İnşallah bu ay meleğin gelem zamanıdır, daha 12 gün var BAT'a. ama çabukgeçecek inan9 nisan canım . Ben gene hiç yakıştıramiyorum kendime ya. herkes hamile kalır da ben kalamicam gibi geliyor inşallah bu ay olur da ne ovu testim ne pedim kaldı. Sil baştan almak istemiyorum artık
Allah razı olsun canim benim Rabbim herkese nasip etsn insallah :)tebrikler canım benimdedim ben sana ya gözün aydın çooook sevindim cidden. Rabbim analı babalı büyütsün
Evet canım bu kez günaşırı denedim. Koyu olduğu günün ertesinde de oldu yani dün. Bakalım hayırlısı olur inşallah . Sycorox diye bi üye arkadaş canım o da çok sordu etti ovu . Test ı ile takip etti bu ay. O da hamis..İnşallah bu ay meleğin gelem zamanıdır, daha 12 gün var BAT'a. ama çabukgeçecek inankoyu çizgilerde çalışma oldu değil mi
Allah razi olsn canimm darisi bütün isteyenlerin basina insallah :) iki gün önce gebelik testi yapmstm cook silik cikmisti emin olamadm bu sabah yine yaptm biraz daha belirgndi. Hemen kan testine gittm cok şükür pozitif ciktı :)Oyyy yy voyyyy yupppiii . Nasıl öğrendin anlattt kuzucukum. Ay süper bi haber. Topic in 3. Üncü hamisi
Lutfeeeeen sonra da beni yazalım .. Tabi 9 nisan dan önce de sıramı verebilirm
Aminnnnn
Mükemmel çalışma olmuş bu ay, hadi artık gelsin BAT günü gelsin bebiş haberleriEvet canım bu kez günaşırı denedim. Koyu olduğu günün ertesinde de oldu yani dün. Bakalım hayırlısı olur inşallah . Sycorox diye bi üye arkadaş canım o da çok sordu etti ovu . Test ı ile takip etti bu ay. O da hamis..
Ovu testin de koyulaşmış ti. Süpersin. Maşallah sana. Darısı bana inşallahAllah razi olsn canimm darisi bütün isteyenlerin basina insallah :) iki gün önce gebelik testi yapmstm cook silik cikmisti emin olamadm bu sabah yine yaptm biraz daha belirgndi. Hemen kan testine gittm cok şükür pozitif ciktı :)
değerin kaç çıktı kuzum?Allah razi olsn canimm darisi bütün isteyenlerin basina insallah :) iki gün önce gebelik testi yapmstm cook silik cikmisti emin olamadm bu sabah yine yaptm biraz daha belirgndi. Hemen kan testine gittm cok şükür pozitif ciktı :)
İnşallahhhhLutfeeeeen sonra da beni yazalım .. Tabi 9 nisan dan önce de sıramı verebilirm
Yumurtlama gününu tam yakalayabilmiş miydin o gün ve sonrası ilişki oldu mu aslında merak ettiğim adete kadar gün aşırıya devam ettin mi yoksa siliklestikten sonra bıraktın miAllah razi olsn canimm darisi bütün isteyenlerin basina insallah :) iki gün önce gebelik testi yapmstm cook silik cikmisti emin olamadm bu sabah yine yaptm biraz daha belirgndi. Hemen kan testine gittm cok şükür pozitif ciktı :)
Sırada cinsiyeti öğrenme heyecanı bastı beni. Senin kızın olur gibi geliyor bana. İnsallah gönlüne göre ve sağlıkla gelir tabiİnşallahhhh
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinKizlarr hamileymmmmmmmmm
Çok yakın bir arkadaşım da kız dedi hayırlısı inşallahSırada cinsiyeti öğrenme heyecanı bastı beni. Senin kızın olur gibi geliyor bana. İnsallah gönlüne göre ve sağlıkla gelir tabi
79.3 :)değerin kaç çıktı kuzum?
Teşekkür ederim canim benimm :)Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Canim benim koyulastigj gün bisey olmamisti ertesi günde koyulasmasini beklerken sipsilik oldu cok moralm bozulmustu olmaz artk dedim ama yinede calisma oldu. Ertesi günüde değerlenndireym dedim ama esim yorg oldugu icin olmamisti. Tamam dedim bugun de olmadı sansim yok olmaz dedim ara verdm 4 5 gunde bir canimiz isterse oldu.Yumurtlama gününu tam yakalayabilmiş miydin o gün ve sonrası ilişki oldu mu aslında merak ettiğim adete kadar gün aşırıya devam ettin mi yoksa siliklestikten sonra bıraktın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?