adet döngün nasıl ne zaman test yapmaya başladın sıvı alımına dikkat ettin mi bunlar önemli canımkızlar acil yardımınıza ıhtıyacım var. muhakak burda cevabı yazıyordur ama baştan okumayayım.
ilk kez ovulasyon testı kullanıyorum bugun başladım sabah uyandıgımdakı yaptıgım test ikinci cizgi digerine göre siliktı ama akşam kı yaptıgım teste 2. çizgi sabaha göre daha da sılık çıktı. yanı yumurtam çatladı mı
ne anlama gelıyor
normalde 30 gunde adet olurdum ve yumurtama akıntım hep gelirdi bu ay adetten 19 gun geçmesine ragmen yumurtlama akıntımda gelmediadet döngün nasıl ne zaman test yapmaya başladın sıvı alımına dikkat ettin mi bunlar önemli canım
sin rwglirwglkızlar acil yardımınıza ıhtıyacım var. muhakak burda cevabı yazıyordur ama baştan okumayayım.
ilk kez ovulasyon testı kullanıyorum bugun başladım sabah uyandıgımdakı yaptıgım test ikinci cizgi digerine göre siliktı ama akşam kı yaptıgım teste 2. çizgi sabaha göre daha da sılık çıktı. yanı yumurtam çatladı mı
ne anlama gelıyor
Ay canim benim darısı bütün isteyenlere insallahhhhhhh :)Kızlarrr çok sevindim darısı 9 Nisan da Vorones e 18 Nisan da da bana artık Rabbim tez vakitte kavuşturur inşallah bizleri meleklerimize topiğe sık giremiyorum ama arada girdiğimde takip ediyorum güzel haberlere çok mutlu oluyorum yani sizle sevinip sizle üzülüyorum bu Konuları paylaşıp danışabilecegim Arkadaşlarım bi siz varsınız teşekkür ediyorum Hamişşlerr dualarınızı bekliyorum
Gec yumurtluyr olabilir misin canm? Yapmaya devam et. Benimde uzun sure silik çıktı devam edince yakaladm cift cizgiyi. Hemde yaklasik 15 testten sonra.normalde 30 gunde adet olurdum ve yumurtama akıntım hep gelirdi bu ay adetten 19 gun geçmesine ragmen yumurtlama akıntımda gelmedi
BAT NE ZAMAN. İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİN GELİR.
p.tesi doktora gıttım 13mm hafta sonuna çatlar demişti ama çok şaşkınım ilk kez yumurtlama akıntım gelmedi bu ay geç yumurtluycam herhaldeGec yumurtluyr olabilir misin canm? Yapmaya devam et. Benimde uzun sure silik çıktı devam edince yakaladm cift cizgiyi. Hemde yaklasik 15 testten sonra.
Olabilir canim sen gün aşırı calis bence. Inşallah olur hayırlısıyla :)p.tesi doktora gıttım 13mm hafta sonuna çatlar demişti ama çok şaşkınım ilk kez yumurtlama akıntım gelmedi bu ay geç yumurtluycam herhalde
yada fitil verdi onu kullanıyorum ondan da gorememiş olabılırım
inallah çok teşekkür ederim vaıt ayırıp cevapladıgın içinOlabilir canim sen gün aşırı calis bence. Inşallah olur hayırlısıyla :)
CANIM HADİ İMZA YAPIVER YAKIŞIRRRROlabilir canim sen gün aşırı calis bence. Inşallah olur hayırlısıyla :)
Amin canim sagolasin guzel haberlerinizi bekliyorumHayırlı olsun canım bu topiğe girdikçe güzel haberler alıyorum çok seviniyorum :)) inşallah darısı da bizlere olsun
Bebegimin kac haftalik oldugunu ogreneyim yapcm inşallah :) yumurtlama gec oldugu icin tam olarak kac haftaliķ oldugunu doktor amcasi soyluck aryk :)CANIM HADİ İMZA YAPIVER YAKIŞIRRRR
Rica ederim canim benim ne dwmekinallah çok teşekkür ederim vaıt ayırıp cevapladıgın için
BENİM DE 9NİSAN :)
ahahah sorma süper ikili olurlaray çok duygulandım . silgi ve mercimek :) ay biz bunları evlendiririz de :) zıt çıkarsa cinsiyetleri :) ben ablamlara da tahmin de bulunmuştum hatta erkek olacağını bilmezden Ahmet gelior dedim dedim de en sonunda adını da Ahmet selim koydular :)))
Ben de o markayı kullanmıştım. BAT gününü bekleyelim bakalım, belki de döllenme oldu haberimiz yokevet canım aklım çok karıştı,doktora gitmek en mantıklısı olacak sanırım. laboquick markası testin
Yok bence olan olmuşturKızlar yumurtlama günüm perşembeydi . Sonrasında gün aşırı devam edim dedim ama haftasonu boş geçti. Devam etmeye gerek var mı ya. Edemiyorum.
Gerek yok canımKızlar yumurtlama günüm perşembeydi . Sonrasında gün aşırı devam edim dedim ama haftasonu boş geçti. Devam etmeye gerek var mı ya. Edemiyorum.
Buradaki çoğu bayan gibi benimde bat 9 nisan canım pozitif sonuç alamamamın sebebi benim lh hormonum düşük sanırım bu da yumurtlamaya ve çatlamaya etkisi vardır diye düşünüyorum 25 ve 26'sı çizgi silikti o 2 gün ilişki oldu sonra bıraktım canım moralim bozuldu çünkü. Bu aydan da umudu kesmekle beraber rabbimden umudumu kesmedim tabiki onun istediği hayırlı bir zamanda olacak elbet eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim canım en azından neyin ne olduğunu öğrenir ona göre hareket ederim diyorumBen de o markayı kullanmıştım. BAT gününü bekleyelim bakalım, belki de döllenme oldu haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?