Yok gecikmedi tam aksine 2 gün erken oldum o ay.
ilginç hayret ettim kaldım yani, hormonal bir sıkıntı varmı sende bende oda yok ama stresden olabilirBenimm cok koyu degil ama anlamiyorum niye boyle
cnm bn adetimden 10 gün sonra öğrendim çatlamadan 14 günün adet olmam lazımdı 2 gün geciktim öle öğrendim cnmama bu ay yumurtlamayı takip edemedim ben pek yoğun çalıştığım için çalışmada pek mümkün olmadı, yani dediğin gibiyse mucize olur. ama beta az yükseliyor ise kimyasal gebeliktir her türlü kötü yani çünkü bugün adet günüm testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorm.
benimde bugün adet olmam lazım ama gelen giden yok, belirtide yokcnm bn adetimden 10 gün sonra öğrendim çatlamadan 14 günün adet olmam lazımdı 2 gün geciktim öle öğrendim cnm
evet bel ağrım vardı gögüs ağrım vardı hala var tabi ama hepsi olacak diye bii durum yok cnm kişiden kişye değişir o belirtiler kimisi hiç belirti görmez kimi hepsini görür hayırlısı Allahtan cnmbirde bel ağrım fealn hiçbir belirti yok sende vardı sanırım. çünkü diğer gebeliklerimde hep olan şeylerdi bunlar
şu anda kaç senin değerinbenimde bugün adet olmam lazım ama gelen giden yok, belirtide yok
bekle cnm 1 iki gün sonra tekrar yapbenimde bugün adet olmam lazım ama gelen giden yok, belirtide yok
şu an bilmiyorum cnm bakmadım çarşamba günü çağırdı doktorum testi tekrarlıcam cnnm o zamana bakacaz artıkşu anda kaç senin değerin
sağolasın dua et hamilelerin duası kabul olurbekle cnm 1 iki gün sonra tekrar yap
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşşu an bilmiyorum cnm bakmadım çarşamba günü çağırdı doktorum testi tekrarlıcam cnnm o zamana bakacaz artık
sağolasın dua et hamilelerin duası kabul olur
ederim cnm dua merak etme . İnnşallah tamamınna erer ya hayırlısıhayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inş
cnm nnaptınn tekrar test yaptınn mısağolasın dua et hamilelerin duası kabul olur
yaptım negatif akşam üstü ovulasyon testi yapcam eğer açılma varsa bilki yumurtlama ama yoksa hormanal bozukluk varcnm nnaptınn tekrar test yaptınn mı
rabbim sabrımı sınıyor beterinden saklasın, hayırlısını versin demekden başka çarem yok ama kafam kazan gibi olduyaptım negatif akşam üstü ovulasyon testi yapcam eğer açılma varsa bilki yumurtlama ama yoksa hormanal bozukluk var
cnnm eğer varsa her türlü ovulasyonn da çıkar aksamı bekleme yap şimdi cnnm merak attim üzülme innşallah vardıryaptım negatif akşam üstü ovulasyon testi yapcam eğer açılma varsa bilki yumurtlama ama yoksa hormanal bozukluk var
sıvı tüketiminde dolayı açık çıkar diye düşünmüşdüm ama yapayım olmazsa, sağol bu forumlarda olmazsa iyice kötü olacağımcnnm eğer varsa her türlü ovulasyonn da çıkar aksamı bekleme yap şimdi cnnm merak attim üzülme innşallah vardır
çok mu sıvı tükettinn cnnm bir iki saat sonnra yaparsınn cnnm aynenn öle cnnmsıvı tüketiminde dolayı açık çıkar diye düşünmüşdüm ama yapayım olmazsa, sağol bu forumlarda olmazsa iyice kötü olacağım
MERHABA SİZ NAPTINIZ ADET OLDUNUZ MUNSlm kızlar ovulasyon testıyle 14. Gün yumurtladım bugun 27. Gün ovulasyon testı yaptım iki çizgide koyu neden olabilir bilgisi olan var mı ? Gebelik testi yaptım o tek cizgi Eki Görüntüle 1655230
MERHABA 13 DE BAŞLANMALI GÜNNN AŞIRIkızlar bu testlere göre yumurtlama hangi günde sizce ilişkinin mutlaka olması gereken gün hangisi olmalıdır
teşekkürler canım çok sağolMERHABA 13 DE BAŞLANMALI GÜNNN AŞIRI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?