ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vallaha canım benim döngüm çok dengesiz 35,40,50daha fazla da oluyo bazen ve 7,8 gün falan da sürüyor aslına bakarsan bo ovu test olayı bana nasıl uyacak onu da bilmiyorum
Canim yapmaya devam edeceksin o zaman benimde duzensiz ama ovulasyn testiyle tespit ettm yumurtlama günümü adetim bittikten 20 gün sonra yumurtladm her gün yap bi tane canim kacli aldn ov. Testini insallah cok almissindir :)

Canim yapmaya devam edeceksin o zaman benimde duzensiz ama ovulasyn testiyle tespit ettm yumurtlama günümü adetim bittikten 20 gün sonra yumurtladm her gün yap bi tane canim kacli aldn ov. Testini insallah cok almissindir :)

20 tane ya yeter sanırım bilmiyorum gerçi tam ilk denemem olduğu için... kaç gün senin döngülerin ve her ay 20 gün sonraya mı denk geliyo canım yumurtlaman

20 tane ya yeter sanırım bilmiyorum gerçi tam ilk denemem olduğu için... kaç gün senin döngülerin ve her ay 20 gün sonraya mı denk geliyo canım yumurtlaman
Normalde 28 30 günde bir olurdum son 3 aydir gecikmeler yaşıyorum canjm. Ilk ay 38. Ikinci ay 46 veya 47. Gundu yanlis hatirlamiyrsm. En son iste test almaya karar verdm meger gec yumurtluyrmusum. Suanda normal olmam gereken adetin uzerinden 11 gün gecti. Gec yumurtlama olduğu için gec adet olcm.inşallah olmammmm :)

inşallah canım allah boş çevirmesin isteğini aynı benim gibi bayağı uzun olmuş senin döngülerde peki canım ne kadar lık evlisin ve ne kadardır istiyorsun

Yarın test yapcam bakalım. Çift çizgi muhtemelen çarşamba ya da perşembe . Bi c.tesi çalışma oldu. Bugün de düşünmüyorum. Doğru yapıyorumdur inşallah
hadi inşallah tuttar bu ay canım benim

canım benim nasılsın taze anne nasıl gidiyor kontrollere falan başladın mı?
başladık canım geçen hafta sonu kesemizi gördük, 2 hafta sonra da kalbini dinleyeceğiz inşallah
ama 5hafta+3.günden beri midem bulanıyor. hatta dün baya arttı akşam ne yediysem, ne içtiysem su dahil çıkardımsabah da iki kere kustum. Öğle yemeğini midemde tutmak için direniyorum Sen nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmlar

Canım ya rabbim kolay sağliklı gebelik yasAtsin. Olsun varsın inşallah benim de hamisligim den dolayı midem bulanir

Allah hayırlısı ile kabul eder dualrını inşallah :) BAT ne zaman?
9 nisan canım . Ben gene hiç yakıştıramiyorum kendime ya. herkes hamile kalır da ben kalamicam gibi geliyor inşallah bu ay olur da ne ovu testim ne pedim kaldı. Sil baştan almak istemiyorum artık

Canım ya rabbim kolay sağliklı gebelik yasAtsin. Olsun varsın inşallah benim de hamisligim den dolayı midem bulanir
Öyle deme inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin Allah'tan en şiddetlisi dündü ve hafta sonuna denk geldi bu sabahkiler de. Ama hafta içine kadar sürerse rapor almak zorunda kalırım. okula falan gidemem. O yüzden inşallah çabuk geçer ve inşallah sen bulantısız bir hamilelik yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…