ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

mrb arkadaşlar en iyisi ve markası, hangi sitelerden sipariş verdiniz ayrıca hamile kalanınız varmı bu testleri deneyerek ,.. tşk

Kizlar regl oldum:)))

üzülme canım ya Allah biliyordur hayırlı zamanı,sağlıkla gelir bebeğin inşallahh. Günün geçmiş miydi kan testi yaptırdın?
Yok canım günüm geçmemişti ilaç kullanmaya başlayacaktım doktor şüphen varsa ilaçtan önce gebelik var mı yok mu bakalım ona göre başlayalım dedi öyle baktık ama negatif çıktı

g.gidiyordan laboquik alıp kullanıyorum. hem de daha uygun
2 test cıkıyor paketten diyor ve 10 tane nasıl oluyormuş anlamdım sarı yazılı bi paket değil mi bide kredi kartsız ödeme olmuyormu daha sonra bi sıkıntı olur mu acaba

2 test cıkıyor paketten diyor ve 10 tane nasıl oluyormuş anlamdım sarı yazılı bi paket değil mi bide kredi kartsız ödeme olmuyormu daha sonra bi sıkıntı olur mu acaba
yoo ben daha önce 35li aldım 8 adette gebelik testi hediyeliydi 35 lira. bu ay da 20 ov. testi 2 erken gebelik testi hediyeli aldım o da 22 lira.

Kısmet canım ben daha regl olmadım ama bende gebe olmadığımı biliyorum umutlar gelecek aya
Hayırlısı tatlım ya Allah büyüktür ınsallahh vardır sende ben stres yapmıyorum cunku ovu testı alırkende hemen yapıcam dıye almamıştım estı yaptım ıste:)) ben daha ısteyıp ıstemedıgımden tam emın degılımo yuzden olsa ıyı olurdu yoksada kötü degıl dedım hep

hanımlar benim bu ay ki sat 13.03 22.03 bu testleri ne zamn yapmaya başlayım ...bide kaç test yapmam gerekiyor kaç tane olsa yeter ..

Gunaydin kizlarrr :) ov. Testini geblik ogrenmek icin kullanmak dogrumu adete 6 gun kaldi ama 8 gunde olabilir sizce onun icin kullanmak dogrumu :) bian once ogrenmek istyrum var yada yoj

Gunaydin kizlarrr :) ov. Testini geblik ogrenmek icin kullanmak dogrumu adete 6 gun kaldi ama 8 gunde olabilir sizce onun icin kullanmak dogrumu :) bian once ogrenmek istyrum var yada yoj
İki gün kala t c den koyu ise pozitif deniyor. LH seviyesi gebelikte de yüksekmis

Kızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum

Eklentiler

• 2015-03-25 10.36.59.webp
    13 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum
Canim bugun aksamda koyulasabilir ama unutma koyulastiktan 24 saat sonra yumurta catliyor

Kızlar 18 martta klomen bitmişti. 23 martta şiddetli kasık ve karın ağrım oldu internetten baktım hemen ilişki diyordu bende hemen harekete geçtim tabii Bugün de iç çamaşırımı bile ıslatacak kadar akıntım oldu, yarın doktor kontrolüm var. İnş iyi haberlerimi paylaşırım sizinle :)

canım dün ilişki olduysa yarın olsun bencede,geçen ay hergün denemene rağmen tutmamıştı belki günaşırı faydası olur. Birde senin sat neydi benim hala koyulaşma olmadı testte

Kızlar benimde bugünkü testim bu,hala silik ov. Hesaplamaya göre yarın yumurtlama günüm ama geçen ayda bundan biraz daha koyuluk olmuş sonra silikleşmişti yani geçen ayda iki koyu çizgiyi görememiştim dün ilişki oldu bugün boş geçip yarın mı olsun yoksa bugünü de degerlendireyim mi geçen ayda iki çizgiyi de koyu görememek kafamı karıştırıyor

Eklentiler

• P_20150325_151722.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 119

Yarın olsun bence sperm kalitesi açısından. Hem spermler 3 gün yaşabiliyormuş. İnşallah bu ay bebişiniz gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…