hayırlısı artıkBende bugün 18. Günümde gördüm çift çizgiyi ama malesef eşim şehir dışında
hangi günleri değerlendirmiştiniz ? çift çizgiden sonraki gün diyorlarda..Adet oldum ben de.bu ikinci denememdi ovulasyon testi ile.
O günleri değerlendirdik canım.vermeyince olmuyor iştehangi günleri değerlendirmiştiniz ? çift çizgiden sonraki gün diyorlarda..
önümüzdeki ay olur inşallah
öyle tabi, hayırlısı olsun artık, bizde uzun zamandır istiyoruz ama 2. ay testlerle..O günleri değerlendirdik canım.vermeyince olmuyor işte
Hayırlısı hepimize :)))öyle tabi, hayırlısı olsun artık, bizde uzun zamandır istiyoruz ama 2. ay testlerle..
Ben fortest kullanıyorum canım. Testi aldığında içinde detaylı bilgi oluyor. Benimde bu ay 3. ayım yarın yumurta takibine gidicem doktora hepimiz için hayırlısı olsun.kizlar bende ovulasyon kullanmak istiyoum ucuncu ayim hala.bebis yok siz hangi marka kullaniyosunuz gunlerimi onemli anlatirmisiniz biraz
yumurta takibi ne icin ben doktora gittigimde bana birsey soylemedi doktor bi yil dene olmazsa gene gel dedi resmen :)Ben fortest kullanıyorum canım. Testi aldığında içinde detaylı bilgi oluyor. Benimde bu ay 3. ayım yarın yumurta takibine gidicem doktora hepimiz için hayırlısı olsun.
Önce öyle diyorlar.olmayınca o dönemde o zaman dr a gidip işlemlere başlıyorsun. Yaşın çoksa beklemek istemiyorsan bu yüzden, yumurta takibi isteyebilirsin tetkiklerde bir şey çıkmazsa.yumurta takibi ne icin ben doktora gittigimde bana birsey soylemedi doktor bi yil dene olmazsa gene gel dedi resmen :)
Önce öyle diyorlar.olmayınca o dönemde o zaman dr a gidip işlemlere başlıyorsun. Yaşın çoksa beklemek istemiyorsan bu yüzden, yumurta takibi isteyebilirsin tetkiklerde bir şey çıkmazsa.
Banada doktorum olmazsa 6 ay sonra gelirsin demişti ama ben sabırsızım yaşım da küçük :) , doktorumu aradım bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum beklemek istemiyorum dedim oda sen bilirsin gel o zaman dedi. Adetin 9. En geç 10. günü gel dedi sonra 12 de 13 de yine gelirsin muhtemelen o zaman yumurtlarsın dedi. Yumurta takibinde yumurtanın büyüklüğüne çatlamasına bakılıyor. Eğer bi sorun varsa ona göre tedavi uygulanıyor.yumurta takibi ne icin ben doktora gittigimde bana birsey soylemedi doktor bi yil dene olmazsa gene gel dedi resmen :)
Allah gönlüne göre versin canımm :)))Banada doktorum olmazsa 6 ay sonra gelirsin demişti ama ben sabırsızım yaşım da küçük :) , doktorumu aradım bu ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum beklemek istemiyorum dedim oda sen bilirsin gel o zaman dedi. Adetin 9. En geç 10. günü gel dedi sonra 12 de 13 de yine gelirsin muhtemelen o zaman yumurtlarsın dedi. Yumurta takibinde yumurtanın büyüklüğüne çatlamasına bakılıyor. Eğer bi sorun varsa ona göre tedavi uygulanıyor.
İnşallah canım hepimizin.Allah gönlüne göre versin canımm :)))
24 yasina gircem eylulde ya ne kadar islem o kadar psikolojim bozuluyo uaa yaptirmam benboyle sey :)Önce öyle diyorlar.olmayınca o dönemde o zaman dr a gidip işlemlere başlıyorsun. Yaşın çoksa beklemek istemiyorsan bu yüzden, yumurta takibi isteyebilirsin tetkiklerde bir şey çıkmazsa.
Ne yaptırmazsin anlamadım canım?24 yasina gircem eylulde ya ne kadar islem o kadar psikolojim bozuluyo uaa yaptirmam benboyle sey :)
yumurtalil testi falan gerci nasil yapildigini da bilmiyom ama . ya benim bu kpnularda ilk deneyimim cok kotu oldu o yizden herseye kprkuyla yaklasiuorum yaptirmam ettirmem.diyeNe yaptırmazsin anlamadım canım?
Kötü bişey değil ki canım. Muayene ediyolar işte o şekilde bakılıyo. Uzunda sürmüyo. Hem büyük konuşma olmazsa mecbur yapıcak doktor :)24 yasina gircem eylulde ya ne kadar islem o kadar psikolojim bozuluyo uaa yaptirmam benboyle sey :)
büyük konuşmuyorum canım yanlış anlaşılmasın ilk deneyimim tabiri caizse hayvan gibi bi doktor tarafından olduda o yüzden korkuyla yaklaşıyorum hep Rabbim dert verip derman aratmasın kimseye insallahKötü bişey değil ki canım. Muayene ediyolar işte o şekilde bakılıyo. Uzunda sürmüyo. Hem büyük konuşma olmazsa mecbur yapıcak doktor :)
Doktor çok önemli o konuda. Bende bir kere gittim başka bir doktora bayılcaktım acıdan. Bu doktorum çok iyi çok nazik hiç acıtmıyor. Bide spekulum kişiye göre boy boymuş ama genelde hastanelerde tek boy oluyor dedi. Bana küçük kullanıyor mesela hiç anlamadan bitiyor. Eli hafif bir doktor bulbüyük konuşmuyorum canım yanlış anlaşılmasın ilk deneyimim tabiri caizse hayvan gibi bi doktor tarafından olduda o yüzden korkuyla yaklaşıyorum hep Rabbim dert verip derman aratmasın kimseye insallah
evet canım bencede cok zor . ben bugun yeni bi doktor denedim cok iyiydi bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum ama hastane baya masraflı bi iki tahlil için yüzelli istedi bende ya ne yapıcam bilemiyorum yaniDoktor çok önemli o konuda. Bende bir kere gittim başka bir doktora bayılcaktım acıdan. Bu doktorum çok iyi çok nazik hiç acıtmıyor. Bide spekulum kişiye göre boy boymuş ama genelde hastanelerde tek boy oluyor dedi. Bana küçük kullanıyor mesela hiç anlamadan bitiyor. Eli hafif bir doktor bulAllah dermanı olan dert versin canım kadın olmak böyle bişey işte yapıcak bişey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?