Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

cnm bn adetimden 10 gün sonra öğrendim çatlamadan 14 günün adet olmam lazımdı 2 gün geciktim öle öğrendim cnm

birde bel ağrım fealn hiçbir belirti yok sende vardı sanırım. çünkü diğer gebeliklerimde hep olan şeylerdi bunlar
evet bel ağrım vardı gögüs ağrım vardı hala var tabi ama hepsi olacak diye bii durum yok cnm kişiden kişye değişir o belirtiler kimisi hiç belirti görmez kimi hepsini görür hayırlısı Allahtan cnm

yaptım negatif akşam üstü ovulasyon testi yapcam eğer açılma varsa bilki yumurtlama ama yoksa hormanal bozukluk var
rabbim sabrımı sınıyor beterinden saklasın, hayırlısını versin demekden başka çarem yok ama kafam kazan gibi oldu

cnnm eğer varsa her türlü ovulasyonn da çıkar aksamı bekleme yap şimdi cnnm merak attim üzülme innşallah vardır
sıvı tüketiminde dolayı açık çıkar diye düşünmüşdüm ama yapayım olmazsa, sağol bu forumlarda olmazsa iyice kötü olacağım

kızlar bu testlere göre yumurtlama hangi günde sizce ilişkinin mutlaka olması gereken gün hangisi olmalıdır

Eklentiler

• IMG_20151024_221528.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…