T çizgisi daha koyu olması lazim malesef.Adet olunca kurudugun günden tekrar teste başla bence.Birde stres hormonlari bozuyor haberin ola.Hiç takma.es geçbuda bugünkü test, bugün adet günüm kafayı yememek elde değil
evet gebelik yok ondan eminim ama neden böyle oluyor bilemiyorum,dediğin gibi stres hormonları mahvediyor.Doktora bile gtmeye gücüm sabrım kalmaı yaza kadar ertelemeyi yazın tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında sağolasınT çizgisi daha koyu olması lazim malesef.Adet olunca kurudugun günden tekrar teste başla bence.Birde stres hormonlari bozuyor haberin ola.Hiç takma.es geç
Bence gebeligi erteleyecegine stresi ertelemeye bak stres olsa tupte tutmaz.Bende bundan kaç ay önceydi,heyecanla bekliyordum diye olmadi hatta adetim 13 gün gecikti(ömrümde ilk defa) dr gittim hormon tahlili istedi yaptim gebelik hormonlarim yüksek çıktı.Hormon düzenleyici yazdi ama kullanmadım.Netten sebebini araştırdım hormon ilaçlarının zararlarını ve gebelik hormonumun stresten dolayı yükseldiğini öğrendim.Artık gebelik beklemedim(ma'nen)zihnimi uzaklastirdigim gibi o ay hamile kaldım inanki.Anladimki stres en buyuk engel canım...evet gebelik yok ondan eminim ama neden böyle oluyor bilemiyorum,dediğin gibi stres hormonları mahvediyor.Doktora bile gtmeye gücüm sabrım kalmaı yaza kadar ertelemeyi yazın tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında sağolasın
hamilelik devam etmedimi?? çok zor çok, bazen diyorum sen ne yaparsan yap onun geleceği zaman belli ama yinede takip takip beni yordu. Ben sağlıkçıyım arkadaşlarım hsg çektirmemi öneriyorlar ama bilmiyorumBence gebeligi erteleyecegine stresi ertelemeye bak stres olsa tupte tutmaz.Bende bundan kaç ay önceydi,heyecanla bekliyordum diye olmadi hatta adetim 13 gün gecikti(ömrümde ilk defa) dr gittim hormon tahlili istedi yaptim gebelik hormonlarim yüksek çıktı.Hormon düzenleyici yazdi ama kullanmadım.Netten sebebini araştırdım hormon ilaçlarının zararlarını ve gebelik hormonumun stresten dolayı yükseldiğini öğrendim.Artık gebelik beklemedim(ma'nen)zihnimi uzaklastirdigim gibi o ay hamile kaldım inanki.Anladimki stres en buyuk engel canım...
birde 19.gün çatlamışssa 35.gün adet olmanız gerekmiyormu?Ve sabirla teste devam edin çünkü yumurtalarin ne vakit çalıştığı belli olmuyor malesef.Gecen ay dr gittigimde 19.günümde yumurtan çatlamış dedi.Ama eşim il dışındaydı malesef.Oysaki normalde adetim 27 gunde bir çok düzenli ve buna göre13. 14.gün yumurtlama dönemim olmasi gerekirdi.Dr dedi işte yumurtalarin ne vakit catlayacagi belli olmuyor.
Yuksek ihtimal hamilesin canimbuda bugünkü test, bugün adet günüm kafayı yememek elde değil
yok canım ya gebelik testi negatif stresden hormonlarım alt üst oldu hiç gecikmeyen dteim gecikir olduYuksek ihtimal hamilesin canim
canım bnmde negatif çıkmıştı biliyrsun hatta kan bile negatif çıkmıştı bak şimdi hamileyim bendede ovulasyon hep pozitifti biliyorsun o yüzden pes etme belki vardır cnm sen biraz daha bekle bak bnm adetimin 36. günü öğrendimyok canım ya gebelik testi negatif stresden hormonlarım alt üst oldu hiç gecikmeyen dteim gecikir oldu
ama bu ay yumurtlamayı takip edemedim ben pek yoğun çalıştığım için çalışmada pek mümkün olmadı, yani dediğin gibiyse mucize olur. ama beta az yükseliyor ise kimyasal gebeliktir her türlü kötü yani çünkü bugün adet günüm testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorm.canım bnmde negatif çıkmıştı biliyrsun hatta kan bile negatif çıkmıştı bak şimdi hamileyim bendede ovulasyon hep pozitifti biliyorsun o yüzden pes etme belki vardır cnm sen biraz daha bekle bak bnm adetimin 36. günü öğrendim
birde bel ağrım fealn hiçbir belirti yok sende vardı sanırım. çünkü diğer gebeliklerimde hep olan şeylerdi bunlarama bu ay yumurtlamayı takip edemedim ben pek yoğun çalıştığım için çalışmada pek mümkün olmadı, yani dediğin gibiyse mucize olur. ama beta az yükseliyor ise kimyasal gebeliktir her türlü kötü yani çünkü bugün adet günüm testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorm.
4 aylık oldu ama bebegimin kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldık.İşte tekrar düşünüyoruz hayırlısı bakalım.Doktora gittinmi hiç,ne dedi.hamilelik devam etmedimi?? çok zor çok, bazen diyorum sen ne yaparsan yap onun geleceği zaman belli ama yinede takip takip beni yordu. Ben sağlıkçıyım arkadaşlarım hsg çektirmemi öneriyorlar ama bilmiyorum
27 gunde bir duzenli oluyorum ve 7.gün kuruyorum genelde ama gecen ay 19.günde yumurtam çatladı.Yani belli olmuyor catlama vakti değişebiliyor.Gecen hamileligimdede 16.gun çatlamıştibirde 19.gün çatlamışssa 35.gün adet olmanız gerekmiyormu?
Nasil bisey bu anlam ver3miyorum ya cok ilginc benmde koyu ckio ama bu kadar değilbuda bugünkü test, bugün adet günüm kafayı yememek elde değil
adet geçikdimi peki27 gunde bir duzenli oluyorum ve 7.gün kuruyorum genelde ama gecen ay 19.günde yumurtam çatladı.Yani belli olmuyor catlama vakti değişebiliyor.Gecen hamileligimdede 16.gun çatlamışti
zaten lh olduğu için hep silik çizgi çıkıyor ama böyle olmaması lazı sende ekle bakalım istersenNasil bisey bu anlam ver3miyorum ya cok ilginc benmde koyu ckio ama bu kadar değil
Yok gecikmedi tam aksine 2 gün erken oldum o ay.adet geçikdimi peki
o zaman şu gerçek değil yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur. İlginç gerçekdenYok gecikmedi tam aksine 2 gün erken oldum o ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?