Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hiç koyulşmadı ama cnm ya kanda negatifi görmk gercktn istmyrm zatn köye gdcz pazrtsiye kdr beklycm olmzsa.senn bat ne zmn
Hayırlısı o zaman inşallah güzel haberler verirsin. Benim adetimin 2. günü bugün. Ploraktinim yüksekti geçen ay 35 çıkmıştı ilaç kullandım yarın tahlil yaptırıcam bakalım inşallah düşmüştür. Sonra doktorumla görüşücem yumurta takibinide konuşucam.

İnsallh cnmm insallh

0560 mum merhaba canım. Bugün yaptırdım tahlilimi ploraktinim düşmüş çok şükür. Doktor 1-2 ay yükselmez çok güzel dedi. Yumurta takibi için ilk randevumu aldım bakalım hayırlısı artık. Sende durumlar nasıl adet oldunmu ?

Slm cnm az önce oldm maalesef)); bnmde yarn hormn tahlili felan yaptrmm gerekcek .snn adna sewndm tatlm umutlar dger aya kaldı artk napalm

Slm cnm az önce oldm maalesef)); bnmde yarn hormn tahlili felan yaptrmm gerekcek .snn adna sewndm tatlm umutlar dger aya kaldı artk napalm
Olsun canım ay dediğin geçiyor işte haftaya yumurtlama zamanı. Hiç değilse ne olduğunu ne gittiğini öğreniriz takiplerle. Kafamızda soru işareti kalmaz. Olmaması için sebep yok önemli olanda o. Doktor sipermiogram yaptırırsanız daha iyi olur dedi onun içinde randevu aldım. Tüm testler yapılsın ki uğraştığımıza değsin.

Ewt cnm bz de yaptrdk çok sükür bi problm yok insallh szn de öle cıkar.haklsn tatlm nasip her seyin bi zmanı var beklycez artk

Kizlar merhaba, adetim dun bitti ama bayagi bi kasik agrisi yasiyorum, bi bakiyim dedim ovu teste, 2-3 gun icinde yumurtlayacak gibi cikti. Adetim de 4 gun surdu. Bu kadar erken yumurtlamak mumkun mu ? Normalde 14. Gun yumurtlarim.

Kizlar merhaba, adetim dun bitti ama bayagi bi kasik agrisi yasiyorum, bi bakiyim dedim ovu teste, 2-3 gun icinde yumurtlayacak gibi cikti. Adetim de 4 gun surdu. Bu kadar erken yumurtlamak mumkun mu ? Normalde 14. Gun yumurtlarim.
Bu ay bende de böyle oldu..

Normalden farklı bi durum varsa yumurtlama da bi sıkıntı vardır canım bi doktoruna danış bu durumu.

Merhaba kızlar ilk defa bu ay çizgilerim bu kadar silik çıkıyo Akıntıda normalde olurdu şimdi sadece ilişkiden sonra akıntımın başladığını fark ettim normalde önceki aylara göre yumurtlama dönemimdeyim
Üzerlerine yazamadım yumurtlama oldu mu bilemiyorum ama sizce yumurtlama üçüncü fotoğraftan sonra mı olmuş yardım edebilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 103
Hiç birinde olmamış gibi duruyor ama akıntıda olmadıysa yumurtlama olmamıştır belkide bu ay. Kaçıncı gündesiniz adetin ?

Hiç birinde olmamış gibi duruyor ama akıntıda olmadıysa yumurtlama olmamıştır belkide bu ay. Kaçıncı gündesiniz adetin ?

16. Günündeym bu aralarda yumurtluyorum hep aslında akıntı oldu bu sabah epey uzuyodu Akşama doğru da kasıklarım ve belim ağrıdı ama bilemiyorum üç dört gün daha test yapmaya devam edeyim diyorum

16. Günündeym bu aralarda yumurtluyorum hep aslında akıntı oldu bu sabah epey uzuyodu Akşama doğru da kasıklarım ve belim ağrıdı ama bilemiyorum üç dört gün daha test yapmaya devam edeyim diyorum
O zaman yumurtlama yaklaşmış demektir yumurta akı gibi olan akıntı arttıysa bugün yarın yumurtan çatlar. Bu geceyide değerlendirin bence dün yapmadıysanız. Çift çizgi şimdi çıkar belki tekrarmı test yapsanız acaba.

Akşam beşte Yaptım aslında testi akşam sekizden sonra testi yapmayın yazıyo napsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…