ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

9 nisan canım . Ben gene hiç yakıştıramiyorum kendime ya. herkes hamile kalır da ben kalamicam gibi geliyor inşallah bu ay olur da ne ovu testim ne pedim kaldı. Sil baştan almak istemiyorum artık
İnşallah bu ay meleğin gelem zamanıdır, daha 12 gün var BAT'a. ama çabukgeçecek inan koyu çizgilerde çalışma oldu değil mi

İnşallah bu ay meleğin gelem zamanıdır, daha 12 gün var BAT'a. ama çabukgeçecek inan koyu çizgilerde çalışma oldu değil mi
Evet canım bu kez günaşırı denedim. Koyu olduğu günün ertesinde de oldu yani dün. Bakalım hayırlısı olur inşallah . Sycorox diye bi üye arkadaş canım o da çok sordu etti ovu . Test ı ile takip etti bu ay. O da hamis..

Oyyy yy voyyyy yupppiii . Nasıl öğrendin anlattt kuzucukum. Ay süper bi haber. Topic in 3. Üncü hamisi
Allah razi olsn canimm darisi bütün isteyenlerin basina insallah :) iki gün önce gebelik testi yapmstm cook silik cikmisti emin olamadm bu sabah yine yaptm biraz daha belirgndi. Hemen kan testine gittm cok şükür pozitif ciktı :)

Mükemmel çalışma olmuş bu ay, hadi artık gelsin BAT günü gelsin bebiş haberleri

Ovu testin de koyulaşmış ti. Süpersin. Maşallah sana. Darısı bana inşallah

değerin kaç çıktı kuzum?

Yumurtlama gününu tam yakalayabilmiş miydin o gün ve sonrası ilişki oldu mu aslında merak ettiğim adete kadar gün aşırıya devam ettin mi yoksa siliklestikten sonra bıraktın mi

Sırada cinsiyeti öğrenme heyecanı bastı beni. Senin kızın olur gibi geliyor bana. İnsallah gönlüne göre ve sağlıkla gelir tabi
Çok yakın bir arkadaşım da kız dedi hayırlısı inşallah
cinsiyete daha çok var önce kalp atışını duymamız gerekiyor, şu an kalemlerin arkasındaki silgi kadarmış teyzesiama bende yarattığı etkiler inanılmaz, bildiğin inşaat var içerde İnşallah bu ay senin mercimek de sana göz kırpar

Yumurtlama gününu tam yakalayabilmiş miydin o gün ve sonrası ilişki oldu mu aslında merak ettiğim adete kadar gün aşırıya devam ettin mi yoksa siliklestikten sonra bıraktın mi
Canim benim koyulastigj gün bisey olmamisti ertesi günde koyulasmasini beklerken sipsilik oldu cok moralm bozulmustu olmaz artk dedim ama yinede calisma oldu. Ertesi günüde değerlenndireym dedim ama esim yorg oldugu icin olmamisti. Tamam dedim bugun de olmadı sansim yok olmaz dedim ara verdm 4 5 gunde bir canimiz isterse oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…