Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

o zaman sıkıntı yok allahın izniyle olur kafana takma takdıkça problem olmasa bile problem çıkıyor malesef

Ahh insallah Allah seninde bebegini kucagina saglikla almani nasip etsn inaallah tum isteyen herkesin.. gercekten bi mucize olur esim 2 haftaligina yurtdisina gtti deniz subayi dondugunde guzel haber veririm insallah ulasamiyorum cnku suanda
Allah kavuştursun.İnşallah sevindirici haberini takip edecem.Rabbim tez zamanda verir inşallah.yeterki ümidini kaybetme.Birde test yaparken fazla umitlenme sonra hayal kirikligina ugrarsan toparlanamazsin.Bende öyle olmuştum bayagi kotu oldu psikolojim

Yok canim hic umitlenmiyorum oyle olsa bu zamana kadar kan testi yaptirirdim 75 gun oldu cunku adet sokturucu kullandim ama ne zaman etkisini gosterir onu bekliyorum artik ):

mrb kızlar
ben iki yıldır çocuk tedavisi görüyordum ilk gittiğim dr bana yumurta tembelliği olduğunu söyledi klomen ilaçını verdi beş ay kullandım sonra dr tayini çıktı ve tedavi yarım kaldı sonra başka dr gittim o da bana poliskist over(yumurtaların olduğundan çok büyük normal yumurta ceviz kadarken seninkisi portakal büyüklüğünde olduğunu)söyledi ve o da klomen ve glukofen ilaçlarını verdi ve adetin üçünçü günü klomen ilaçını kullanıp adetin 12.günü dr yumurtalara bakıyordu (yumurta takibi)ve beş ay böyle devam etti ara ara kist oluştu ara veriyor sonra yeniden kullanmaya devam ediyorduk tabi dr gözetiminde eylül ayında dr kontrole gittim bu tedavinin 5-6 ay kullanıldığını söyleyerek beni aşılama yada tüp bebek uygulaması için başka dr yönlendirdi bende yönlendirdiği dr gittim durumu anlattım dr bana hsg(rahim filmi)çektirmem gerektiğini söyleyerek ama ekim ayına ravdevu verdi ben dr yanından ayrıldım ve özel hastanaye gittim ordaki dr önce hsg çekilmem gerektiğini söyleyerek bana aşilamayı önerdi ve enfeksiyonum oldugu içinde iliç ve yine klomen verdi hsg için başka dr randevu aldım ve randevu günü gittim dr bana klomen kullandığın için filmi çekemem dedi neden olduğunu sordum o da bana yumurtaların patlar kanaman olur yani kısacası tehlikeli olduğunu söyledi ve ben masadan kaltık evime gittim moralim sıfırdı sonra araya ev taşıma işler araya girdi ve ben umuttum tedaviyi falan 16 ekim akşam iş çıkışında eczaneden test aldım ve 17 ekim sabahı tetsi yaptım çift çizgiyi gördüm ve inanmadır eşimi uyandırdım ve dr gittim ve gerçekten hamile olduğumu öğrendim kısacası arkadaşlar kafanız rahat olsun elinizden geldiği kadarı ile düşünmemeye çalışın inanın sizi en iyi anlayan benim şunuda unutmayın RABBİM herşeyin hayırlısını bilir siz Rabbimize sığınalım

canımn 14 günn sonnra olmann lazım oldun mu adet cnnm

yapamadım korkuyorum, yarın sabah gebelik testi yapcam ilk idrar ile yada akşam mı yapsam bilemedim.ama adet olcak gibi belim ağrıyor arada sırada
umudum yok kesin gecikdi benim pozitif sonucu alır almaz ilk buraya yazacağım inş ahdım var

inş inş ama umudum yok
Benimde yaptigimda hiç umudum yoktu ama çift cizgiyi görünce okadar mutlu oldumki anlatamam.insallah seninde sevindirici haberini burdan alacaz.ilaç içtinse bir iki gune adet olman gerekirdi.Bence test yap pozitif cikarsa o ilaci birakirsin bari

sabirin sizin ovulasyon testinde adtten önce pozitiflik oldumu yoksa direk gebelik testimi yaptınız

sabirin sizin ovulasyon testinde adtten önce pozitiflik oldumu yoksa direk gebelik testimi yaptınız
Direk gebelik testi yaptım ama hiç beklemiyordum çünkü hormon testinde lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı.Sabahları baş agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Nette gebeligin ilk belirtilerine bakmistim uykusuzluk ve sabahlari başağrısı olursa....diyordu.Sende varmi bu belirtiler?

YOK MALESEF ZANNETMİYORUM HAMİLE OLDUĞUMU YARIN SABAHDA YAPCAM TEST YOKSA BEKLİCEM ARTIK DR A GİTMEK İSTEMİYORUM TARLUSAL İÇMEK İSTEMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…