Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende oyle dusunuodum :) elim kolum bagli esim daha gelcek de ameliyat olcak daaaa duzelcek dee :))))

Bende oyle dusunuodum :) elim kolum bagli esim daha gelcek de ameliyat olcak daaaa duzelcek dee :))))
sperm değerleri nasıl, yaş uygunsa bekleyin derim 35 den sonra tüp bebekde de olma ihtimali düşüyor. birde qenzim q 10 sperm için kullanabilirsiniz çok faydalı araştırısanız görürsünüz

dr şu yüzden gitmiyorum 23 de eğer ikinci yumurtlama olduysa belki tutma ihtimali var die çünkü şimdi gitsem hcg negatif diyip tarlusal verecek
cnnm o zamnn kasımınn 5 ine kadar gitme eğer o zamanna adet olmazsann zatenn tuttuysa belli olur dö6llennmedenn 10-12 günn sonnra belli olur cnnm hadi innşallah

cnnm o zamnn kasımınn 5 ine kadar gitme eğer o zamanna adet olmazsann zatenn tuttuysa belli olur dö6llennmedenn 10-12 günn sonnra belli olur cnnm hadi innşallah
bilmiyorum normalde gecikmez benim adetim bu nedir bilemedim.hoş stresden gecikmiş olabilir

hayırlısı cnnm adt olursannda üzülme cnnm innşallah bi daha ki ay hamiş olursunn
yok ben hamile olsam hissederdim ama yinede önlem olsun diye bekleyeceğim zannetmiyorum. iki hamileliğimde de göğüs ağrısı felaket olmşdu şimdi bir şey yok bel ağrısıdnıda yoğun çalışmaya bağlıyorum

bnnm ilk hamileliğimde g6ögüslerim çok ağrımıştı ama şu ann o kadar çok ağrımıyor az ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…