Ohhh misss misss bende ertrsi gunu yapmadim kuzu yorma adami derim :)) ama canim istiyor yapcam dersen :) yapKızlar bu da 13. Günün resmi . Dün koyuyu yakalandım müthiş adet ağrısi gibi ağrılar ve akıntı ile akşamında ilişki oldu. Bu kez belime yastık da koydum bekledim falan . İnşallah .tutmuştur. Şimdi merak ettiğim resim bu. Bugün de iliski olsun mu yoksa yarın mı olsun. Yardım edin lütfen
gerek yokki kuzum napcan arkadasinamu hediye etcen :)))Hangi marka bu. Benim c hiç bu kadr koyu çıkmıyo. Ben ovula diye bi marka kullandim gelecek ay için farklı bi marka siparis etcem de. İnşallah gerek kalmaz tabı da
Az kalmış 8 olmasina :) sıvı alımına dikkat et canim bide idrarini tut haydi rastgele :))oleyyy testlerim geldi hatunlarr yuppii benimde artık bi ovu testim var hahha akşam 8 olsada yapsam bende :)
Az kalmış 8 olmasina :) sıvı alımına dikkat et canim bide idrarini tut haydi rastgele :))
canim nacizane fiktim saat sabah 10 39 aksam 16 30 a kadar yapmak en uygunu diyorlar bende sabah 10 30 da yaptim hepoleyyy testlerim geldi hatunlarr yuppii benimde artık bi ovu testim var hahha akşam 8 olsada yapsam bende :)
Sık dişini azck :) bisey kalmadı 8e :)5 bcuk 6 beri su içmiyorum ve çok susadım ya bi bardak falan içsem bişi olur mu yaa ben suuszluğa dayanamam suyla yaşayan biri olarak
çok hoşsun ya.Ohhh misss misss bende ertrsi gunu yapmadim kuzu yorma adami derim :)) ama canim istiyor yapcam dersen :) yap
evet neden 8 de yapıyor ki . ben de 12.30 gibi yapıyordum . gerçi ovu günü gece 1 sabah 7 öğlen 12canim nacizane fiktim saat sabah 10 39 aksam 16 30 a kadar yapmak en uygunu diyorlar bende sabah 10 30 da yaptim hep
Canim ben siliklestigi gün yaptm sonra ara verdm. Bence yeteri kadar vardr spermckler :)o
çok hoşsun ya.onun ertesi oldu mu peki. ? yani gün aşırı olayını bu kez bozmadım . bugün olursa ilişki bozmuş olucam . yapmayıp sonra mı yapim . yoksa keyfe mi kaldı kii
ayyy . lütfen yaa. mesajına çok sevindim . dün gece eşimde rüya görmüşş . oltayla bir sürü balık tutuyordum diyee. ben de hemen bebişee yordum . ah keşke bu ay olsa ..gerek yokki kuzum napcan arkadasinamu hediye etcen :)))
aman bu gün de yapıverim diuorum ben . bi yerde de okudumdu. silikleşince yapın yazıyordu. şansa bırakmim bari. sabaha karşı olmasına çalışım mademm :) araya zaman ne kadar çok girse o kadar ii olurrCanim ben siliklestigi gün yaptm sonra ara verdm. Bence yeteri kadar vardr spermckler :)
ertesi gun olmadi xanimo
çok hoşsun ya.onun ertesi oldu mu peki. ? yani gün aşırı olayını bu kez bozmadım . bugün olursa ilişki bozmuş olucam . yapmayıp sonra mı yapim . yoksa keyfe mi kaldı kii
ee hadi :)bakaalim1
ayyy . lütfen yaa. mesajına çok sevindim . dün gece eşimde rüya görmüşş . oltayla bir sürü balık tutuyordum diyee. ben de hemen bebişee yordum . ah keşke bu ay olsa ..
seninki artik zevke giriyor bundan sonra belli :) yazik kiz adama dinlensin azcik :)aman bu gün de yapıverim diuorum ben . bi yerde de okudumdu. silikleşince yapın yazıyordu. şansa bırakmim bari. sabaha karşı olmasına çalışım mademm :) araya zaman ne kadar çok girse o kadar ii olurr
Resim yuklesene canim :)hatunlar kullanma kılavuzunda sabah 10 öğlen 3,5 akşamda 8 yazıyordu ondan
bu arada ilk testten tırttttttttt ....
Resim yuklesene canim :)
Gordm canm adetin biteli kacinci günün?attım canım gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?