o zaman sıkıntı yok allahın izniyle olur kafana takma takdıkça problem olmasa bile problem çıkıyor malesefYa aslında en baştan anlatayım. 17Haziran da adet düzensizliğinden ve bebek istediğimden doktora gittim. Vajinal ultrason falan hepsine baktı doktor.polikistik over oldugumu söyledi kilom da olduğu için ve küçük kistler varmış tüylenme kilo ve sivilce yaptı polikistik over bana neyse bunun ardından hormon testleri yaptı. Tüm hormonlarım normal cıktı cok sükür. Sadece insilün hormonum yuksek cıktı 54tü. Bunun ardından doktor kilo vermemi söyledi ve 10kilo verdim bununla birlikte glucophage metamorfin ilacı verdi. 1ay snra tekrar geldi tekrar test yapıcaz dedi. Neyse bir ay snra tekrar gittim insilünüm 23e inmişti doktor çok iyi de dedi. Normal seviyelere indi dedi. Bu onumızdeki 3ayda düzenli ilişki yapın 3ay snra bekliyorum dedi. 3aydır da maşallah benm adetlerm çok iyi düzenli. Bikaç gün snra doktora gidicem acaba kistler gitmiş midir hamile kalabilir miyim acaba. Gittiğim doktor çok iyi çok arastrp bulduk
Evet haklısınız burda konuştukça rahatlıyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.o zaman sıkıntı yok allahın izniyle olur kafana takma takdıkça problem olmasa bile problem çıkıyor malesef
Sizin ne probleminiz varsa bu aradaEvet haklısınız burda konuştukça rahatlıyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Allah kavuştursun.İnşallah sevindirici haberini takip edecem.Rabbim tez zamanda verir inşallah.yeterki ümidini kaybetme.Birde test yaparken fazla umitlenme sonra hayal kirikligina ugrarsan toparlanamazsin.Bende öyle olmuştum bayagi kotu oldu psikolojimAhh insallah Allah seninde bebegini kucagina saglikla almani nasip etsn inaallah tum isteyen herkesin.. gercekten bi mucize olur esim 2 haftaligina yurtdisina gtti deniz subayi dondugunde guzel haber veririm insallah ulasamiyorum cnku suanda
Yok canim hic umitlenmiyorum oyle olsa bu zamana kadar kan testi yaptirirdim 75 gun oldu cunku adet sokturucu kullandim ama ne zaman etkisini gosterir onu bekliyorum artik ):Allah kavuştursun.İnşallah sevindirici haberini takip edecem.Rabbim tez zamanda verir inşallah.yeterki ümidini kaybetme.Birde test yaparken fazla umitlenme sonra hayal kirikligina ugrarsan toparlanamazsin.Bende öyle olmuştum bayagi kotu oldu psikolojim
canımn 14 günn sonnra olmann lazım oldun mu adet cnnmevet analadım sağol benim durum çok karışık yumurtlama gününü tam yakalayamadım ama tahminen en koyu ayın 12 de idi.adetim 1 gün geçti ovulasyon testi pozitif gebelik testi nagatif.gebelik olduğunu düşünmüyorum ama nedir diyede merakdan kafayı yicem
yapamadım korkuyorum, yarın sabah gebelik testi yapcam ilk idrar ile yada akşam mı yapsam bilemedim.ama adet olcak gibi belim ağrıyor arada sıradacanımn 14 günn sonnra olmann lazım oldun mu adet cnnm
umudum yok kesin gecikdi benim pozitif sonucu alır almaz ilk buraya yazacağım inş ahdım varyapamadım korkuyorum, yarın sabah gebelik testi yapcam ilk idrar ile yada akşam mı yapsam bilemedim.ama adet olcak gibi belim ağrıyor arada sırada
ay cnm innşallah pozitif g6örürsünn tatlım bizede s6öylersinnyapamadım korkuyorum, yarın sabah gebelik testi yapcam ilk idrar ile yada akşam mı yapsam bilemedim.ama adet olcak gibi belim ağrıyor arada sırada
inş inş ama umudum yokay cnm innşallah pozitif g6örürsünn tatlım bizede s6öylersinn
bnnmde hiç umudum yoktu cnnm :)inş inş ama umudum yok
Benimde yaptigimda hiç umudum yoktu ama çift cizgiyi görünce okadar mutlu oldumki anlatamam.insallah seninde sevindirici haberini burdan alacaz.ilaç içtinse bir iki gune adet olman gerekirdi.Bence test yap pozitif cikarsa o ilaci birakirsin bariinş inş ama umudum yok
Allahtan ümit kesilmez..zamanini bekliyor..dua ve sabirdan başka yolu yokbnnmde hiç umudum yoktu cnnm :)
bnnde umudumu kaybetmiştim adetimi bekliyordum ama Rabbim mucize g6önnderdi ve hamileyim İnşallah isteyenn herkese aRabbim versinnAllahtan ümit kesilmez..zamanini bekliyor..dua ve sabirdan başka yolu yok
sabirin sizin ovulasyon testinde adtten önce pozitiflik oldumu yoksa direk gebelik testimi yaptınızBenimde yaptigimda hiç umudum yoktu ama çift cizgiyi görünce okadar mutlu oldumki anlatamam.insallah seninde sevindirici haberini burdan alacaz.ilaç içtinse bir iki gune adet olman gerekirdi.Bence test yap pozitif cikarsa o ilaci birakirsin bari
Direk gebelik testi yaptım ama hiç beklemiyordum çünkü hormon testinde lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı.Sabahları baş agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Nette gebeligin ilk belirtilerine bakmistim uykusuzluk ve sabahlari başağrısı olursa....diyordu.Sende varmi bu belirtiler?sabirin sizin ovulasyon testinde adtten önce pozitiflik oldumu yoksa direk gebelik testimi yaptınız
YOK MALESEFDirek gebelik testi yaptım ama hiç beklemiyordum çünkü hormon testinde lh ve prolaktin yüksek çıkmıştı.Sabahları baş agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Nette gebeligin ilk belirtilerine bakmistim uykusuzluk ve sabahlari başağrısı olursa....diyordu.Sende varmi bu belirtiler?
akşama yapsaydınn test cannım varsa mutlaka çıkar inşallah vardır.YOK MALESEFZANNETMİYORUM HAMİLE OLDUĞUMU YARIN SABAHDA YAPCAM TEST YOKSA BEKLİCEM ARTIK DR A GİTMEK İSTEMİYORUM TARLUSAL İÇMEK İSTEMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?