifti görüp çalışma yapmak doğrusu değil mi .Genelde koyu cizgiyi gordukten 24-36 saat icinde iliskinin olmasi gerekiyor. O gun yaptiysaniz bence sorun olmaz cunku spermlerin yasama suresi 3 gun.
Ben bilmiyorum canımBana kimse cevap vermeyecek mi
24 saat yumurta canli kaliyor gun asiri olmasi erken yada gec.okursa garanti diyebyani cift cizgiyi gormen icin test yapiyorsun diyelim testi yapmadands yanibsen.ogrenmedenboncede.yumurta catlamis.olabiliyor garanti olsun diye yani cumel biraz devrik oldu ama anlatabildim sanirim :)Peki çift çizgiyi görmeden önce ilişki şart mı. Yani gerek var mı. Çifti görüp çalışma yapmak doğrusu değil mi .
testlerim ve ben geri geldik :) annemlerin yanına gitmiştim biraz kafam dağılsın diye iyi geldi valla o gerilimi attım üzerimden,ben test yapmaya başladım ama silik tabii gün aşırı çalışmalara da başladık. Geçen ay tutturamadık ama umarım bu ay güzel haberleri alıcaz canım hepimiz için hayırlısı inşallahYarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallah
üzülme canım ya Allah biliyordur hayırlı zamanı,sağlıkla gelir bebeğin inşallahh. Günün geçmiş miydi kan testi yaptırdın?Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı umutlarım gelecek aya kaldıartık hakkımızda hayırlısı ...
canım benim nasılsın taze anneMerhaba canlar. Ne alemdesiniz? koyu çizgi günleriniz yaklaşıyor olmalı. Bu ay tutacak inanıyorum ben hepinize
hoş geldin canım . bu ay stres yapmak yok . olursa olur olmazsa hayırlısı.. ben de bugün test yaptım t cok silik çıktı. benim cuma günü de olabilr. bakalım artık ..testlerim ve ben geri geldik :) annemlerin yanına gitmiştim biraz kafam dağılsın diye iyi geldi valla o gerilimi attım üzerimden,ben test yapmaya başladım ama silik tabii gün aşırı çalışmalara da başladık. Geçen ay tutturamadık ama umarım bu ay güzel haberleri alıcaz canım hepimiz için hayırlısı inşallah
Yarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?