- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
biz onunla sözleşmiştik. ben hergün ilişkile denedim olmadı o gün aşırı denedi. inşallah . bu ay tutar. hepimizin ki. tabi benim olmamasının başka sebepleri de vARDIR da . nasip bakalım . Meryem suresine de başladım . o okumuştu oldu :) şimdi de biz azmettik kuzu :) darısı başımıza.
Kuzu yari.da koyulassin diyon ama bence sans o koyu renk gordunmu yapmaliKızlar bugünku ovu . Testim. Dün ilişki oldu. Bugün olmasın . YaRin daha koyulaşacak. Yarın olsun. Haksız miyim ???? Doğru düşünüyor muyum
haklısın yarın silikleşirse çok üzülürüm . en azından bugün ilişki olursa . ihtimali artırıız. ya özel olacak ama gizlimiz saklımız kalmadı pek .. şey diyorum . dün ilişki saat 9 gibi oldu . bu gece sabaha karşı yapsak 24 saati geçmiş oluruz . spermler de kaliteli olmaz mı. ay ben kafayı yedim galiba. ... ilişki düşünmüyordum da sen de haklısın ama . şimdi düşünür oldum .Kuzu yari.da koyulassin diyon ama bence sans o koyu renk gordunmu yapmali
insallah canım yaa sen ne kadar dır istiyorsun bu arada sağlık sorunun mu var olmamasının başka sebebebi var demişsin önemli bişi değildir ya inş analdım ben o zamn testler gelene kadar bi boş bi dolu devam edecğim
Canim sabah yap evet zaten yumurta 24 saat yasiyor sperm 72 saat bu yuzden kacirmamis.olusun sen yarin sabah yap sonra ara verhaklısın yarın silikleşirse çok üzülürüm . en azından bugün ilişki olursa . ihtimali artırıız. ya özel olacak ama gizlimiz saklımız kalmadı pek .. şey diyorum . dün ilişki saat 9 gibi oldu . bu gece sabaha karşı yapsak 24 saati geçmiş oluruz . spermler de kaliteli olmaz mı. ay ben kafayı yedim galiba. ... ilişki düşünmüyordum da sen de haklısın ama . şimdi düşünür oldum .
Canim sabah yap evet zaten yumurta 24 saat yasiyor sperm 72 saat bu yuzden kacirmamis.olusun sen yarin sabah yap sonra ara ver
Bugin ogrendim bende bat a 2 gun varken 12 sinde koyu cizgi gordum yaptim bana ertesi gunde yap dedilerde yapamadim.misafir vardi :) korkmadim diil ama allahim nasio etti sukur yani demem oki ne kadar cok olursa olur tezi curudu bende .... bu ay 10 ve 12 sinde oldu (zaten iji koyu cizgi ) allahim cift cizgiyi girmemi sagladi bugun kan verdim 38,5 ciktibdarisi size kizlarrcanım sen hamilemisn anlatsana hikayeni ne yaptın nasıl ettin dolunaya ulaşamıyoruz sen yardım et..
Bugin ogrendim bende bat a 2 gun varken 12 sinde koyu cizgi gordum yaptim bana ertesi gunde yap dedilerde yapamadim.misafir vardi :) korkmadim diil ama allahim nasio etti sukur yani demem oki ne kadar cok olursa olur tezi curudu bende .... bu ay 10 ve 12 sinde oldu (zaten iji koyu cizgi ) allahim cift cizgiyi girmemi sagladi bugun kan verdim 38,5 ciktibdarisi size kizlarr
Amin canim insallah sirayla hepimiz imzalarimizi yapariz boyle :) sizinde bu ay eminim :) ben 4 aylik evliyim kuzum gecen ay takvimimle yumurtlama bakim dedim amaaaa uymuyorrr cunku mesela ben 14 gunde yumurtlamadim 12 gunde yumurtladim 1 martti batim 12 martta cift cizgiyi girdum birde ogun belim ve kasiklarim fena agriyordu hatta sukadar diyim bu ay sag yumurtaliktan yumurtladim o derece hissettim batmalari ... ovulasyonda saat 10 dan sonra yapmaya calsiin ben 10 30 gibi yaptim birde su icmedim 1 saat falan normalde cok icerim renk tonu herkese gire degisiyor o yuzden kiyaslamayin ay biraz daha koyu olmali vs demeyin ben renge baktim aha dedim o gun bu gun :) sobra zaten silillesmeye basladi geriohh ohh maşallah çok sevindim dolunay gibi olmuş onunda ovu testi koyu çift çizgiydi darısı bize ne kadardır bekliyordun bebişi sanırım bu topik herkesi hamile kaldıracak inşallah şimdiden iki nazar boncuğumuz var :) sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere dua et ...
Amin canim insallah sirayla hepimiz imzalarimizi yapariz boyle :) sizinde bu ay eminim :) ben 4 aylik evliyim kuzum gecen ay takvimimle yumurtlama bakim dedim amaaaa uymuyorrr cunku mesela ben 14 gunde yumurtlamadim 12 gunde yumurtladim 1 martti batim 12 martta cift cizgiyi girdum birde ogun belim ve kasiklarim fena agriyordu hatta sukadar diyim bu ay sag yumurtaliktan yumurtladim o derece hissettim batmalari ... ovulasyonda saat 10 dan sonra yapmaya calsiin ben 10 30 gibi yaptim birde su icmedim 1 saat falan normalde cok icerim renk tonu herkese gire degisiyor o yuzden kiyaslamayin ay biraz daha koyu olmali vs demeyin ben renge baktim aha dedim o gun bu gun :) sobra zaten silillesmeye basladi geri
Amin canim benim allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis emin ol hayirli zamanda olacak .... ve soyle dusun suana kadar olupta ya sakat olsa.idi ? Allah kirusun beterin beteri var boyle.dusunayyy canımm sen daha çok yeniymişsin ben 2 yıllık evliyim 1 senedir bekliyorum bak ne mutlu sana ki çok zaman geçmeden kavuştun inan her ay beklemek ve sonuçu hüsran olması çok kötü gerçi allah dermansız derde düşürmesin de bu da insanı çok üzüyor benimde döngülerim çok düzensiz 35 .50 günü geçkin oluyorum ben yani her ay farklı zamanlara denk geliyo ovu . zaten en kötüsü de böle olması bi düzen yok ne zamn ne yapacağını bilemiyorsun off off ......çok şükür bi sıkıntımda yok testlerim çok çok iyi ama hala neden olmuyo tutmuyo anlamış değilim bu ovu .inşalalh beni yavruma kavuşturur...
Amin canim benim allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmis emin ol hayirli zamanda olacak .... ve soyle dusun suana kadar olupta ya sakat olsa.idi ? Allah kirusun beterin beteri var boyle.dusun
Ne demek canim benim ne rahatsizligi sorabilirsinbistediginiçok haklısın düşünmüyo değilim vardır rabbimin bi bildiği ve zamanı ama biz sabırsız kullar herşeyde olduğu gibi hemen olsun istiyoruzz bu arada çok tşkederim ilgin için rahatsız etmedim ve bunaltmadım umarım hakkını helal et olur mu
Ne demek canim benim ne rahatsizligi sorabilirsinbistedigini
Evet n11 com dan aldim ertesi gub geldi hemenya bu testler geç gelecek 3 gün içinde gelirmiş yaa off kafam ona takıldı siz nerden aldınız sipariş verdiniz loboquıck marka mı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahEvet n11 com dan aldim ertesi gub geldi hemen
4 aydır istiyorum canim. Yok çok şükür sağlık sorunum yok. İnşallah da olmaz. Bebisler bu ay bizim olur..insallah canım yaa sen ne kadar dır istiyorsun bu arada sağlık sorunun mu var olmamasının başka sebebebi var demişsin önemli bişi değildir ya inş analdım ben o zamn testler gelene kadar bi boş bi dolu devam edecğim
10 ve 12. Günlerde ilişki olup hamile kaldın. Döngün de bana benziyor. Ben de 25 26 günde bir oluyorm. Geceyi değerlendirmedim nasipse bugün yani çizginin daha koyulaştigi gün çalışacam sabah 7 de yaptım t hala ümit verici. Yani dun koyuydu da bugün siliklesme durumu olmadı şükür. Benim de 10. Günü ilski oldu. 12. Gün de olacak. Sonra da ben de senin gibi imza yapıcam inşallah. Olmasa da gelecek aya tam motivasyon devammmBugin ogrendim bende bat a 2 gun varken 12 sinde koyu cizgi gordum yaptim bana ertesi gunde yap dedilerde yapamadim.misafir vardi :) korkmadim diil ama allahim nasio etti sukur yani demem oki ne kadar cok olursa olur tezi curudu bende .... bu ay 10 ve 12 sinde oldu (zaten iji koyu cizgi ) allahim cift cizgiyi girmemi sagladi bugun kan verdim 38,5 ciktibdarisi size kizlarr
Amin canim sagolasin darisi tum isteyenlereHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Huuuu yazdiklarimi okumadinmi yahuuu koyuluk aciklik ictigin sivi ile dogru orantili sen bugunu degerlendirdinmi bakiiimmmmmKızlar gece sabaha karşı zor tuttum kendimi. totem yapıyorm gün aşırı totemi.. Çift çizgi( geçen ay ki kadar t belirgin degil) şeffaf akıntı da vardı AMà. Bu kez böyle deneyim diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?