İnşallah hayırlısıyla sağlıkla olur umarım teşekkürlerYarın olsun bence sperm kalitesi açısından. Hem spermler 3 gün yaşabiliyormuş. İnşallah bu ay bebişiniz gelir :)
Ayyy mesajına ihtiyacım vardı. Gecen ay evet hergün denedik olmayınca bu ay farklı deneyim diyorum . Ama bu test iyice koyulasti karşılaştrdim geçen ay ki ovu günüyle aynı gibi ya. İki gün erken mi yumurtlu yorum nedir bilemedim. Ama inat ettim . Bugün boş geçsin . Yarın silik çıkarsa da napalım artık kısmet.canım dün ilişki olduysa yarın olsun bencede,geçen ay hergün denemene rağmen tutmamıştı belki günaşırı faydası olur. Birde senin sat neydi benim hala koyulaşma olmadı testte
Saat kaçta yaptın. canım . benim . Geçmiş adet tarihim 15 mart. Gelecek 9 nisan bakalım. Dün olduysa sen de bugün yapma istersenKızlar benimde bugünkü testim bu,hala silik ov. Hesaplamaya göre yarın yumurtlama günüm ama geçen ayda bundan biraz daha koyuluk olmuş sonra silikleşmişti yani geçen ayda iki koyu çizgiyi görememiştim dün ilişki oldu bugün boş geçip yarın mı olsun yoksa bugünü de degerlendireyim mi geçen ayda iki çizgiyi de koyu görememek kafamı karıştırıyor
Ay inşallah 3 gün yaşıyordur. Ya . birde o sıvının yüzde 5 ı sperm miş . Yani denk gelmesi tamamen allahın işiYarın olsun bence sperm kalitesi açısından. Hem spermler 3 gün yaşabiliyormuş. İnşallah bu ay bebişiniz gelir :)
Aksam da yapayım testi . Koyu çıkarsa sabahà karşı ilişki mi olsa ki ya ufffff . Gecen ay da bunun gibi cikip ertesi t çok çok koyu ve Cabük çıktı . Yarın gene öyle çıkarsa ilişkinin olması sperm kalitesi açısından canımı sıkar sonra yaCanim bugun aksamda koyulasabilir ama unutma koyulastiktan 24 saat sonra yumurta catliyor
Ay inşallah 3 gün yaşıyordur. Ya . birde o sıvının yüzde 5 ı sperm miş . Yani denk gelmesi tamamen allahın işi
15:00 de yaptım testi,benim sat 12 şubat sanırım senin bana göre erken yumurtlama olacak bugünü boş geçirelim de yarın devam o zamanSaat kaçta yaptın. canım . benim . Geçmiş adet tarihim 15 mart. Gelecek 9 nisan bakalım. Dün olduysa sen de bugün yapma istersen
Canım zaten koyu çıktıktan 24-36 saat sonra diyorlar ya senin yarında olabilir ama sen yinede bu akşamda yap bakalım bu testi ona göre hareket et canım ve evet sanırım senin 2 gün önce yumurtlama olacak gibi testin faydaları işteAyyy mesajına ihtiyacım vardı. Gecen ay evet hergün denedik olmayınca bu ay farklı deneyim diyorum . Ama bu test iyice koyulasti karşılaştrdim geçen ay ki ovu günüyle aynı gibi ya. İki gün erken mi yumurtlu yorum nedir bilemedim. Ama inat ettim . Bugün boş geçsin . Yarın silik çıkarsa da napalım artık kısmet.
Canim cift cizgiyi gorunce 2 gun ust uste bile iliski yapiyorlar ki bende taptim zaten sen hic yapmasan bike dun ku ilskinin spermleri hala canlidir ise yarar sen yinede korkma stres yapmabebek icin degil gbi askla yap vu mutlu olunca unutma beyin salgiliyorrmus :))) bnde uyguladim hepsini ve simdi beklemedeyimm ne olucak meraktayimm ama adete de varrr :)Aksam da yapayım testi . Koyu çıkarsa sabahà karşı ilişki mi olsa ki ya ufffff . Gecen ay da bunun gibi cikip ertesi t çok çok koyu ve Cabük çıktı . Yarın gene öyle çıkarsa ilişkinin olması sperm kalitesi açısından canımı sıkar sonra ya
Canim %5 sperm ama onun icinde milyonlarca sperm oluyor ve bunlardan sadece bir tanesi geciyor iceriye :)Ay inşallah 3 gün yaşıyordur. Ya . birde o sıvının yüzde 5 ı sperm miş . Yani denk gelmesi tamamen allahın işi
Onu biliyorum da. Hani bazen ilişki sonrası sanki hepsi geri dışarı çıkmış gibi oluyor da giren giriyordur içeri .. dediğin doğru.Canim %5 sperm ama onun icinde milyonlarca sperm oluyor ve bunlardan sadece bir tanesi geciyor iceriye :)
Evet aşkla olması şart geçen ay üst üste ilişki olunca çok yorulmuş tum psikolojik olarak bedenen de tabı. Nasip bakalım inşallah yarın da koyu çizgi görürüm de. Bugün ilişki olmadı diye üzülmemCanim cift cizgiyi gorunce 2 gun ust uste bile iliski yapiyorlar ki bende taptim zaten sen hic yapmasan bike dun ku ilskinin spermleri hala canlidir ise yarar sen yinede korkma stres yapmabebek icin degil gbi askla yap vu mutlu olunca unutma beyin salgiliyorrmus :))) bnde uyguladim hepsini ve simdi beklemedeyimm ne olucak meraktayimm ama adete de varrr :)
İnsallah canım ama zaman kalmaz kasada sperm vardırEvet aşkla olması şart geçen ay üst üste ilişki olunca çok yorulmuş tum psikolojik olarak bedenen de tabı. Nasip bakalım inşallah yarın da koyu çizgi görürüm de. Bugün ilişki olmadı diye üzülmem
Canımm onlar o kdr hızlıymış kı bırde yumurtlama zamanında kavganlık oluyor ya işte o kavganlık sperm hızlı dogru gitmesi içinmişOnu biliyorum da. Hani bazen ilişki sonrası sanki hepsi geri dışarı çıkmış gibi oluyor da giren giriyordur içeri .. dediğin doğru.
CANIM ADET DÖNGÜNE GÖRE BAŞLIOSUN . AMA SEN ADET BİTTİKTEN 1 GÜN SONRA BAŞLA İSTERSEN . ATIYORUM BALADIĞIN GÜN ADETİN 8.GÜNÜ İSE YAKLAŞIK ÇİFT ÇİZGİ 12 13 GİBİ ÇIKIYOR. TABİ DÖNGÜYE GÖRE DEĞİŞİYOR. SABIRLA TESTİ YAP. . BEN İLK DENEDİĞİMDE 10 TANEYE YAKIN HARCADIM . BU AY GEREK DUYMADIM HERGÜN YAPMAYA. 2. DE YANİ ADETİN 10. 11. GÜNÜ KOYULAŞMA BAŞLADI. 4 TANE DE YETER GİBİhanımlar benim bu ay ki sat 13.03 22.03 bu testleri ne zamn yapmaya başlayım ...bide kaç test yapmam gerekiyor kaç tane olsa yeter ..
HAMİLEMİZ VAR . SAYFANIN BAŞINA BAKARSAN . dolunay arkadaş hamişşş. maşallahhmrb arkadaşlar en iyisi ve markası, hangi sitelerden sipariş verdiniz ayrıca hamile kalanınız varmı bu testleri deneyerek ,.. tşk
HAMİLEMİZ VAR . SAYFANIN BAŞINA BAKARSAN . dolunay arkadaş hamişşş. maşallah allah bizlerede nasip etsin.. tşk ederim bu arada cvp için evet okudum dolunayı da yok buraalrda özelden de yazılmıyor kapalı sanırım azmim zaferi dolunayın ki masallah gerçi sipariş verdik ama gelene kadar biz ilşkiye devam ediyoruz kaybımız olmasın diye 1 gün boş 1 gün dolu devam edeceğiz uygun olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?