İNŞ YAPAYIM ZATEN NEGATİF İSE ADET GECİKMESİ DİYE DÜŞÜNCE SODA SIKINTIDAN HERALDEakşama yapsaydınn test cannım varsa mutlaka çıkar inşallah vardır.
cannım bnnmde adetim 1 hafta gecikmişti gecenn ay bebek arıyor olabilir gebeliğe hazırlanıyor olailir bu ay olmazsa bile bi daha ki ay inşallah olurİNŞ YAPAYIM ZATEN NEGATİF İSE ADET GECİKMESİ DİYE DÜŞÜNCE SODA SIKINTIDAN HERALDE
İNŞ İNŞ PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRCAM İNOFOLİC KULLANCAM PLANLAIM HEPSİNİ:)cannım bnnmde adetim 1 hafta gecikmişti gecenn ay bebek arıyor olabilir gebeliğe hazırlanıyor olailir bu ay olmazsa bile bi daha ki ay inşallah olur
bide o tetslerinn pozitif çıkması boşunna değildri cnnm ovulasyon durup dururkenn pozitif vermez bi insan bi ya da iki kere ymurtlar hergün yumurtlamazcannım bnnmde adetim 1 hafta gecikmişti gecenn ay bebek arıyor olabilir gebeliğe hazırlanıyor olailir bu ay olmazsa bile bi daha ki ay inşallah olur
hadi innşallah olur da cnnm çok merak ediyorum mutlaka yaz bana ha sonucu cnnmİNŞ İNŞ PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRCAM İNOFOLİC KULLANCAM PLANLAIM HEPSİNİ:)
cnnnm nnaptınnİNŞ İNŞ PIHTILAŞMA TESTİ YAPTIRCAM İNOFOLİC KULLANCAM PLANLAIM HEPSİNİ:)
Canım malesef gebelik negatif ovulasyonda silikleşmiş ikikere yumurtlama oldu sanırım ama adetten iki gün önce olması ilginçhadi innşallah olur da cnnm çok merak ediyorum mutlaka yaz bana ha sonucu cnnm
Bu hafta ayarlayıp dr gitcem bakalım dua et banaCanım malesef gebelik negatif ovulasyonda silikleşmiş ikikere yumurtlama oldu sanırım ama adetten iki gün önce olması ilginç
cannm olabiliyor 6öle hayırlısı innşallah bu ay hamile akalırsınnCanım malesef gebelik negatif ovulasyonda silikleşmiş ikikere yumurtlama oldu sanırım ama adetten iki gün önce olması ilginç
Yazdm ama gelmedimi ikisidee negatifcnnnm nnaptınn
ederim cnnm namazmda dua ediyprum inşallah bi sorun çıkmaz da hamile olmuş olursunn cnnmBu hafta ayarlayıp dr gitcem bakalım dua et bana
Sağoldesteğin için hangi ildesin sen buarada:)cannm olabiliyor 6öle hayırlısı innşallah bu ay hamile akalırsınn
istannbul da cnnm sennSağoldesteğin için hangi ildesin sen buarada:)
Artık üzülme kapasitemşde doldurdum sanırım hiçbirşey hissetmiyorum üzüntüden hissizleştimSağoldesteğin için hangi ildesin sen buarada:)
aslınnda cnnm kabul etiyorsunn yavaş yavaş onndann dolayı senn bi un nutacaksınn sonnra da hopp bakmışsınn hamilesinnArtık üzülme kapasitemşde doldurdum sanırım hiçbirşey hissetmiyorum üzüntüden hissizleştim
canım özelden msj attımaslınnda cnnm kabul etiyorsunn yavaş yavaş onndann dolayı senn bi un nutacaksınn sonnra da hopp bakmışsınn hamilesinn
Bencede kullanma zaten bu ay fec yumurtlama olmus demekki siliklesmeye daha teni basladiysa 1 hafta kadr daha olmazsin adet ki bu aradada hamile kaldiysan ancak 2 hafta sonra belli olur :)YOK MALESEFZANNETMİYORUM HAMİLE OLDUĞUMU YARIN SABAHDA YAPCAM TEST YOKSA BEKLİCEM ARTIK DR A GİTMEK İSTEMİYORUM TARLUSAL İÇMEK İSTEMİYORUM
adınna sevinndim cnnm hayırlısıAyy arkadaslar adet oldummmm cok sevindim valla yaaa :)))) iyki test yapmamisimm
Sukur bende sevindimmm :)))))adınna sevinndim cnnm hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?