ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bu gunu kacirmaa kuzu

Huuuu yazdiklarimi okumadinmi yahuuu koyuluk aciklik ictigin sivi ile dogru orantili sen bugunu degerlendirdinmi bakiiimmmmm
Sorma sabaha karşi uyumadım resmen. eşim farketmediama hep stres yaptım gece 1 de ve 7 de yaptım testleri . T böyle geçen ay ki gibi can alıcı koyulasmadi. Ben de tuttm kendimi biraz da teslim oldum artık rabbim bilir dedim. Bugün de yapıcam testi inşallah koyulaşacak. Bir de düşündüm ki. Koyuluk çıktıktan 24 saat sonra diyor ya. 24 saat hala geçmedi. Ay hesaplar hesaplar .. yeni hamisssin senı de bunallttim valla

Bunalmadim istedigin kadar sor bende oyleydim halada oyleyim :)vama koyu olcak olcak diye beklemeeeeeee sen beni dinle yapppp

Kızlar sabah sabah maşallah :-D erkencisiniz güzel anne yeni bi gune miniginle başlamak nasıl bi duygu

Kizlar bugun yaptigim test sizcr yumurtlama gerceklesiyor mu adetten itibaren 21. Gün bu gün ilk keze boyle koyu oldu yardimci olun lutfeeeeen:)

Eklentiler

• 20150326_110955.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar bugun yaptigim test sizcr yumurtlama gerceklesiyor mu adetten itibaren 21. Gün bu gün ilk keze boyle koyu oldu yardimci olun lutfeeeeen:)

regline ka gün var canım eger yakınsa bu çift cizgi süper bişi bi iki arkadaş bu şekilde öğrendiler hamiş olduklarını umarım sende onlardan birisindir..ama eger yakın değilse muhtemelen yumurtlama günüdür. bende burda okuduklarımdan söylüyorum canım henüz ben bile denemedim hadi kızlarrr yardıma yardıma help help.......sizleri bekliyoruzzzz

Ayy inşallah canim ama regl normalde 32 33 günde bir goruyorum ewlendigimden beri 4 aydir falan yani boyle ama onceden 30 gunde bir oluyordum bakalim ya insallah bu ay olur peki sence bugunu mu degerlendirim yoksa iki uc gub ust ustte deniyeyim mi cunku yumurta catladiktan sonra iki uc gun ar arda degerlendirin diyorlar

ahh ahh keşke imkan olsada şimdi olsa ilişki her gecen dk biizm için çok önemli hiç boş geçirme canımm devam ikiisdie aynı koyulukta baksana ne güzell durmak yok yola devam gelsinnn bebişlerimizzzzzz... :)

Döngün uzunsa koyuluk çok iyi büyük ihtimal yumurtluyorsun canım. Bugünü değerlendir mutlaka sperm vücutta 3 gün yaşıyor ya. Yarınki testine göre yarın karar verirsin ilişki olup olmayacağına

ahh ahh keşke imkan olsada şimdi olsa ilişki her gecen dk biizm için çok önemli hiç boş geçirme canımm devam ikiisdie aynı koyulukta baksana ne güzell durmak yok yola devam gelsinnn bebişlerimizzzzzz... :)

her anı değerlendir boş geçmesinn

Hadi insallah rabbim her isteyene nasip etsin kucagimizi boş birakmasin insallah cok sagolun cok sevindim ya yumurtam hic catlamicak sanıyordum hep silik cikiyordu cok üzülüyorum oh be dedim iki cizgiyi gorunce normalde ben 14 16 18. Günleri degerlendiriyodum yanlış yapıyormuşum iyi mi bu ay almisim testi yoksa bu ayda kacicakti yumurtlamam :)

Vayyy.. 21. Güne Göre çok koyu . Gelecek adete kaç gün kaldı. belli de hamişsindir. Eğer yumurtlama içinse de bugün gün bugündür çalışma yapmak gerek bebis icin

Bunalmadim istedigin kadar sor bende oyleydim halada oyleyim :)vama koyu olcak olcak diye beklemeeeeeee sen beni dinle yapppp
Ay bu testler beni öldürecek t gene koyu değil. Dün yapaydik iyiydi galiba . Dinlemedim seni . Baksanà bi durumlar bu. Saat 12.30 sakini az önce yaptım . Ama 3 bardak çaydan sonra. Akşam 5 gibi bida yapim

Eklentiler

• 2015-03-26 12.53.35.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ben de durumlar böyle. Geceye ilişki düşNuyorm. Salidan beri olmadı. İnsallah geç kalmam . Uffff

Eklentiler

• 2015-03-26 12.53.35.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 95

amin canım aminn rabbim isteyen herekese nasip etsin bu güzel duyguyu tattırsın... benim daha test elime bile ulaşmadı yani bizde bi boş bidolu yapıyoruz bakalım aynı gün teslim edilen ürün neden se bana hala gelecek yaa bende ovu testi bile olsa o çift çizgiyi görmek istiyorumm allahım sen bana hcg de de gösetrmeyi nasip et... AMİNNN

Kızlar ben de durumlar böyle. Geceye ilişki düşNuyorm. Salidan beri olmadı. İnsallah geç kalmam . Uffff

şekerim merak etme yaa baksana diğer günlre göre daha belirgin çizgilerin bugünn.. sadece boş geçirme allahın izniylede olur inş.

Ay bu testler beni öldürecek t gene koyu değil. Dün yapaydik iyiydi galiba . Dinlemedim seni . Baksanà bi durumlar bu. Saat 12.30 sakini az önce yaptım . Ama 3 bardak çaydan sonra. Akşam 5 gibi bida yapim
12 yazan olmus zaten daha ne beklıyon bacım ya ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…