sağol canım allah heimizin yardımısı olsun,bir kafam git direk tüp bebek yaptır diyorBencede kullanma zaten bu ay fec yumurtlama olmus demekki siliklesmeye daha teni basladiysa 1 hafta kadr daha olmazsin adet ki bu aradada hamile kaldiysan ancak 2 hafta sonra belli olur :)
sperm değerleri nasıl, yaş uygunsa bekleyin derim 35 den sonra tüp bebekde de olma ihtimali düşüyor. birde qenzim q 10 sperm için kullanabilirsiniz çok faydalı araştırısanız görürsünüzBende oyle dusunuodum :) elim kolum bagli esim daha gelcek de ameliyat olcak daaaa duzelcek dee :))))
cnnm adet oldunn musperm değerleri nasıl, yaş uygunsa bekleyin derim 35 den sonra tüp bebekde de olma ihtimali düşüyor. birde qenzim q 10 sperm için kullanabilirsiniz çok faydalı araştırısanız görürsünüz
hayır malesefcnnm adet oldunn mu
dr şu yüzden gitmiyorum 23 de eğer ikinci yumurtlama olduysa belki tutma ihtimali var die çünkü şimdi gitsem hcg negatif diyip tarlusal verecekhayır malesef
cnnm o zamnn kasımınn 5 ine kadar gitme eğer o zamanna adet olmazsann zatenn tuttuysa belli olur dö6llennmedenn 10-12 günn sonnra belli olur cnnm hadi innşallahdr şu yüzden gitmiyorum 23 de eğer ikinci yumurtlama olduysa belki tutma ihtimali var die çünkü şimdi gitsem hcg negatif diyip tarlusal verecek
bilmiyorum normalde gecikmez benim adetim bu nedir bilemedim.hoş stresden gecikmiş olabilircnnm o zamnn kasımınn 5 ine kadar gitme eğer o zamanna adet olmazsann zatenn tuttuysa belli olur dö6llennmedenn 10-12 günn sonnra belli olur cnnm hadi innşallah
strestenn olsa bikaç günn olur cnnmbilmiyorum normalde gecikmez benim adetim bu nedir bilemedim.hoş stresden gecikmiş olabilir
24 de olmam lazımdı beklicem biraz daha, ama belim ağrıyor adet olacağım sanırım.strestenn olsa bikaç günn olur cnnm
Canım kasıklarında ağrı warmı bende benzer durumdaydım gecikme oldu vs doktora gittim kist olmuş24 de olmam lazımdı beklicem biraz daha, ama belim ağrıyor adet olacağım sanırım.
yok kasıklarda dolgunluk var belimde ağrı, göğüslerimde de çok hafifCanım kasıklarında ağrı warmı bende benzer durumdaydım gecikme oldu vs doktora gittim kist olmuş
hayırlısı cnnm adt olursannda üzülme cnnm innşallah bi daha ki ay hamiş olursunn24 de olmam lazımdı beklicem biraz daha, ama belim ağrıyor adet olacağım sanırım.
klomen falan kullanmışmıydın, kist olduğu ayCanım kasıklarında ağrı warmı bende benzer durumdaydım gecikme oldu vs doktora gittim kist olmuş
yok ben hamile olsam hissederdim ama yinede önlem olsun diye bekleyeceğim zannetmiyorum. iki hamileliğimde de göğüs ağrısı felaket olmşdu şimdi bir şey yok bel ağrısıdnıda yoğun çalışmaya bağlıyorumhayırlısı cnnm adt olursannda üzülme cnnm innşallah bi daha ki ay hamiş olursunn
bu belirtiler hamilelikle aynı cnnm bnnde oldu oluyyorda halayok kasıklarda dolgunluk var belimde ağrı, göğüslerimde de çok hafif
bnnm ilk hamileliğimde g6ögüslerim çok ağrımıştı ama şu ann o kadar çok ağrımıyor az ağrıyoryok ben hamile olsam hissederdim ama yinede önlem olsun diye bekleyeceğim zannetmiyorum. iki hamileliğimde de göğüs ağrısı felaket olmşdu şimdi bir şey yok bel ağrısıdnıda yoğun çalışmaya bağlıyorum
hayırlısı artıkbnnm ilk hamileliğimde g6ögüslerim çok ağrımıştı ama şu ann o kadar çok ağrımıyor az ağrıyor
aynen klomen kullandım şimdi adet oldum inş adetle atarımklomen falan kullanmışmıydın, kist olduğu ay
adetle atarsın canım merak etme klomen fazla yumurta geliştirdiği için çatlamayanlar kist oluyoraynen klomen kullandım şimdi adet oldum inş adetle atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?