Hiç canını sıkma en hayırlı ve en doğru zamanda gelecek o melekBuradaki çoğu bayan gibi benimde bat 9 nisan canım pozitif sonuç alamamamın sebebi benim lh hormonum düşük sanırım bu da yumurtlamaya ve çatlamaya etkisi vardır diye düşünüyorum 25 ve 26'sı çizgi silikti o 2 gün ilişki oldu sonra bıraktım canım moralim bozuldu çünkü. Bu aydan da umudu kesmekle beraber rabbimden umudumu kesmedim tabiki onun istediği hayırlı bir zamanda olacak elbet eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim canım en azından neyin ne olduğunu öğrenir ona göre hareket ederim diyorum
İnşallah canım benim sende sağlıkla mutlulukla geçirirsin bu güzel süreci benimde dualarım seninle ve buradaki tüm bayanlarla birlikteHiç canını sıkma en hayırlı ve en doğru zamanda gelecek o melekdualarım sizinle Rabbim hepinize duyursun doktorun:"tebrikler hamilesiniz" cümlesini
Amin canım benim, Rabbim hiçbirimizi evlat acısıyla sınamasın inşallah.İnşallah canım benim sende sağlıkla mutlulukla geçirirsin bu güzel süreci benimde dualarım seninle ve buradaki tüm bayanlarla birlikte
Kizlar bn bu ovulasyon tarihlerini bi uygulamadan takip ediyorum kalpler birlikteliklerim yesiller dogurganliklarim. Ne dusunuyosunuz ///Hiç canını sıkma en hayırlı ve en doğru zamanda gelecek o melekdualarım sizinle Rabbim hepinize duyursun doktorun:"tebrikler hamilesiniz" cümlesini
izlar bn bu ovulasyon tarihlerini bi uygulamadan takip ediyorum kalpler birlikteliklerim yesiller dogurganliklarim. Ne dusunuyosunuz //Hiç canını sıkma en hayırlı ve en doğru zamanda gelecek o melekdualarım sizinle Rabbim hepinize duyursun doktorun:"tebrikler hamilesiniz" cümlesini
İhtimal var tabi ama ilişki sayısı çok az. Uygulamadaki yumurtlama günü ile seninki tutmayabilir. Yok uygulamayla aynı günde yumurtladığından eminsen doğurgan günlerde iki güne 1 ilişki olmalıydı diye düşünüyorum. Tabi tek ilişki ile hamile kalan da var ama bebek istiyorsak ihtimali artırmamız gerekiyor
izlar bn bu ovulasyon tarihlerini bi uygulamadan takip ediyorum kalpler birlikteliklerim yesiller dogurganliklarim. Ne dusunuyosunuz //
benim de 9 nisan . ben de çift çizgiyi 25 26 da gördüm . bende senin gibi bu aydan ümitsizimBuradaki çoğu bayan gibi benimde bat 9 nisan canım pozitif sonuç alamamamın sebebi benim lh hormonum düşük sanırım bu da yumurtlamaya ve çatlamaya etkisi vardır diye düşünüyorum 25 ve 26'sı çizgi silikti o 2 gün ilişki oldu sonra bıraktım canım moralim bozuldu çünkü. Bu aydan da umudu kesmekle beraber rabbimden umudumu kesmedim tabiki onun istediği hayırlı bir zamanda olacak elbet eğer bu ayda olmazsa doktora gideceğim canım en azından neyin ne olduğunu öğrenir ona göre hareket ederim diyorum
tekrar hoş geldin canım. test yarın daha koyulaşır gibi. ilişki olmasa mı ki. ay amannn zaten bu testlrin en gıcık tarafı o. yarın silikleşirse bu kez kaçırdım mı dersin . koyulaşırsa nden ilişki oldu bekleseydim dersin . benim kafa gidik yardımcı olamıyorum pek kusura bakmaCanlarimmmm tekrR geldim 1 ay aradan sonra aslında Mart gibi baslarım diyordum ama icimden birsey ovulasyon testi yapayım dedim birazda agri vardı cift cizgi cikti acaba bugünü değilde yarın ve diğer gunu degerlendirsemmi bugünü değerlendirsem 24 36 saati yakalarmiyim ki
vallahi al bendende okadar kendime zaman vermiştim biraz psikolojik olarak toparlayın diye 1 ay gecti gitti bugun o testi bir yapasım vardı sonuc pozitif acaba bugunle beraber 3 gun üst üste iliskimi olsaki zaten oncesinde calışma olmadı sadece yumurtlama zamanı 3 gun olacak tutarsa mucizem olur tutmazsa hayırlısı değilmiş derim zaten Şubat'tan sonra bir boşladim kafa olarak bu seferde sans diyorum ozaman 3 gun calışma yapalım bakalım valla tutarsa okadar ay 2 gunde bir iliski oldu tutmadı 3gunde tutarsa inanmamtekrar hoş geldin canım. test yarın daha koyulaşır gibi. ilişki olmasa mı ki. ay amannn zaten bu testlrin en gıcık tarafı o. yarın silikleşirse bu kez kaçırdım mı dersin . koyulaşırsa nden ilişki oldu bekleseydim dersin . benim kafa gidik yardımcı olamıyorum pek kusura bakma
ben de bu ay geçen ay yanlış yaptığımı düşündüğüm şeylerin aksini yaptım . sonra aptalca bir psikolojiye girdim kesin olmalı olacak diye.. yok öyle bir şey aslında . zamanı ne zamansa rabbim ol diyecek. başkasıyla kendimizi kıyaslayıp strese sokuyoruz . senin bat ne gün canımvallahi al bendende okadar kendime zaman vermiştim biraz psikolojik olarak toparlayın diye 1 ay gecti gitti bugun o testi bir yapasım vardı sonuc pozitif acaba bugunle beraber 3 gun üst üste iliskimi olsaki zaten oncesinde calışma olmadı sadece yumurtlama zamanı 3 gun olacak tutarsa mucizem olur tutmazsa hayırlısı değilmiş derim zaten Şubat'tan sonra bir boşladim kafa olarak bu seferde sans diyorum ozaman 3 gun calışma yapalım bakalım valla tutarsa okadar ay 2 gunde bir iliski oldu tutmadı 3gunde tutarsa inanmam
13 Nisan canım . Aynen allahım saglikli hayırlı evlat versin ben ilk hamileliğimde bunu cok iyi anladım saglikli olmasından daha önemli bir hediye yokmus ins dogru zamanda hayırlı bebislerimiz olurr. Sabır edicez isyan etmicez boyle ilerleyeceğiz ins bizlerede nasip olacak kuzucumben de bu ay geçen ay yanlış yaptığımı düşündüğüm şeylerin aksini yaptım . sonra aptalca bir psikolojiye girdim kesin olmalı olacak diye.. yok öyle bir şey aslında . zamanı ne zamansa rabbim ol diyecek. başkasıyla kendimizi kıyaslayıp strese sokuyoruz . senin bat ne gün canım
Bilmiyorum ama bencede ilişki sayısı az ve çoğu doğurgan dönemine denk gelmemiş gibi ama hayırlısı tabii tek ilişki bile yeterli olabiliyorizlar bn bu ovulasyon tarihlerini bi uygulamadan takip ediyorum kalpler birlikteliklerim yesiller dogurganliklarim. Ne dusunuyosunuz //
Oyyy ne olacak bu halimiz ama sen benden bir tık öndesin canım en azından pozitifi yakaladın içime doğuyor sanki sen güzel haberi alacaksın bu aybenim de 9 nisan . ben de çift çizgiyi 25 26 da gördüm . bende senin gibi bu aydan ümitsizim
Hoşgeldin canım tekrar aynı durumdaymışız bende düşükten sonra sağlıklı olmasının ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden dualarım hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diyedir benimde kafam gitti bu testlerden ama hiç olmadı 2 gün üst işte dene canım garanti olsun13 Nisan canım . Aynen allahım saglikli hayırlı evlat versin ben ilk hamileliğimde bunu cok iyi anladım saglikli olmasından daha önemli bir hediye yokmus ins dogru zamanda hayırlı bebislerimiz olurr. Sabır edicez isyan etmicez boyle ilerleyeceğiz ins bizlerede nasip olacak kuzucum
Hosbulduk canimm aynennn yeterki saglikli olsunlar ins ilk bebekte esim erkek olsun cok istemişti babası tek erkekti vefat etti esim tek erkek sonra kız olduğunu öğrendik hasta olduğunu duyunca yıkıldık esim hep diyor yeterki saglikli olsun ikiside evlat diye simdiden beni daha cok sevicek kızım olursa diyor gercekten saglık en önemlisi ins bu ay Hamis kalırız canım ozaman bugünü ve yarını degerlendireyimHoşgeldin canım tekrar aynı durumdaymışız bende düşükten sonra sağlıklı olmasının ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden dualarım hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diyedir benimde kafam gitti bu testlerden ama hiç olmadı 2 gün üst işte dene canım garanti olsun
benimde ikiisi koyuydu ama kopkoyu degildi bence riske atma ben bu ay 2 kere yapabildim sadece uzulmustum ama sobuc pozitif cnm ins iyi haberlerini alirizCanlarimmmm tekrR geldim 1 ay aradan sonra aslında Mart gibi baslarım diyordum ama icimden birsey ovulasyon testi yapayım dedim birazda agri vardı cift cizgi cikti acaba bugünü değilde yarın ve diğer gunu degerlendirsemmi bugünü değerlendirsem 24 36 saati yakalarmiyim ki
senin sacini basini yolcam var sen boyle negatif okursan olcagi varsada olmazzzzzz huuuuu sen cizgiyi yakaladinuapti n ve olumlu dusun yahuuubenim de 9 nisan . ben de çift çizgiyi 25 26 da gördüm . bende senin gibi bu aydan ümitsizim
Aminnn canım ayy hayırlı olsunn bebiss cift çizgiyi gördüğüm gun iliski oldu birde yarın tekrar test yapayım yarında iliski olur gerisi kısmet ins tutarbenimde ikiisi koyuydu ama kopkoyu degildi bence riske atma ben bu ay 2 kere yapabildim sadece uzulmustum ama sobuc pozitif cnm ins iyi haberlerini aliriz
senin sacini basini yolcam var sen boyle negatif okursan olcagi varsada olmazzzzzz huuuuu sen cizgiyi yakaladinuapti n ve olumlu dusun yahuuu
Ben de senin gibi yaptım beklemedeyimm. Sanırım Sycorox haklı. Çok ümitsizliğe kapılmamalıyım . çarşamba perşembe yerleşme olur diyordu takvim . Bakalım belirti arıyorum ben deAminnn canım ayy hayırlı olsunn bebiss cift çizgiyi gördüğüm gun iliski oldu birde yarın tekrar test yapayım yarında iliski olur gerisi kısmet ins tutar
Ayyyy kuzucummmmmm ya . Sahi böyle mi hissediyorsun . Ay ben de hissetmek istiyorum. Bü ay ınsallah olur ya. Meryem suresini de her gece okuyorum hatta yarisini ben yarisini eşim okuyor. Yanı Rabbim de biliyor bu kez ne çok istediğimizi. Dua edelim birbirimizeOyyy ne olacak bu halimiz ama sen benden bir tık öndesin canım en azından pozitifi yakaladın içime doğuyor sanki sen güzel haberi alacaksın bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?