- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
ya kızlar ben hipertansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum acaba bundan dolayı olurmu ki çizgi çıkmaması etki edermi
hangi ilacı kullanıosun canım bende beloc kullanıyorum ama bilemedim etkilemez sanırım he ?
kızlar dünkü ve bugünkü ovu testlerim ikinci çizgiler çok silik 1 nisan tahmini ovu tarihim di ancak geç yumurtlayacağım sanırım
hadi ya sende mi ilaç alıyorsun hyzaar canım şimdi okudum bi kaç yeride gebelik düşünülüyorsa ilaç kullanımını bırakın diyorr ya almazsamd a tansiyonum yükseliyor ne yapsam ki doktora gitsem ne deyim gebelik bile yok daha
13 gun var canım ins bu ay tutar bakalimkaç gün kaldı canım senin bat a
benmde kalple ilgili bi sıkıntım var canım bi kaç aydır aslında şüphe ediyoruz ya gebelikten baya bi aksattım ama sanırım doktorla görüşmek gerek detayları
13 gun var canım ins bu ay tutar bakalim
mrb arkadaşlar. ilk defa deniyorum o. testini. duzen hesaplamalarıma göre 15. gün ilk testımı yaptım. 3-4 saatlerinde.
sdc arada 1 gun yapamadım... 28 mart - 30 mart - 31 mart - 1 nisan tarihlerine ait sırayla resimler.. yorumlarınıza ıhtıyacım var. şehır dışındaydım . 30 mart ve 1 nisan gecesını degerlendirebldım sdc. ? teşekkurler...
Eki Görüntüle 1478008 29 mart yapamadımEki Görüntüle 1478007 Eki Görüntüle 1478006 Eki Görüntüle 1478005
mrb arkadaşlar. ilk defa deniyorum o. testini. duzen hesaplamalarıma göre 15. gün ilk testımı yaptım. 3-4 saatlerinde.
sdc arada 1 gun yapamadım... 28 mart - 30 mart - 31 mart - 1 nisan tarihlerine ait sırayla resimler.. yorumlarınıza ıhtıyacım var. şehır dışındaydım . 30 mart ve 1 nisan gecesını degerlendirebldım sdc. ? teşekkurler...
Eki Görüntüle 1478008 29 mart yapamadımEki Görüntüle 1478007 Eki Görüntüle 1478006 Eki Görüntüle 1478005
sanırım ikinci teste olmuş ovu .diğerleri yok gibi çok güzel bi koyuluk ikincisi umarım o günü boş geçemdin
ayy heycanlandım şimdikoyuluk olan 30 marta ait. yani 30 martın gecesini değerlendirebildim sdc? öyle olması mı gerekiyordu? of bide hala yapıorum test o koyuluktan beri silik çizgilerim kaybolup gitmedi?
ayy heycanlandım şimdikoyuluk olan 30 marta ait. yani 30 martın gecesini değerlendirebildim sdc? öyle olması mı gerekiyordu? of bide hala yapıorum test ,, o koyuluktan beri silik çizgilerim kaybolup gitmedi? şimdide böle çıktı ?Eki Görüntüle 1478045
ayy kuzum benim çizgi seninkini çeyreği kadar değildi heycndan öldüm seninkiler maşallh güzel ama geç yapmaya başladıysan testleri ondan da olur önceki ler siliktir en koyu günden ovu olmştur .sonrada kayboluyor zaten... buradaki tecrübelrimden silik olduğu günler de başlıyorsun ilşkiye gün aşırı yada 2 günebir en koyu günde yine devam tutrsa tutar zaten ovu olduğunda sonrasıda allah kerim bat a ne kadr var senin canım
benimde çizgiler hep silik çıkıyor 2 aydır hiç tam iki koyu çizgiyi yakalayamıyorum ama gittikçe koyulaşıyor o günleri değerlendiriyorum özellikle hesaplamada çıkan günleri,o yüzden sende öyle dene canım diğer günlere göre bariz koyu çıktığı günler olacaktır iki koyu çizgiyi bekleme bence çünkü herkesin lh değeri aynı olmuyor sanırım15 martta oldum canım ben :)
ama benm günlerim sabit değil mesela son 3 aydır her ayın 15'inde geliyo adet. Bi garibim yani :)
he bide ben akıntı yaşamadım çok fazla,günlük ped kullanıyorum ondan farketmemiş de olabilirim.
silikleşmeye başlamış canım büyük ihtimalle dün çatlamış yumurtan aman bugünü boş geçmeyinKızlar bir el atın ne yapayım aklım iyice karıştı benim yaaa yıldızlı gunler iliski oldu 22 de boş geçtik bugunde koyuluk var bugun iliski olsun degilmi sanki dun çatladı cunku bugun hic batmalarım yok dun vardi
testleri yapmaya devam et canım bir anda koyulaşıyor çünkü büyük ihtimalle geç yumurtlayacaksındır ama günaşırı ilişkiyi de ihmal etme yinedekızlar dünkü ve bugünkü ovu testlerim ikinci çizgiler çok silik 1 nisan tahmini ovu tarihim di ancak geç yumurtlayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?