ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

BEN DE DE BUGÜ AYNI DURUM VAR BEL AĞRISI VE ADET GİBİ KASIK AĞRISI BUNLARA EK BİR DE SOĞUK ALGINLIĞI HAP KULLANIYORUM . İLİŞKİ BUGÜN ŞART BANA AMA HALİM YOK BAKALIM. ZOR DA OLSA OLSUN AMA NAPİYİMM

ayy canım yaa vallaha ne bu kadınların çektiği yaa amann canımdan bezdim bende 1 senedir .. ne yapacan canım kendi canımız pahasına bebeğimiz olsun istiyoruz işte anne yüreği önce evlat diyo

Canlar nasilsinz sizin bildirimler gelmiyr bana ya simdi gordm mesajlari :)

du bakalım bekliyorum işte bugün saat 5 de verilmiş kargoya yarın ulaşır herhalde elime bakalım şans görünüyormu ne olduğu canım yaa kimse görmüyo demi
Ben farkli bir siteden almistm baya güzel paketlemislerdi uzerindede ne olduğu falan yazmiyrdu .

Kızlar bu da 13. Günün resmi . Dün koyuyu yakalandım müthiş adet ağrısi gibi ağrılar ve akıntı ile akşamında ilişki oldu. Bu kez belime yastık da koydum bekledim falan . İnşallah .tutmuştur. Şimdi merak ettiğim resim bu. Bugün de iliski olsun mu yoksa yarın mı olsun. Yardım edin lütfen

Eklentiler

• 2015-03-27 12.02.26.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 129
canım silikleşmiş,yumurtlama gerçekleşmiş sanırım dün ilişki olduysa yarın olsun bence

canım silikleşmiş,yumurtlama gerçekleşmiş sanırım dün ilişki olduysa yarın olsun bence
Çifti görünce ustuste olsun diyolar di da hep. Ama burda okuduğum iki kişi de bir aksilik ertesi günü ilişkiye girememis . hamile olmuş. yani gene kafa karisik

Kızlarr çatlama iğnesine gerek kalmadı 2 yumurtam kendiliğinden çatlamışşşşş :)))

Kızlarr çatlama iğnesine gerek kalmadı 2 yumurtam kendiliğinden çatlamışşşşş :)))
Canım bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum doktora yumurtlama takibi için ne zaman gittin neler yapılıyor bilgi verebilir misin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…