ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Geçen ay da daha koyuydu hatta yakaladım yaptık ama . Öncesinde de çok ilişki olmuştu kalite yoktu bir de bu ay belime destek koyup bekledim . Tek fark bunlar . Yani o zaman da olmayinca ümitsizliğe kapılıyorum bir şe kendime yakıştıramadım gitti. Ama sen bana böyle kız hep kendime geliyim . Olumlu düşünmek gerek

bende ov. testi uyguluyorum bu ay inş nasip olur bu sefer. 6 aydır bekliyorum

bende ov. testi uyguluyorum bu ay inş nasip olur bu sefer. 6 aydır bekliyorum
Sen de ümitsizliğe kapılmış gibisin. Ovu. Testiyle çok mümkün canim . Merak etmeyelim bu ay olmasa gelecek ay olur . Bat ne zaman

Aminnn canım ayy hayırlı olsunn bebiss cift çizgiyi gördüğüm gun iliski oldu birde yarın tekrar test yapayım yarında iliski olur gerisi kısmet ins tutar
sagol cnm darisi sizin haberlerinize insallah

Ben de senin gibi yaptım beklemedeyimm. Sanırım Sycorox haklı. Çok ümitsizliğe kapılmamalıyım . çarşamba perşembe yerleşme olur diyordu takvim . Bakalım belirti arıyorum ben de

kuzum moral cok onemli evet haklisin beklemek zor ama oldu de baska seylerle ilgilenmeye calis

Kızlar bugun 21. Gun dunle bugun pozitif dünü değerlendirdik bugunude değerlendireyim degilmi?

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 161
Kizlar buda benim testim ayy bu cizgiyi görmek ne ggüzelmiş silik de olsa harika yumurtlamaya az mi kaldi acaba sag kasik agrim var dunden beri ama hafif az da akinti ne yapayim calismaya devam mi

Kızlar bugun 21. Gun dunle bugun pozitif dünü değerlendirdik bugunude değerlendireyim degilmi?
maşallah ne de güzel koyulaşmış. yarın da silikleşecektir. evet bugünü de değerlendir bence. dün den önce olmuş muydu

Kizlar buda benim testim ayy bu cizgiyi görmek ne ggüzelmiş silik de olsa harika yumurtlamaya az mi kaldi acaba sag kasik agrim var dunden beri ama hafif az da akinti ne yapayim calismaya devam mi
2 güne bir çalışmaya devam :)) koyu günde üstüste :) düsturumuz bu .. bakalım tutar insşallahh

2 güne bir çalışmaya devam :)) koyu günde üstüste :) düsturumuz bu .. bakalım tutar insşallahh
bu teste göre ama başlama istersen çalışmaya . biraz daha koyulaşsın öyle. bu kaçıncı gün canım 11 12 gibi koyulaşacaktır

10. gün bugün canım kasık ağrım var dünden beri birazda akıntı ondan dedim ben kaçırmak istemiyorum yaa belki en koyu budur ayy çok heycanlıyım yaa

maşallah ne de güzel koyulaşmış. yarın da silikleşecektir. evet bugünü de değerlendir bence. dün den önce olmuş muydu
Yok canım test tam dun koyu diye calışma yaptık bugunde yaparız ay bu ay resmen hic düşünmezken bir anda çalısmalara başladık hayır olsun allahım ins nasip eder

Günaydınlar kızlar. .. adete 8 gün kaldı. Dayanamayip yarın test yapmayı düşünüyorum. Hiç bir belirti hissetmiyorum. . Sadece daha çok istiyorum bebişi. Benim le olmasını .

Kızlarrrr be yapacağımı sasirdim bir el atın dünden beri kasik batmam var ovulasyon testi siliklesmistir dedim bugun ne göreyim t cizgisi cok cok hafif olmuş ama genede koyu yıldızlı gunler iliski oldu bugundemi olacak yaaa

Eklentiler

• image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 139
Canım ya benim yaşadığım karmaşıklıgi yaşıyorsun silikleşince ilişki olmali diyorlar ama tabi senin de ustuste ilişki olmus olacak. Da olsun istersen bugün de. Olmasa sa içinde vardır spermcikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…