ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim 12 sinde kiyu cift cizgi vardi ogun yaptik ertesi gunu yapamadim misafir vardi ama 10 undada yapmistik yani bur gun evveli yumurtlamadan ... tabiki allah bilir ama eksikmi olmus oldu sence

Genelde koyu cizgiyi gordukten 24-36 saat icinde iliskinin olmasi gerekiyor. O gun yaptiysaniz bence sorun olmaz cunku spermlerin yasama suresi 3 gun.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle size bir önerim var telefonlarınıza TAKVİMİM adlı programı yükleyin orda ne zaman yumurtlama gününüz olduğu ne zaman gebelik ihtimalinin yüksek olduğu falan yazıyor. Tabi siz önce ayar yapıyorsunuz kaç günde bir adet olduğunuzu falan.. Gelelim benim konuma ben 2 yıllık evliyim artık bebiş istiyoruz inş. Rabbim nasip eder. Geçen ay korunmayı bıraktık. Tesadüfen tamda yumurtlama günümde bırakmışız. Ama olmadı tabi. Bu ay adetimin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım 18 martta ilacım bitti. Bugün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi bir his oldu. Klomen kullanan var mı varsa ne zaman yumurtlama oldu yazarsanız çok sevinirim :)

Merhaba canlar. Ne alemdesiniz? koyu çizgi günleriniz yaklaşıyor olmalı. Bu ay tutacak inanıyorum ben hepinize
Yarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallah

Genelde koyu cizgiyi gordukten 24-36 saat icinde iliskinin olmasi gerekiyor. O gun yaptiysaniz bence sorun olmaz cunku spermlerin yasama suresi 3 gun.
Peki çift çizgiyi görmeden önce ilişki şart mı. Yani gerek var mı. Çifti görüp çalışma yapmak doğrusu değil mi .

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı umutlarım gelecek aya kaldı artık hakkımızda hayırlısı ...

Peki çift çizgiyi görmeden önce ilişki şart mı. Yani gerek var mı. Çifti görüp çalışma yapmak doğrusu değil mi .
24 saat yumurta canli kaliyor gun asiri olmasi erken yada gec.okursa garanti diyebyani cift cizgiyi gormen icin test yapiyorsun diyelim testi yapmadands yanibsen.ogrenmedenboncede.yumurta catlamis.olabiliyor garanti olsun diye yani cumel biraz devrik oldu ama anlatabildim sanirim :)

Yarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallah
testlerim ve ben geri geldik :) annemlerin yanına gitmiştim biraz kafam dağılsın diye iyi geldi valla o gerilimi attım üzerimden,ben test yapmaya başladım ama silik tabii gün aşırı çalışmalara da başladık. Geçen ay tutturamadık ama umarım bu ay güzel haberleri alıcaz canım hepimiz için hayırlısı inşallah

Ovulasyon testine göre yaptığım çalışmaya göre bu ay sonu hamile miyim değil miyim öğrenicem inşallah kızlar.. Adetime 1 hafta kaldı ve 2 gündür kasık ağrıları yaşıyorum. Fakat bu adet ağrısı mı değil mi bilemiyorum. Bi de bugün biraz baş dönmesi yaşadım. Bu da tansiyonla alakalı bişey de olabilir, yine bilemiyorum. Zaman geçmiyo iyi mi?

hoş geldin canım . bu ay stres yapmak yok . olursa olur olmazsa hayırlısı.. ben de bugün test yaptım t cok silik çıktı. benim cuma günü de olabilr. bakalım artık ..

Aynen kuzum doğru yapıyosun. Sperm kalitesi için 2 gün ara vermek ve sabahları yapmak en doğrusuymuş. Ay inşallah çift çizgini yakalarsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…