ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

1 hafta az bi zaman canım ya. kafanı dağıt . çok yıpratma kendini . ben yaptım kötü oluyor yahu

1 hafta az bi zaman canım ya. kafanı dağıt . çok yıpratma kendini . ben yaptım kötü oluyor yahu

Çok hakılsın canım benim. Aslında çok kafaya takmıyorum amma şu hamilelik belirtilerini yaşama durumu beni acaba mı diye zorlayıp duruyo. Kasık ağrıları, baş dönmesi, belimde böyle gıcık bi ağrı, göğüs uçlarımda hassasiyet, bacaklarımda ve yüzümde kaşıntı hali, gibi gibi gibi.. Öğreneydim iyiydi

Aynen kuzum doğru yapıyosun. Sperm kalitesi için 2 gün ara vermek ve sabahları yapmak en doğrusuymuş. Ay inşallah çift çizgini yakalarsın canım benim
benim anlamadığım 2 gün ara vermek diyorsun ya. şimdi bu gece oldu diyelim . çarşamba gecesi boş. perşembe dolu mu olsun yoksa 2 gün dedik ya. çarşmba perşmbe boş cuma mı olsun . benim tahmini gün perşembe . salı günü ki ilişki yetecek mi ki yaaa. çok az değil mi.

aman ya sana diyorum da ben daha ilişki yaşamadan acabalar üretiyorum .

Peki çift çizgiyi görmeden önce ilişki şart mı. Yani gerek var mı. Çifti görüp çalışma yapmak doğrusu değil mi .

Canim normalde cift cizgiyi gorunce yumurtlayacagini anliyorsun. Ve 24-36 saat icinde iliskinin olmasini belirtmisler. Oncesinde de iliski olabilir tabi ama yumurtlama zamanina denk gelmeyebilir.

Canım ben doktor kontrolüne gittiğimde bana adet bittikten 10 veya 11. günden itibaren her 2 güne 1 ilişki yaşaşamı söylemişti. Bu sperm kalitesini yüksek tutmak ve ihtimalleri yükseltmek için verilen bir plandı. Sen perşembe günü yumurtlayacağını düşünüyosan eğer bence yarın sabah mutlaka olsun. Çünkü çift çizgiden sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama olacak demek. Ve eğer sen yarın yumurtlasan veya perşembe günü, gebe kalma ihtimalin çooook yüksek. Sperm hücresi 3 gün tüpte bekler ve yumurtamız çıkıp tüpe yöneldiği an spermler ona hurrrraaa yapışırlar ve oluşum başlar..

Laf aramızda kitabını yazıcam ben yumurtlama işlerinin

haydi inşallah. sperm kalitesi önemli .. hem öyle olmasa doktor eşime tahlil için gel derken 4 günlük perhiz sonrası gel demişti. biriktirmek gerek zaar bizim 2 gündür birikti inşallah :)

haydi inşallah. sperm kalitesi önemli .. hem öyle olmasa doktor eşime tahlil için gel derken 4 günlük perhiz sonrası gel demişti. biriktirmek gerek zaar bizim 2 gündür birikti inşallah :)

Hahhhahahahah! Doğru canım benim. Benim eşimde girmişti o sevimsiz testlere. Aynen canım benim. 2 güne 1 yapmak ve mutlaka sabahları yapmak önemliymiş. Spermler sabahları süperman oluyorlarmış

Hahhhahahahah! Doğru canım benim. Benim eşimde girmişti o sevimsiz testlere. Aynen canım benim. 2 güne 1 yapmak ve mutlaka sabahları yapmak önemliymiş. Spermler sabahları süperman oluyorlarmış
hımmm öyle mi diyorsunnnnn . ay o zaman saatleri mi kursak ne yapsak :) ben hep yatağa girer girmez denerdim . bu ay da böle yapalım :) gece ola hayrola

hımmm öyle mi diyorsunnnnn . ay o zaman saatleri mi kursak ne yapsak :) ben hep yatağa girer girmez denerdim . bu ay da böle yapalım :) gece ola hayrola

Sabah uyanır uyanmaz yapmanızda fayda var canım. Bi de böyle yarım saat yatakta uzanır yatarsın. Çünkü spermlerin tüplere geçisi 30-60 dakika sürüyomuş. Bu süre içinde spermlerin içindeki aktif olmayan, zayıf kalan hücreler temizlenerek en iyi spermler tüpe geçiyormuş.

Kizlar hepinize mrhb bendede ayni sorun var adetime 10 Gun kala ovu Test yaptim pozitifti son iki Gun kala tekrar yaptim bi hafta icinde yani Gene pozitif ve reglim 4 Gun gecti ovu testler hala pozitif nedir bu bilen varmi burda okudum hamilelik varsa surekli pozitif cikiyormus ovu testler.. Iki gundur yaptiklarim oncekilere Göre daha acik renk

bu mesajı yazdığınız dönemde mi hamile kaldınız ? yani gidip ovulasyon testi alayımmı ? :)

Canım merhaba! Dilerim güzel haberlerini alırız. Senin hemen hamilelik testi ya da kan tahlili yaptırman gerek. Lütfen şunu unutmayalım: ovulasyon testleri kesin bir dille hamilelik testi olarak kullanılmaz diye kullanım açıklamasında yazar. Öyle olsa hamilelik testi diye bişey olmaz.. İnşallah herşey gönlünce olsun. Bizleri de haber et:)

Bende okudum canm evet Ama cikanda var nebiliyim suan icin illada cocuk olsun istemiyorum Ama olursa da iyi olur sadece cok merak icindeyim hayirlisi diyelim herkesin gonlune Göre versin rabbim

Bende okudum canm evet Ama cikanda var nebiliyim suan icin illada cocuk olsun istemiyorum Ama olursa da iyi olur sadece cok merak icindeyim hayirlisi diyelim herkesin gonlune Göre versin rabbim

Canım duların kabul olsun, güzel enerjin herkese geçsin inşallah.. Ama insanların nasıl parmak izleri aynı değilse, vücut dilleri de aynı değil. Özellikle hamilelik dönemi.. Ovulasyıon testleri vücudun LH seviyesini ölçen bir testtir ve LH seviyesi en yüksek olduğu yani çift çizginin en koyu olduğu dönemde yumurta kendini tüpe geçiş için 24-36 saat öncesinden kendini hazırlıyor demektir. SEnin hemen hamilelik testi yapman da fayda var. En net sonuç için elbette kan testi yaptırmak lazım. Dilerim herşey gönlünce olsun canım

Cnm bide anormal olan hadi hamilelik yok tamam Ama iki haftadir surekli yumurtluyomuyum ben ozaman :)) ben dün doktorumlada görüştüm bı haftaya regl olmamasan gel dedı oda saçma buldu testler neden pozıtıf cıkıyo sureklı dıye anlamdım gıttı :))

Hepimiz icin insallah sende sagol guzel dileklerin icin:))

Canım kasıklarında devamlı ağrı veya akıntı hissi var mı? Üşütmüş olabilir misin? Devamlı çift çizgi çıkması bu durumda normal olmaz. LH sevyesi yükselmesi buna da bağlı olabiliyor.

Canım kasıklarında devamlı ağrı veya akıntı hissi var mı? Üşütmüş olabilir misin? Devamlı çift çizgi çıkması bu durumda normal olmaz. LH sevyesi yükselmesi buna da bağlı olabiliyor.
Suan yok canm gecen hafta bi hafta boyunca kasik bolgemde sislik vardi cok hassasti ayakta durmakta zorlanmistim bide alisverise gitmistik iki uc Saat ayakta kalinca belim cok agrimisti nirmalde usutsem genelde gazim olur ve kasigimda batmalar olur su an hic bisey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…