Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

çok mu sıvı tükettinn cnnm bir iki saat sonnra yaparsınn cnnm aynenn öle cnnm
canım merak ettiğim şu senin durumda benimki gibiydi ya dr a sordunmu ne dedi birde senin pozitiflik olduğunda adete yakın ozaman yumurta olmş anlamına geliyor çünkü ikinci pozitiflik beta yı gösterseydi kanda mutlaka çıkardı diye düşünüyorum sence?

Canim yumurtlama olduktan 10 gun snra kanda net belli olur ve idrarda 15 gun sonra belli olur daha yeni yeni oldugu icin yumurtlama da en once cikar kanda bile belli olmadan lh de cikar cnm o yuzden o testler bir kere pozitif verir ve iki kere yumurtlamis olsan bile yumurtlama gectikten 3 gun sonra t kaybolur tamamen silik vermez bnde hic kaybolmadi.cunku yumurtluyor gorunuyordum ve tam adet gunum pozitifi gordum 2 gun yaptim lh pozitif sonrada gebelik yaptim ve sonuc bu yani o testler pozitif veriyorsa hamilelik soz konusudur

Bide cnm ilk kan verdigimde daha yeniydi ve rahime yerlesmemisti o yüzden de negatifti zaten bir hafta sonra gittim pozitif sonucu aldim cnm

gebelik varsa koyulaşması gerekmezmi bak bugünkünü atıyorum silikleşmiş biraz

Eklentiler

• IMG_20151025_152242.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 92
Arkdaslr bsey sorucam doktor ultrason muayenesi yaptığında rahim temiz dedi kist goremedi bu yumurtlama oldugu anlamina mi gelir

Arkdaslr bsey sorucam doktor ultrason muayenesi yaptığında rahim temiz dedi kist goremedi bu yumurtlama oldugu anlamina mi gelir
hayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştir

hayır zaten yumurtlama zamanı dışında yumurta göremez ama yumurtalıkların için demiştir
Evet onceki kontrollerimde bnde goruyordum kistleri ultrasonda polikistikover dedi doktor o yuzden ama bu sefer kist yok dedi hic goremedi daha iyi durumda dedi ve 2 hfta oncesi yumurtlama testim pozitifti

Evet onceki kontrollerimde bnde goruyordum kistleri ultrasonda polikistikover dedi doktor o yuzden ama bu sefer kist yok dedi hic goremedi daha iyi durumda dedi ve 2 hfta oncesi yumurtlama testim pozitifti
evet canım kist yok dediyse polikistik değilsindir,adetlerinde gecikme oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…