ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ya kızlar ben hipertansiyon hastasıyım ve ilaç kullanıyorum acaba bundan dolayı olurmu ki çizgi çıkmaması etki edermi

kızlar dünkü ve bugünkü ovu testlerim ikinci çizgiler çok silik 1 nisan tahmini ovu tarihim di ancak geç yumurtlayacağım sanırım

Eklentiler

• DSCN2419.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 121
  • DSCN2417.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 128
hangi ilacı kullanıosun canım bende beloc kullanıyorum ama bilemedim etkilemez sanırım he ?

hadi ya sende mi ilaç alıyorsun hyzaar canım şimdi okudum bi kaç yeride gebelik düşünülüyorsa ilaç kullanımını bırakın diyorr ya almazsamd a tansiyonum yükseliyor ne yapsam ki doktora gitsem ne deyim gebelik bile yok daha

kızlar dünkü ve bugünkü ovu testlerim ikinci çizgiler çok silik 1 nisan tahmini ovu tarihim di ancak geç yumurtlayacağım sanırım

benimkilerle aynı canım senin testlerin ben atmaya bile tenezür etmedim benimde 3 gündür öyle çıkıyo ama ilişkiye devam ediyorum yine ne olur ne olmaz diyee

benmde kalple ilgili bi sıkıntım var canım bi kaç aydır aslında şüphe ediyoruz ya gebelikten baya bi aksattım ama sanırım doktorla görüşmek gerek detayları

kızlar bu da benim psikolojimi bozan testler 01.04 ilk olanda ilşki oldu

benmde kalple ilgili bi sıkıntım var canım bi kaç aydır aslında şüphe ediyoruz ya gebelikten baya bi aksattım ama sanırım doktorla görüşmek gerek detayları

çok geçmiş olsun bebeğim sana da ya allah önce bizlere sağlık versin ki sağlıklı bebeşlerimiz olsun hani gebe olsak gidelim diyecem de gebede değiliz komik olur mu acaba diye düşünüyorum

mrb arkadaşlar. ilk defa deniyorum o. testini. duzen hesaplamalarıma göre 15. gün ilk testımı yaptım. 3-4 saatlerinde.
sdc arada 1 gun yapamadım... 28 mart - 30 mart - 31 mart - 1 nisan tarihlerine ait sırayla resimler.. yorumlarınıza ıhtıyacım var. şehır dışındaydım . 30 mart ve 1 nisan gecesını degerlendirebldım sdc. ? teşekkurler...
29 mart yapamadım

sanırım ikinci teste olmuş ovu .diğerleri yok gibi çok güzel bi koyuluk ikincisi umarım o günü boş geçemdin

tatlım bu arada testlerin üstünü yazki sana kolaylık olsun daha rahat hesapla ilişki günlerinede kalp yıldız vs .koy ki unutma bu testler adamın aklını alıp gidiyo ona göre... :)

sanırım ikinci teste olmuş ovu .diğerleri yok gibi çok güzel bi koyuluk ikincisi umarım o günü boş geçemdin

ayy heycanlandım şimdi koyuluk olan 30 marta ait. yani 30 martın gecesini değerlendirebildim sdc? öyle olması mı gerekiyordu? of bide hala yapıorum test ,, o koyuluktan beri silik çizgilerim kaybolup gitmedi? şimdide böle çıktı ?

ayy heycanlandım şimdi koyuluk olan 30 marta ait. yani 30 martın gecesini değerlendirebildim sdc? öyle olması mı gerekiyordu? of bide hala yapıorum test o koyuluktan beri silik çizgilerim kaybolup gitmedi?

ayy kuzum benim çizgi seninkini çeyreği kadar değildi heycndan öldüm seninkiler maşallh güzel ama geç yapmaya başladıysan testleri ondan da olur önceki ler siliktir en koyu günden ovu olmştur .sonrada kayboluyor zaten... buradaki tecrübelrimden silik olduğu günler de başlıyorsun ilşkiye gün aşırı yada 2 günebir en koyu günde yine devam tutrsa tutar zaten ovu olduğunda sonrasıda allah kerim bat a ne kadr var senin canım

canım bu arada kasık ağrın akıntı gibi durumların varmı yada oldumu onlarda ovu. belirtisi hani....varsa o günleride boş geçme istersen...

13 gün var daha bat a ... koyu çizginn öncesini hiç değerlendiremedim. tesaduf ikinci tstte koyulaştı yıne tesaduf eve döndgm geceydi değerlendirebildim... evet dünde kasık ağrım vardı, bilmeden değerlendirdim yine ... inşalah hayırlısı olsun ,, peki devam edeyim mi teste, yoksa bırakp bndan sonra gun aşırı denemelerle bat ımı bekleyım?

benimde çizgiler hep silik çıkıyor 2 aydır hiç tam iki koyu çizgiyi yakalayamıyorum ama gittikçe koyulaşıyor o günleri değerlendiriyorum özellikle hesaplamada çıkan günleri,o yüzden sende öyle dene canım diğer günlere göre bariz koyu çıktığı günler olacaktır iki koyu çizgiyi bekleme bence çünkü herkesin lh değeri aynı olmuyor sanırım

silikleşmeye başlamış canım büyük ihtimalle dün çatlamış yumurtan aman bugünü boş geçmeyin

testleri yapmaya devam et canım bir anda koyulaşıyor çünkü büyük ihtimalle geç yumurtlayacaksındır ama günaşırı ilişkiyi de ihmal etme yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…