- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
BEN DE DE BUGÜ AYNI DURUM VAR BEL AĞRISI VE ADET GİBİ KASIK AĞRISI BUNLARA EK BİR DE SOĞUK ALGINLIĞI HAP KULLANIYORUM . İLİŞKİ BUGÜN ŞART BANA AMA HALİM YOK BAKALIM. ZOR DA OLSA OLSUN AMA NAPİYİMM
1-2 gün içerisinde geldi benim canım.mrb canım sen din değilmi gitti gidiyordan test alan ya bende sipariş verdim ama hala bi ses seda yok senin de öyle mi oldu
Canlar nasilsinz sizin bildirimler gelmiyr bana ya simdi gordm mesajlari :)
1-2 gün içerisinde geldi benim canım.
Koli kargo poşetinin içinde geldi bana, ne olduğu belli olmuyordu bakalım bekliyorum işte bugün saat 5 de verilmiş kargoya yarın ulaşır herhalde elime bakalım şans görünüyormu ne olduğu canım yaa kimse görmüyo demi
Koli kargo poşetinin içinde geldi bana, ne olduğu belli olmuyor
Bat a 4 gün var canim safak sayiyrmmrb hoş geldin bugün herkesin işi var :) çalışmalara devam ediliyor ben yeni katıldım aranza siz ne yaptınız varmı sizde bişey
Ben farkli bir siteden almistm baya güzel paketlemislerdi uzerindede ne olduğu falan yazmiyrdu .du bakalım bekliyorum işte bugün saat 5 de verilmiş kargoya yarın ulaşır herhalde elime bakalım şans görünüyormu ne olduğu canım yaa kimse görmüyo demi
canım silikleşmiş,yumurtlama gerçekleşmiş sanırım dün ilişki olduysa yarın olsun benceKızlar bu da 13. Günün resmi . Dün koyuyu yakalandım müthiş adet ağrısi gibi ağrılar ve akıntı ile akşamında ilişki oldu. Bu kez belime yastık da koydum bekledim falan . İnşallah .tutmuştur. Şimdi merak ettiğim resim bu. Bugün de iliski olsun mu yoksa yarın mı olsun. Yardım edin lütfen
Çifti görünce ustuste olsun diyolar di da hep. Ama burda okuduğum iki kişi de bir aksilik ertesi günü ilişkiye girememis . hamile olmuş. yani gene kafa karisikcanım silikleşmiş,yumurtlama gerçekleşmiş sanırım dün ilişki olduysa yarın olsun bence
Ay inşallah hamişsindir. Güzel koyuluk bence. 2 gun kala kopkoyu olur inşallahKizlar bugünkü ov. Testm bata 4 gün var.
Hangi marka bu. Benim c hiç bu kadr koyu çıkmıyo. Ben ovula diye bi marka kullandim gelecek ay için farklı bi marka siparis etcem de. İnşallah gerek kalmaz tabı daKizlar bugünkü ov. Testm bata 4 gün var.
Laboquick canım.Hangi marka bu. Benim c hiç bu kadr koyu çıkmıyo. Ben ovula diye bi marka kullandim gelecek ay için farklı bi marka siparis etcem de. İnşallah gerek kalmaz tabı da
Kizlar bugünkü ov. Testm bata 4 gün var.
Canım bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum doktora yumurtlama takibi için ne zaman gittin neler yapılıyor bilgi verebilir misin birazKızlarr çatlama iğnesine gerek kalmadı 2 yumurtam kendiliğinden çatlamışşşşş :)))
inşallah canm ya :)sen kesin hamilesin canımm mükemmel görüntü ama ne olur ne olmaz boşgeçmesin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?