Kızlar deli gibi 8 gün önce test yaptım hcg testi tabiki. Tek çizgiii iiii. ..ama ben tam gaz gelecek aya motiveyim. Bu kez farklı marka almak istiyorum. Ben de ovula diye marka var ki... c de genelde silik çıkıyor. Laboquick iii mi ki kizlar
Canım 8 gün çok erken hcg testi için ben ilk sefer adetten 4 gün sonra yapmıştım iknci çizgi silikti belki bebiş seninledir benim test laboquick ama pek bir fark olacağını sanmıyorum testler arasındaKızlar deli gibi 8 gün önce test yaptım hcg testi tabiki. Tek çizgiii iiii. ..ama ben tam gaz gelecek aya motiveyim. Bu kez farklı marka almak istiyorum. Ben de ovula diye marka var ki... c de genelde silik çıkıyor. Laboquick iii mi ki kizlar
Yok ya hissetmiyorum hiç. Erken yaptığımı biliyOrum. Yerleşme yarın olur diyo takvimim ama. İşte saf gibi beklemek sinirimi bozuyor hamile triplerine giriyorum falan kendime kızıyorum. İyisimi dedim tek çizgiyi görıyim de oturiyım yerime. Bilmiyorum ya. Bu ay olmasa gelecek 2 ay mutlaka olmalı yaza kalırsa çok mutsuz olurum allahım ya sen hayırlısını verCanım 8 gün çok erken hcg testi için ben ilk sefer adetten 4 gün sonra yapmıştım iknci çizgi silikti belki bebiş seninledir benim test laboquick ama pek bir fark olacağını sanmıyorum testler arasında
Ben de ki gebelik testi laboquick. O da c çok güzel beliriyor. Ovulasyon testı de öyleyse çok iyi. Ben özellikle bu ay c yi ovula da hiç kötü göremedim.ben kullanıyorum canım laboquick ikinci ayım bu testlerle bekliyorum bakalım ama umudum yok gibi
Sen neden umutsuz hissediyorsun canimben kullanıyorum canım laboquick ikinci ayım bu testlerle bekliyorum bakalım ama umudum yok gibi
canım 21. günde gören var ya . bence senin 16. günden önce çıkacaktıryok yok kesin ben yumurtlamıyorum ne bu yaa hepmi aksilik dün 10.gün dü silik bugün 11.gün hiç bişi yok bi sabah bi öğlen hiç bi siliklik bile yok maşallh bana nasıl becerebiliyorsam böle silik çıkmasını
canım 21. günde gören var ya . bence senin 16. günden önce çıkacaktır
ay bilemedim . adet döngün kaç canım . 14. güne kadar bekle bence daha çatlamamıştır yumurtanbilmiyorum akıntı ve kasık ağrısı geçti o ne olacak peki canım 2,3 gün önce akıntıda vardı kasık ağrımda şimdi hiç bişey kalmadı ya testler yanlış yada ben yanlışım((
ay bilemedim . adet döngün kaç canım . 14. güne kadar bekle bence daha çatlamamıştır yumurtan
Ne yapacağımı sasirdim offf bugunnu yarinmi iliski olsaki bilemiyorum yarın siliklesir sanırım ama bugun oyle kasığıma ağrılar girdiki uzun süreli batmalar canım sen nasıl yaptın siliklesincemi iliski olduCanım ya benim yaşadığım karmaşıklıgi yaşıyorsun silikleşince ilişki olmali diyorlar ama tabi senin de ustuste ilişki olmus olacak. Da olsun istersen bugün de. Olmasa sa içinde vardır spermcikler
Sen neden umutsuz hissediyorsun canim
benimdehiraminelim gibi canım ovu testinde pozitifi yakalayamadım bu ay bi garip geçiyo anlam veremeyince umutsuzluğa kapılıyorum
üzme kendini canım bayanların geneli adetten sonra 14. gün yumurtlar senin daha 10. gününmüş birde adetin düzensiz olup 40-50 günde adet görüyorsan mümkün değil bu günlerde yumurtlama olması. O yaşadığın belirtilerin hepsi psikolojik olabilir ben geçtiğimiz aylarda öyle hamilelik belirtileri yaşadım ki şaşarsın,kasık ağrısı,göğüs batması,mide bulantısı,baş dönmesi haah dedim geliyor bebiş ama adet olur olmaz bütün belirtiler yok oldu gitti. sen test yapmaya devam et canımsabahtan beri ağlıyorum başımın ağrısından ölüyorum gözüme uyku girmiyo kafayı yiyecem tüm belirtileri yaşadım bitti testlerde bişi yok off offf kaçıncı gün senin canım
bugün 5 gibi gene yap istersen daha koyu olacak gibi t c denKızlar benm bugün ovulasyon sonucum böyleydi mesela en koyu günüm ayrıca reglimin 15.günü bn de 10. Günü'nde ysptğmda 2.çizgim yoktu :)
Sana katılıyorum canım . Çift görmedim diye yipraniriz. Regl oldum diye ağlarız . Belirti yaşayıp fos çıkınca cildirirz . Yazık bize ya. Ben de hala ümitle bekliyorum. Tek belirti anormal şekilde afedersiniz gaz var eşimden kaçıyorum köşe bucaküzme kendini canım bayanların geneli adetten sonra 14. gün yumurtlar senin daha 10. gününmüş birde adetin düzensiz olup 40-50 günde adet görüyorsan mümkün değil bu günlerde yumurtlama olması. O yaşadığın belirtilerin hepsi psikolojik olabilir ben geçtiğimiz aylarda öyle hamilelik belirtileri yaşadım ki şaşarsın,kasık ağrısı,göğüs batması,mide bulantısı,baş dönmesi haah dedim geliyor bebiş ama adet olur olmaz bütün belirtiler yok oldu gitti. sen test yapmaya devam et canım
Benim de dün yumurtlama agrisı gibi vardı sivilcem çıktı falan . Tıpkı yumurtlama zamanı gibi test yapmadım ama yapsam sanki çift mi çıkacak hayır yani adeté 7 gün kaldı benim. Dolayısıyla belirti olup da yumurtlama olmayabilir. Senin daha en az bir hafta daha yapman gerek testisabahtan beri ağlıyorum başımın ağrısından ölüyorum gözüme uyku girmiyo kafayı yiyecem tüm belirtileri yaşadım bitti testlerde bişi yok off offf kaçıncı gün senin canım
Ben çifti görmeye başlayınca bekledim . Öncesinde olmuştu . Koyulaşacak diye bekledim. Koyulasti 12 . Gün o gün ve sonrası . Yaptık. 13. Gün belirgin şekilde silikleşti.Ne yapacağımı sasirdim offf bugunnu yarinmi iliski olsaki bilemiyorum yarın siliklesir sanırım ama bugun oyle kasığıma ağrılar girdiki uzun süreli batmalar canım sen nasıl yaptın siliklesincemi iliski oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?