Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Akşam beşte Yaptım aslında testi akşam sekizden sonra testi yapmayın yazıyo napsam ki
Yapmadan 2 saat önce sıvı almadın dimi oda önemli. Ben fortesti kullanıyorum herkes pahalı diyor ama en iyisi o akşamda yapsam sonuç veriyor. Bi daha deneyin bence sıvı almadan hatta bişey yemeden.

Yapmadan 2 saat önce sıvı almadın dimi oda önemli. Ben fortesti kullanıyorum herkes pahalı diyor ama en iyisi o akşamda yapsam sonuç veriyor. Bi daha deneyin bence sıvı almadan hatta bişey yemeden.
Yok on ikiden Beşe kadar hiçbir şey almamıştım yarın sabah da Yaparım duruma göre artık nasip canım çok tşk ederim

Evet doğru senin kaçıncı denemen acaba bende bu ay olmazsa Eylül'de düşünüyorum yumurta takibini. Ama yakın bir arkadaşım hem yumurta takibi hem de ovülasyon testi yapıyordu. Aynı çıktı doktor dört gün boyunca ilişki dediği günün ertesinde çift çizgi Gördü o da

Hadi hayırlısı benimde 5 gün sonra başlıyo yumurtlama dönemi ama bu ay yumurta takibi yaptırıcam merak ediyorum büyümesini çatlamasını.
Evet doğru senin kaçıncı denemen acaba bende bu ay olmazsa Eylül'de düşünüyorum yumurta takibini. Ama yakın bir arkadaşım hem yumurta takibi hem de ovülasyon testi yapıyordu. Aynı çıktı doktor dört gün boyunca ilişki dediği günün ertesinde çift çizgi Gördü o da

3. Deneme olacak yumurtladığım günü biliyorum ama yumurta yeterli büyüklüğe gelmeyince de hamilelik olmuyor. Kaç yumurta büyüyo çatlıyomu noluyo ne gidiyo merak ediyorum. O yüzden bi doktora baktırmak istiyorum.

değerlendirdim ama çift çizgiden sonra mı olması gerekiyordu emin olamadım .. bu ay yumurta takibi de yaptırdım çift çizgiden bir gün önce dedi doktor ama misafir gelince olmadı.. inş hayırlısı ile olur

Sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Olucağı varsa olur zaten nasip artık. Ama misafirde olsa değerlendirseydiniz ya ne bilicekler odanızda naptığınızı :) hiç takılmam öyle şeylere 1 gün bile önemli koca 1 ay heba oluyor sabırsızlıkla bekliyoruz sonuçta. Bu hafta bende yaptırıcam yumurta takibi merakla bekliyorum günün gelmesini yumurtalar iyidir inşallah.

muhakkak incir yiyin, doktor yumurtalar için çok iyi dedi ama ben regli 1.günden 12. güne kadar incir suyu içtim, artık nasip olmazsa zaten farklı bir tedaviye geçeceğiz artık..

muhakkak incir yiyin, doktor yumurtalar için çok iyi dedi ama ben regli 1.günden 12. güne kadar incir suyu içtim, artık nasip olmazsa zaten farklı bir tedaviye geçeceğiz artık..
Benim ploraktinim yükseliyor oda gebeliğe engel ilaçla düştü. İncirde yükseltiyormuş süt yapıyor yani. O yüzden bana yasak yanlış yönlendirme olmasın hamile kalmaya çalışan çok kişinin stresten yükseliyor çünkü ploraktin değeri :)

Arkadaşlar bugun 10.günüm sizce yumurtam çatlamışmı yardımcı olursanız sevinirşm ilk defa yapıyorum

Eklentiler

• image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 151
Bende bugün 18. Günümde gördüm çift çizgiyi ama malesef eşim şehir dışında

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…