ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

adet döngün nasıl ne zaman test yapmaya başladın sıvı alımına dikkat ettin mi bunlar önemli canım

sin rwglirwgl
Ay canim benim darısı bütün isteyenlere insallahhhhhhh :)

normalde 30 gunde adet olurdum ve yumurtama akıntım hep gelirdi bu ay adetten 19 gun geçmesine ragmen yumurtlama akıntımda gelmedi
Gec yumurtluyr olabilir misin canm? Yapmaya devam et. Benimde uzun sure silik çıktı devam edince yakaladm cift cizgiyi. Hemde yaklasik 15 testten sonra.

Gec yumurtluyr olabilir misin canm? Yapmaya devam et. Benimde uzun sure silik çıktı devam edince yakaladm cift cizgiyi. Hemde yaklasik 15 testten sonra.
p.tesi doktora gıttım 13mm hafta sonuna çatlar demişti ama çok şaşkınım ilk kez yumurtlama akıntım gelmedi bu ay geç yumurtluycam herhalde

yada fitil verdi onu kullanıyorum ondan da gorememiş olabılırım

Olabilir canim sen gün aşırı calis bence. Inşallah olur hayırlısıyla :)

ahahah sorma süper ikili olurlar 6.hissin kuvvetli yani inşallah senin mercimek gelir bu ay da cinsiyet tahminlerinde bulunuruz, isim falan ararız

evet canım aklım çok karıştı,doktora gitmek en mantıklısı olacak sanırım. laboquick markası testin
Ben de o markayı kullanmıştım. BAT gününü bekleyelim bakalım, belki de döllenme oldu haberimiz yok

Kızlar yumurtlama günüm perşembeydi . Sonrasında gün aşırı devam edim dedim ama haftasonu boş geçti. Devam etmeye gerek var mı ya. Edemiyorum.

Kızlar yumurtlama günüm perşembeydi . Sonrasında gün aşırı devam edim dedim ama haftasonu boş geçti. Devam etmeye gerek var mı ya. Edemiyorum.
Gerek yok canım ben de yumurtlamadan sonra 2 kere daha ilişkiye girdim bıraktım. sonra istek kalmıyor zaten

Ben de o markayı kullanmıştım. BAT gününü bekleyelim bakalım, belki de döllenme oldu haberimiz yok
Buradaki çoğu bayan gibi benimde bat 9 nisan canım pozitif sonuç alamamamın sebebi benim lh hormonum düşük sanırım bu da yumurtlamaya ve çatlamaya etkisi vardır diye düşünüyorum 25 ve 26'sı çizgi silikti o 2 gün ilişki oldu sonra bıraktım canım moralim bozuldu çünkü. Bu aydan da umudu kesmekle beraber rabbimden umudumu kesmedim tabiki onun istediği hayırlı bir zamanda olacak elbet eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim canım en azından neyin ne olduğunu öğrenir ona göre hareket ederim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…