canım merak ettiğim şu senin durumda benimki gibiydi ya dr a sordunmu ne dedi birde senin pozitiflik olduğunda adete yakın ozaman yumurta olmş anlamına geliyor çünkü ikinci pozitiflik beta yı gösterseydi kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum sence?çok mu sıvı tükettinn cnnm bir iki saat sonnra yaparsınn cnnm aynenn öle cnnm
canım yüksek ihtimal 16-17 arası çatlamış yani 16 günü ilişki olduysa inş hayırlı haberler alırısınkızlar bu testlere göre yumurtlama hangi günde sizce ilişkinin mutlaka olması gereken gün hangisi olmalıdır
Canim yumurtlama olduktan 10 gun snra kanda net belli olur ve idrarda 15 gun sonra belli olur daha yeni yeni oldugu icin yumurtlama da en once cikar kanda bile belli olmadan lh de cikar cnm o yuzden o testler bir kere pozitif verir ve iki kere yumurtlamis olsan bile yumurtlama gectikten 3 gun sonra t kaybolur tamamen silik vermez bnde hic kaybolmadi.cunku yumurtluyor gorunuyordum ve tam adet gunum pozitifi gordum 2 gun yaptim lh pozitif sonrada gebelik yaptim ve sonuc bu yani o testler pozitif veriyorsa hamilelik soz konusudurcanım merak ettiğim şu senin durumda benimki gibiydi ya dr a sordunmu ne dedi birde senin pozitiflik olduğunda adete yakın ozaman yumurta olmş anlamına geliyor çünkü ikinci pozitiflik beta yı gösterseydi kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum sence?
Bide cnm ilk kan verdigimde daha yeniydi ve rahime yerlesmemisti o yüzden de negatifti zaten bir hafta sonra gittim pozitif sonucu aldim cnmcanım merak ettiğim şu senin durumda benimki gibiydi ya dr a sordunmu ne dedi birde senin pozitiflik olduğunda adete yakın ozaman yumurta olmş anlamına geliyor çünkü ikinci pozitiflik beta yı gösterseydi kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum sence?
gebelik varsa koyulaşması gerekmezmi bak bugünkünü atıyorum silikleşmiş birazCanim yumurtlama olduktan 10 gun snra kanda net belli olur ve idrarda 15 gun sonra belli olur daha yeni yeni oldugu icin yumurtlama da en once cikar kanda bile belli olmadan lh de cikar cnm o yuzden o testler bir kere pozitif verir ve iki kere yumurtlamis olsan bile yumurtlama gectikten 3 gun sonra t kaybolur tamamen silik vermez bnde hic kaybolmadi.cunku yumurtluyor gorunuyordum ve tam adet gunum pozitifi gordum 2 gun yaptim lh pozitif sonrada gebelik yaptim ve sonuc bu yani o testler pozitif veriyorsa hamilelik soz konusudur
Canim.bak benimkiler 3. Hcg ve sonuncuda hcggebelik varsa koyulaşması gerekmezmi bak bugünkünü atıyorum silikleşmiş biraz
teşekkürler canım valla ne zaman birlikte olduk takip edemiyorum artıkcanım yüksek ihtimal 16-17 arası çatlamış yani 16 günü ilişki olduysa inş hayırlı haberler alırısın
Evet adet oldum malesef .. yazdim.zaten buraya sonucu ..MERHABA SİZ NAPTINIZ ADET OLDUNUZ MUN
evet okudum daha sonra hayırlısı hakkınnızda innşallah bu ay olur hamişlikEvet adet oldum malesef .. yazdim.zaten buraya sonucu ..
canım sende de sonra açılma olmş sanırım, hayırlısı inş sonucumda pozitif çıkar, ümidim olmasadaCanim.bak benimkiler 3. Hcg ve sonuncuda hcg
allah razı olsun canım seninde kafamı şişirdin,inş hayırlı haberler veririm..canım sende de sonra açılma olmş sanırım, hayırlısı inş sonucumda pozitif çıkar, ümidim olmasada
hayırlısı cnnm innşallah alırız senndenn de iyi haberler bekliyoruz senden deAllah razı olsunnn cnnmcanım sende de sonra açılma olmş sanırım, hayırlısı inş sonucumda pozitif çıkar, ümidim olmasada
hayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştirArkdaslr bsey sorucam doktor ultrason muayenesi yaptığında rahim temiz dedi kist goremedi bu yumurtlama oldugu anlamina mi gelir
cnnm senn naptınn test yaptınn mıhayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştir
enn sonn attığını biz konnuştuktann sonnra mı yaptınn cnnmhayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştir
Evet onceki kontrollerimde bnde goruyordum kistleri ultrasonda polikistikover dedi doktor o yuzden ama bu sefer kist yok dedi hic goremedi daha iyi durumda dedi ve 2 hfta oncesi yumurtlama testim pozitiftihayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştir
evet canım bugün saat 16.30 gibienn sonn attığını biz konnuştuktann sonnra mı yaptınn cnnm
enn sonn attığınn test miydi cnnmevet canım bugün saat 16.30 gibi
evet canım kist yok dediyse polikistik değilsindir,adetlerinde gecikme oluyormuEvet onceki kontrollerimde bnde goruyordum kistleri ultrasonda polikistikover dedi doktor o yuzden ama bu sefer kist yok dedi hic goremedi daha iyi durumda dedi ve 2 hfta oncesi yumurtlama testim pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?