ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

katlanılacak sıkıntılar bunlar canım insan seve seve geçirir bu günleri valla bizim çalışmalar devam ediyor ama moralim bozuk biraz ben geçen ayda bu ayda koyu çizgiyi hiç yakalayamadım hep silik yani negatif çıkıyor ov. testleri bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum

sen 2 güne 1 çalışmaya devam et canım hiç sıkma canını. Belki LH seviiyen düşüktür çok koyulaşmıyordur 2.çizgi. tabi yine de doktora girmekten zarar gelmez, psikolojik olarak rahatlarsın hangi marka test seninki?

Ovu testin de koyulaşmış ti. Süpersin. Maşallah sana. Darısı bana inşallah
Evet ov. Testlermde gunden gune koyulasmisti zaten o yuzden suphelenip bu kadar erken yaptm gebelik testini bata 3 gün var daha. Insallah sen ve bütün isteyenlere de nasip eder Rabbim een kısa zamanda :)

ay çok duygulandım . silgi ve mercimek :) ay biz bunları evlendiririz de :) zıt çıkarsa cinsiyetleri :) ben ablamlara da tahmin de bulunmuştum hatta erkek olacağını bilmezden Ahmet gelior dedim dedim de en sonunda adını da Ahmet selim koydular :)))

Canım bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum doktora yumurtlama takibi için ne zaman gittin neler yapılıyor bilgi verebilir misin biraz

Canım ben ilk 28 şubatta gittim. Bir önce yumurtlama olmuş ama ben hiç anlamamıştım. Daha doğrusu bundan önce yumurtlama günlerimi hiç anlamıyordum. Sonra bana sen dün yumurtlamışssın bol cinsel ilişki dedi. Sonra o ay 10 gün geciktim. Mide bulantısı , baş dönmesi kasık ağrısı bildiğin gebelik belirtileri yaşadım. Hemen test yaptım negatif. Zaten hastanede çalışıyorum sürekli test yapıp durdum hep negatif hep negatif.. Sonra 12 martta adet oldum doktorum 3. gün gel dedi. Gittim kist var mı diye baktı temiz çıktı. Sonra bana klomen verdi. 5 gün kullandım. 18 martta bitti. Sonra 23 martta çok şiddetli kasık ağrım oldu aynı adet sancısı gibiydi. Sonra 26 martta kontrole gittim, Kaç tane yumurta olduğunu söylemedi sol yumurttan 2 gün önce çatlamış sağ yumurttan da bugün çatlamış dedi iğneye gerek kalmamış. :) O günde pregestona başlamamı söyledi Çok mutluyum inşallah bebiş de tutar.

BAT NE ZAMAN. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİN GELİR.

evet canım aklım çok karıştı,doktora gitmek en mantıklısı olacak sanırım. laboquick markası testin

anladım sağol bende bu ayda tutturamazsam yumurtlama takibine gideyim diyorum bakalım hayırlısı inşallah sen bu ay alırsın güzel haberlerini
canım doktora gidip içini rahatlatmak en güzeli . ben tatilde eşimi de götürmüştüm . gıcık bi çok testtten geçmiş yazık ama olsun . iyiki gitmiş temiz çıkmış diyorum yoksa çok üzülürdüm bi sorun mu var da olmuyor diye. git kafan rahat olsun

Canım benim anlamadığım ben bir gebelik geçirdim kasım ayında düşük yaptım yani o zaman tahliller testler yapıldı bir sorun çıkmamıştı ama bu testlerde kafamı karıştırıyor dediğin gibi kafamı rahatlatırım en azından sanırım adet zamanı gitmek gerekiyormuş kontrole gitmek için önümüzdeki adetimi bekliyorum bu aydan da ümidimi kestim ben

kızlar acil yardımınıza ıhtıyacım var. muhakak burda cevabı yazıyordur ama baştan okumayayım.
ilk kez ovulasyon testı kullanıyorum bugun başladım sabah uyandıgımdakı yaptıgım test ikinci cizgi digerine göre siliktı ama akşam kı yaptıgım teste 2. çizgi sabaha göre daha da sılık çıktı. yanı yumurtam çatladı mı

ne anlama gelıyor

adet döngün kaç gün . şu an adetin kaçıncı günündesin . henüz ovulasyon gerçekleşmemiştir. anlattığın durum sıvı alımı miktarı ile alakalı olabilr

şimdi de sorun yoktur da kafa rahatlığı için doktor şart. bu aydan ne çabuk ümit kestin dur hele.. hoş ben de kestim umudumu sanki. hiç hamile gibi hissetmiyorum . neyse artık napalım . iki ay daha üzülmeden bekleyebilirim . sonra üzülcem galiba. tatil gelecek ve herkes baskı yapacak pufffffffffff

canım zaten etraftan sorup durmaları da sıkıntı yaratıyor sanki biz doğursak onlar alıp bakacaklar sıkma canını hayırlı bir zamanda bizde alıcaz müjdeli haberleri inşallah

Kizlarr hamileymmmmmmmmm

hadi inşallah tuttar bu ay canım benim

Oyyy yy voyyyy yupppiii . Nasıl öğrendin anlattt kuzucukum. Ay süper bi haber. Topic in 3. Üncü hamisi

Kızlarrr çok sevindim darısı 9 Nisan da Vorones e 18 Nisan da da bana artık Rabbim tez vakitte kavuşturur inşallah bizleri meleklerimize topiğe sık giremiyorum ama arada girdiğimde takip ediyorum güzel haberlere çok mutlu oluyorum yani sizle sevinip sizle üzülüyorum bu Konuları paylaşıp danışabilecegim Arkadaşlarım bi siz varsınız teşekkür ediyorum Hamişşlerr dualarınızı bekliyorum

Hayırlı olsun canım bu topiğe girdikçe güzel haberler alıyorum çok seviniyorum :)) inşallah darısı da bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…