- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
g.gidiyordan laboquik alıp kullanıyorum. hem de daha uygunmrb arkadaşlar en iyisi ve markası, hangi sitelerden sipariş verdiniz ayrıca hamile kalanınız varmı bu testleri deneyerek ,.. tşk
Kizlar regl oldum:)))Suan yok canm gecen hafta bi hafta boyunca kasik bolgemde sislik vardi cok hassasti ayakta durmakta zorlanmistim bide alisverise gitmistik iki uc Saat ayakta kalinca belim cok agrimisti nirmalde usutsem genelde gazim olur ve kasigimda batmalar olur su an hic bisey yok ama
Yok canım günüm geçmemişti ilaç kullanmaya başlayacaktım doktor şüphen varsa ilaçtan önce gebelik var mı yok mu bakalım ona göre başlayalım dedi öyle baktık ama negatif çıktıüzülme canım ya Allah biliyordur hayırlı zamanı,sağlıkla gelir bebeğin inşallahh. Günün geçmiş miydi kan testi yaptırdın?
Kısmet canım ben daha regl olmadım ama bende gebe olmadığımı biliyorum umutlar gelecek ayaKizlar regl oldum:)))
2 test cıkıyor paketten diyor ve 10 tane nasıl oluyormuş anlamdım sarı yazılı bi paket değil mi bide kredi kartsız ödeme olmuyormu daha sonra bi sıkıntı olur mu acabag.gidiyordan laboquik alıp kullanıyorum. hem de daha uygun
yoo ben daha önce 35li aldım 8 adette gebelik testi hediyeliydi 35 lira. bu ay da 20 ov. testi 2 erken gebelik testi hediyeli aldım o da 22 lira.2 test cıkıyor paketten diyor ve 10 tane nasıl oluyormuş anlamdım sarı yazılı bi paket değil mi bide kredi kartsız ödeme olmuyormu daha sonra bi sıkıntı olur mu acaba
Hayırlısı tatlım ya Allah büyüktür ınsallahh vardır sende ben stres yapmıyorum cunku ovu testı alırkende hemen yapıcam dıye almamıştım estı yaptım ıste:)) ben daha ısteyıp ıstemedıgımden tam emın degılımKısmet canım ben daha regl olmadım ama bende gebe olmadığımı biliyorum umutlar gelecek aya
Cnm ben regl oldum:)Canım kasıklarında devamlı ağrı veya akıntı hissi var mı? Üşütmüş olabilir misin? Devamlı çift çizgi çıkması bu durumda normal olmaz. LH sevyesi yükselmesi buna da bağlı olabiliyor.
İki gün kala t c den koyu ise pozitif deniyor. LH seviyesi gebelikte de yüksekmisGunaydin kizlarrr :) ov. Testini geblik ogrenmek icin kullanmak dogrumu adete 6 gun kaldi ama 8 gunde olabilir sizce onun icin kullanmak dogrumu :) bian once ogrenmek istyrum var yada yoj
Dün olduysa yarın olması daha mantıklı canımKızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum
Canim bugun aksamda koyulasabilir ama unutma koyulastiktan 24 saat sonra yumurta catliyorKızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum
Hmmm... Bakalim bnde deniycem adetime 6 gun kaldiiiİki gün kala t c den koyu ise pozitif deniyor. LH seviyesi gebelikte de yüksekmis
canım dün ilişki olduysa yarın olsun bencede,geçen ay hergün denemene rağmen tutmamıştı belki günaşırı faydası olur. Birde senin sat neydi benim hala koyulaşma olmadı testteKızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum
Kızlar benimde bugünkü testim bu,hala silik ov. Hesaplamaya göre yarın yumurtlama günüm ama geçen ayda bundan biraz daha koyuluk olmuş sonra silikleşmişti yani geçen ayda iki koyu çizgiyi görememiştim dün ilişki oldu bugün boş geçip yarın mı olsun yoksa bugünü de degerlendireyim mi geçen ayda iki çizgiyi de koyu görememek kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?