ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen ya o testte bile cift cizgiyi gormek ole guzel biseymis ki bide hamile oldugumuzda iki cizgiyi gorursek kim bilir nasıll mutlu oluruz :) . Sana neden öyle gec yolluyolar ki netten siparis vermedin mi sen

Aynen ya o testte bile cift cizgiyi gormek ole guzel biseymis ki bide hamile oldugumuzda iki cizgiyi gorursek kim bilir nasıll mutlu oluruz :) . Sana neden öyle gec yolluyolar ki netten siparis vermedin mi sen

burda görüyorum ya resimleri o zamn bile heycanlanıyorum yanibaşkasında bile olsa heycan verici .... anlamdım ki evet gittigidiyordan verdim siparişi hala daha kargoya verilecek diyo durum da şansım olsa zaten... beni çölde kutup ayısı öper canım yaa o kadar şansızım işte

n11
de daha ucuzdu ve kargo ucretsız ertesı gun teslım bence ıptal et ordan sıparıs et

kızlar bugün benim yumurtlama günüm hesaplamalara göre. Dün testte silik çizgi çıkmıştı,bugün yine silik 2 aydır aynı koyulukta çizgiyi yakalayamıyorum ben. Testin prospektüsünde yazana göre 2 aydır negatif benim testler ama adet görüyorum,neden böyle oluyor anlamıyorum doktora gitsem iyi olacak sanırım ya bu da bugünkü testim

Eklentiler

• a.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 115

geç mi yumurtluyorsun acaba canım yaa

yok fiyatı uygun ya ( 20 adet ovu+10 gebelik +kargo 19 tl) onda sorun yok da izmirdeymiş firma bende ankaradayım ondan mı acaba anlamadım ki
n11 de 16, 90 sımdı arkadasa sıparıs verdık ızmırde fırma evet bende ıstanbuldayım bır gunde geldı kuzu neyse bekle kuzu bırg un daha

n11 de 16, 90 sımdı arkadasa sıparıs verdık ızmırde fırma evet bende ıstanbuldayım bır gunde geldı kuzu neyse bekle kuzu bırg un daha

hahahhaaha :) ben buna ucuz derken ya lazım değil parasıda gelseydi bi hayırlısıyla bende işime baksaydım zaman geçiyo bende bu çift çizgilerden görmek istiyorum yaa off offf

hahahhaaha :) ben buna ucuz derken ya lazım değil parasıda gelseydi bi hayırlısıyla bende işime baksaydım zaman geçiyo bende bu çift çizgilerden görmek istiyorum yaa off offf
bırde vucudunu dınle yumurtlama gunu bel ve kasık da sancı fena oluyor ben sag dan yumurtladım gecen ay soldu on bıle anlıyorsun bıcak saplanması gıbı oluyor

bak evet bende o hep oluyor ama sana bişi deyiimi ben o gün yataktan kalkamıyorum öyle sancım oluyor ki 1,2 gün devam ediyor ee ben o durumda nasıl ilişkiyi yapayım yaa o benim çok büyük sorunum bu ağrı kesici aldığım bile oluyor yani o gündeee avy anasını ben sadece akıntıyı gözlemliyordum onu hiç hesaba katmamıştım üsütüyorum diyordum kendi kendime çook tşk ederimm( anniş )

Hayır canım geçen ayda bu kadar silik çıkıp sonra tamamen kaybolmuştu bir sorun var ama anlamıyorum

sanırım testin markasından kaynaklı olabilir sonuçta çift çizgi az da olsa var yani sen o günleri boş geçmeyeceksin canım ozaman ne deyim ki inş başka bi sorunun yoktur allah seninle olsun...

bırde vucudunu dınle yumurtlama gunu bel ve kasık da sancı fena oluyor ben sag dan yumurtladım gecen ay soldu on bıle anlıyorsun bıcak saplanması gıbı oluyor

bak evet bende o hep oluyor ama sana bişi deyiimi ben o gün yataktan kalkamıyorum öyle sancım oluyor ki 1,2 gün devam ediyor ee ben o durumda nasıl ilişkiyi yapayım yaa o benim çok büyük sorunum bu ağrı kesici aldığım bile oluyor yani o gündeee avy anasını ben sadece akıntıyı gözlemliyordum onu hiç hesaba katmamıştım üsütüyorum diyordum kendi kendime çook tşk ederimm( anniş )

HEP Mİ BÖYLE ÇIKIYOR CANIM ADETE KAADR YAPIVER TESTLERİ BELKİ GEÇ YUMURTLUYORSUNDUR.

BEN DE DE BUGÜ AYNI DURUM VAR BEL AĞRISI VE ADET GİBİ KASIK AĞRISI BUNLARA EK BİR DE SOĞUK ALGINLIĞI HAP KULLANIYORUM . İLİŞKİ BUGÜN ŞART BANA AMA HALİM YOK BAKALIM. ZOR DA OLSA OLSUN AMA NAPİYİMM

HEP Mİ BÖYLE ÇIKIYOR CANIM ADETE KAADR YAPIVER TESTLERİ BELKİ GEÇ YUMURTLUYORSUNDUR.
sanmıyorum canım ya geçen ayda yine silik çıkıp tamamen kaybolmuştu devam ettiğimde,birkaç gün sonra bırakmıştım bende anlamadım ama bir problem var gibi bu ayda olmazsa bir doktora gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…