ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım psikolojik olmadığına eminim çünkü bu kasık ağrısını ben her ay yaşıyorum hatta yazmıştım yine bi arklar konuşurken ben sacede akıntıya yöneliyordum onun takibini yapıyordum kasık ağrısıda ovu işaretiymiş bunuda burda yeni öğrendim ondan yani canım psikolojik değil ama hayırlııs yaa vardır rabbimin bildiği

Ben çifti görmeye başlayınca bekledim . Öncesinde olmuştu . Koyulaşacak diye bekledim. Koyulasti 12 . Gün o gün ve sonrası . Yaptık. 13. Gün belirgin şekilde silikleşti.
Kızlar bir el atın ne yapayım aklım iyice karıştı benim yaaa yıldızlı gunler iliski oldu 22 de boş geçtik bugunde koyuluk var bugun iliski olsun degilmi sanki dun çatladı cunku bugun hic batmalarım yok dun vardi

Eklentiler

• image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 137

anladım canım 7 gün az kalmışhiç mi koyulaşmadı yapsaydın keşke,, yapmak bişi değil yapayım yapayımda ikinci çizgi silik bile çıkmıyo dünden beri sonrada üüzlyorum
işte

21 de olması çok iyi olmuş bence . Bugün siliklesme başlamış. Bugün kesin olsun bence

benimkiler ondan bile daha silik belli bile olmuyo ben anca görüyorum yani o derece kaçıncı günündesin

anam benim kafa gititi iyice yazmışsın canım kusra bakya yine sormuşumm hımm senin de olmuş bayagı günü benimde 12.gün bugün ve yine yok oyy oyy kafayı yiyecem

benimkiler ondan bile daha silik belli bile olmuyo ben anca görüyorum yani o derece kaçıncı günündesin

hmm benim adet günümden bugüne 19. gün. bu arada ben kasık sancısı da çektim ama çizginin renginde değişme olmadı hep belirgin silik çizgi.
çizgilerle bozduk valla kafaları :)

hmm benim adet günümden bugüne 19. gün. bu arada ben kasık sancısı da çektim ama çizginin renginde değişme olmadı hep belirgin silik çizgi.
çizgilerle bozduk valla kafaları :)

aynen ölee bende yoğun akıntı ve kasık ağrısı çektim 3 gün önce ama çizgiler onu demiyo haa adetten bu yana mı 19 hee benim 21 .gün bugün.ne zamandı sat senin herhalde aynı günlerde yiz çok sevindim aynı adet tarihi lna biirini görmeye oleyyyy :) benim adetdaşım varrrr :)

15 martta oldum canım ben :)
ama benm günlerim sabit değil mesela son 3 aydır her ayın 15'inde geliyo adet. Bi garibim yani :)
he bide ben akıntı yaşamadım çok fazla,günlük ped kullanıyorum ondan farketmemiş de olabilirim.

allah allah benmi yanlış hesaplıyorum benimde 14 mart yok yok ben iyice kafayı sıyırdım haa amann tanrımm bunadımmı yoksa bunlarda benim ovu belirtilerim herhalde kafa sıyırması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…