- 6 Aralık 2015
- 120
- 67
- 13
- 32
Aynen öyle canım dikkat etmek gerekiyobende bu olasılıgı ddüşünüodum devamlı sonraları testee baktgmda kırmızılık artık bordo rengını alıo tm bellı oluo
bugun adetın 19.gunu ilşki bugun olcktı gun asırı devam edıcektkk ama esım cooookktan uyudu kış uykusuna yattı daha dgrusu :) olan olmustrr artıkkk dedım üstüne düüşmedimmAynen öyle canım dikkat etmek gerekiyo
aynenn cnm ınsallahhhh burdanda guzel haberler verırızz tam gaz yınee olmasada calısmalara devammm:) sonuç ne olursa olsun moral bozmak yok arkadaşlar, Çalışmalara devam.... inşallah hepimizinki tutacak... bu umut ve dua ile herkese güzel geceleeer
cnm senin sonuçlar ilginç,başka bir hormon yüksekliği olabilir prolaktin de sorun yoktu dimiBende bilemedim belkide öyledir canım
İnşallsh tutmuştur tatlımGünaydın kızlar yarın adet olmam gerek bugün erken gebelik testi alcam 1 saat sonra çok heyecanlıyım. İlk defa bu ay denedik ovulasyon testi ile bakalım neler olcak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ☺
Sağol canım insallahİnşallsh tutmuştur tatlım
İkisi aynı mı tam seçemedim bi tık daha açıksa tam vakti benceDosyayı yükleyemiyorum
BUGÜN BAŞLA GÜN AŞIRI DEVAM ET CANIMDosyayı yükleyemiyorum
Evet canım aynı koyulukta bugün mü olması lazım yarın çizgi silikleşince mi ALLAH BAĞIŞLASIN İKİ TANE KIZ EVLADIM VAR bi tane oğlum olmasını çok istiyorumİkisi aynı mı tam seçemedim bi tık daha açıksa tam vakti bence
Kullandığım test laboquick ovülasyon testi memnun musunuzBUGÜN BAŞLA GÜN AŞIRI DEVAM ET CANIM
bnde bbı arkdsmdaonu kullanıyoruz suanlık bı problem yokKullandığım test laboquick ovülasyon testi memnun musunuz
Peki bugün tam koyu ya yarın silikleşince mi olması gerekiyorbnde bbı arkdsmdaonu kullanıyoruz suanlık bı problem yok
normalde silklesıncee ilşkiye grn dıyenn var ama şöyle ki ben iki gün pozitfi gördmm gün ve ertesi gübü ilşkide bulundum sonra bır gun ara verdımPeki bugün tam koyu ya yarın silikleşince mi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?