Bu gunu kacirmaa kuzu10 ve 12. Günlerde ilişki olup hamile kaldın. Döngün de bana benziyor. Ben de 25 26 günde bir oluyorm. Geceyi değerlendirmedim nasipse bugün yani çizginin daha koyulaştigi gün çalışacam sabah 7 de yaptım t hala ümit verici. Yani dun koyuydu da bugün siliklesme durumu olmadı şükür. Benim de 10. Günü ilski oldu. 12. Gün de olacak. Sonra da ben de senin gibi imza yapıcam inşallah. Olmasa da gelecek aya tam motivasyon devammm
Sorma sabaha karşi uyumadım resmen. eşim farketmediama hep stres yaptım gece 1 de ve 7 de yaptım testleri . T böyle geçen ay ki gibi can alıcı koyulasmadi. Ben de tuttm kendimi biraz da teslim oldum artık rabbim bilir dedim. Bugün de yapıcam testi inşallah koyulaşacak. Bir de düşündüm ki. Koyuluk çıktıktan 24 saat sonra diyor ya. 24 saat hala geçmedi. Ay hesaplar hesaplar .. yeni hamisssin senı de bunallttim vallaHuuuu yazdiklarimi okumadinmi yahuuu koyuluk aciklik ictigin sivi ile dogru orantili sen bugunu degerlendirdinmi bakiiimmmmm
Bunalmadim istedigin kadar sor bende oyleydim halada oyleyim :)vama koyu olcak olcak diye beklemeeeeeee sen beni dinle yappppSorma sabaha karşi uyumadım resmen. eşim farketmediama hep stres yaptım gece 1 de ve 7 de yaptım testleri . T böyle geçen ay ki gibi can alıcı koyulasmadi. Ben de tuttm kendimi biraz da teslim oldum artık rabbim bilir dedim. Bugün de yapıcam testi inşallah koyulaşacak. Bir de düşündüm ki. Koyuluk çıktıktan 24 saat sonra diyor ya. 24 saat hala geçmedi. Ay hesaplar hesaplar .. yeni hamisssin senı de bunallttim valla
Kizlar bugun yaptigim test sizcr yumurtlama gerceklesiyor mu adetten itibaren 21. Gün bu gün ilk keze boyle koyu oldu yardimci olun lutfeeeeen:)
regline ka gün var canım eger yakınsa bu çift cizgi süper bişi bi iki arkadaş bu şekilde öğrendiler hamiş olduklarını umarım sende onlardan birisindir..ama eger yakın değilse muhtemelen yumurtlama günüdür. bende burda okuduklarımdan söylüyorum canım henüz ben bile denemedim hadi kızlarrr yardıma yardıma help help.......sizleri bekliyoruzzzz
Ayy inşallah canim ama regl normalde 32 33 günde bir goruyorum ewlendigimden beri 4 aydir falan yani boyle ama onceden 30 gunde bir oluyordum bakalim ya insallah bu ay olur peki sence bugunu mu degerlendirim yoksa iki uc gub ust ustte deniyeyim mi cunku yumurta catladiktan sonra iki uc gun ar arda degerlendirin diyorlar
Döngün uzunsa koyuluk çok iyi büyük ihtimal yumurtluyorsun canım. Bugünü değerlendir mutlaka sperm vücutta 3 gün yaşıyor ya. Yarınki testine göre yarın karar verirsin ilişki olup olmayacağınaKizlar bugun yaptigim test sizcr yumurtlama gerceklesiyor mu adetten itibaren 21. Gün bu gün ilk keze boyle koyu oldu yardimci olun lutfeeeeen:)
ahh ahh keşke imkan olsada şimdi olsa ilişki her gecen dk biizm için çok önemli hiç boş geçirme canımm devam ikiisdie aynı koyulukta baksana ne güzell durmak yok yola devam gelsinnn bebişlerimizzzzzz... :)
Döngün uzunsa koyuluk çok iyi büyük ihtimal yumurtluyorsun canım. Bugünü değerlendir mutlaka sperm vücutta 3 gün yaşıyor ya. Yarınki testine göre yarın karar verirsin ilişki olup olmayacağına
ahh ahh keşke imkan olsada şimdi olsa ilişki her gecen dk biizm için çok önemli hiç boş geçirme canımm devam ikiisdie aynı koyulukta baksana ne güzell durmak yok yola devam gelsinnn bebişlerimizzzzzz... :)
her anı değerlendir boş geçmesinn
Vayyy.. 21. Güne Göre çok koyu . Gelecek adete kaç gün kaldı. belli de hamişsindir. Eğer yumurtlama içinse de bugün gün bugündür çalışma yapmak gerek bebis icinKizlar bugun yaptigim test sizcr yumurtlama gerceklesiyor mu adetten itibaren 21. Gün bu gün ilk keze boyle koyu oldu yardimci olun lutfeeeeen:)
Ay bu testler beni öldürecek t gene koyu değil. Dün yapaydik iyiydi galiba . Dinlemedim seni . Baksanà bi durumlar bu. Saat 12.30 sakini az önce yaptım . Ama 3 bardak çaydan sonra. Akşam 5 gibi bida yapimBunalmadim istedigin kadar sor bende oyleydim halada oyleyim :)vama koyu olcak olcak diye beklemeeeeeee sen beni dinle yapppp
Hadi insallah rabbim her isteyene nasip etsin kucagimizi boş birakmasin insallah cok sagolun cok sevindim ya yumurtam hic catlamicak sanıyordum hep silik cikiyordu cok üzülüyorum oh be dedim iki cizgiyi gorunce normalde ben 14 16 18. Günleri degerlendiriyodum yanlış yapıyormuşum iyi mi bu ay almisim testi yoksa bu ayda kacicakti yumurtlamam :)
Kızlar ben de durumlar böyle. Geceye ilişki düşNuyorm. Salidan beri olmadı. İnsallah geç kalmam . Uffff
salının ki dünede bugünede yeter hani 2 gün yaşıyormuş yaa tabi bugün daha değerli snin için :)şekerim merak etme yaa baksana diğer günlre göre daha belirgin çizgilerin bugünn.. sadece boş geçirme allahın izniylede olur inş.
12 yazan olmus zaten daha ne beklıyon bacım yaAy bu testler beni öldürecek t gene koyu değil. Dün yapaydik iyiydi galiba . Dinlemedim seni . Baksanà bi durumlar bu. Saat 12.30 sakini az önce yaptım . Ama 3 bardak çaydan sonra. Akşam 5 gibi bida yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?