- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
bugün 5 gibi gene yap istersen daha koyu olacak gibi t c den
üzme kendini canım bayanların geneli adetten sonra 14. gün yumurtlar senin daha 10. gününmüş birde adetin düzensiz olup 40-50 günde adet görüyorsan mümkün değil bu günlerde yumurtlama olması. O yaşadığın belirtilerin hepsi psikolojik olabilir ben geçtiğimiz aylarda öyle hamilelik belirtileri yaşadım ki şaşarsın,kasık ağrısı,göğüs batması,mide bulantısı,baş dönmesi haah dedim geliyor bebiş ama adet olur olmaz bütün belirtiler yok oldu gitti. sen test yapmaya devam et canım
Kızlar bir el atın ne yapayım aklım iyice karıştı benim yaaa yıldızlı gunler iliski oldu 22 de boş geçtik bugunde koyuluk var bugun iliski olsun degilmi sanki dun çatladı cunku bugun hic batmalarım yok dun vardiBen çifti görmeye başlayınca bekledim . Öncesinde olmuştu . Koyulaşacak diye bekledim. Koyulasti 12 . Gün o gün ve sonrası . Yaptık. 13. Gün belirgin şekilde silikleşti.
Benim de dün yumurtlama agrisı gibi vardı sivilcem çıktı falan . Tıpkı yumurtlama zamanı gibi test yapmadım ama yapsam sanki çift mi çıkacak hayır yani adeté 7 gün kaldı benim. Dolayısıyla belirti olup da yumurtlama olmayabilir. Senin daha en az bir hafta daha yapman gerek testi
sabahtan beri ağlıyorum başımın ağrısından ölüyorum gözüme uyku girmiyo kafayı yiyecem tüm belirtileri yaşadım bitti testlerde bişi yok off offf kaçıncı gün senin canım
Bugün 19. günüm canım
hayırlısı deyip bekliyorum.
Bugün 19. günüm canım
hayırlısı deyip bekliyorum.
senin testler nasıl canım çizgiler
21 de olması çok iyi olmuş bence . Bugün siliklesme başlamış. Bugün kesin olsun benceKızlar bir el atın ne yapayım aklım iyice karıştı benim yaaa yıldızlı gunler iliski oldu 22 de boş geçtik bugunde koyuluk var bugun iliski olsun degilmi sanki dun çatladı cunku bugun hic batmalarım yok dun vardi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...paylasim-alani.392889/page-9712#post-40250700
buradaki linkde var canım henüz hiç tamamen silinmedi çizgi hep var ama koyulaşmadı.
benimkiler ondan bile daha silik belli bile olmuyo ben anca görüyorum yani o derece kaçıncı günündesin
benimkiler ondan bile daha silik belli bile olmuyo ben anca görüyorum yani o derece kaçıncı günündesin
hmm benim adet günümden bugüne 19. gün. bu arada ben kasık sancısı da çektim ama çizginin renginde değişme olmadı hep belirgin silik çizgi.
çizgilerle bozduk valla kafaları :)
aynen ölee bende yoğun akıntı ve kasık ağrısı çektim 3 gün önce ama çizgiler onu demiyo haa adetten bu yana mı 19 hee benim 21 .gün bugün.ne zamandı sat senin herhalde aynı günlerde yiz çok sevindim aynı adet tarihi lna biirini görmeye oleyyyy :) benim adetdaşım varrrr :)
Bugun de birazcık siliklesmis canım degilmi ozaman bugunude mutlaka değerlendireyim ins kacirmamisimdir21 de olması çok iyi olmuş bence . Bugün siliklesme başlamış. Bugün kesin olsun bence
15 martta oldum canım ben :)
ama benm günlerim sabit değil mesela son 3 aydır her ayın 15'inde geliyo adet. Bi garibim yani :)
he bide ben akıntı yaşamadım çok fazla,günlük ped kullanıyorum ondan farketmemiş de olabilirim.[/QU
allah allah benmi yanlış hesaplıyorum benimde 14 mart yok yok ben iyice kafayı sıyırdım haa amann tanrımm bunadımmı yoksa bunlarda benim ovu belirtilerim herhalde kafa sıyırması :)
15 martta oldum canım ben :)
ama benm günlerim sabit değil mesela son 3 aydır her ayın 15'inde geliyo adet. Bi garibim yani :)
he bide ben akıntı yaşamadım çok fazla,günlük ped kullanıyorum ondan farketmemiş de olabilirim.
Bugun de birazcık siliklesmis canım degilmi ozaman bugunude mutlaka değerlendireyim ins kacirmamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?