Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım enniyi sonuç sabah dinlenmiş ilk idrardir.Fazla sivi tüketmiş isen daha yeni oldugu için negatif çıkmış olabilir.Sabah ilk idrarla yap sevindirici haberini bekliyoruz bakalım.Bence yinede gözün aydın....

Kızlar merhaba, benim çatlatma iğnemin 14. Günü bugün son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, 2. Çizgi silik çıkıyor ama ilk 2 dkda filan beliriyor, sıvı tüketimine dikkat etmeden, sürekli su be çay içerek bugün ovülasyon testi de yaptım, fotoda üstte görünen ovü testi, alttaki gebelik testi, ovü testiyle de hamilelik teşhisi koyan var, yorumlarınızı istiyoum lütfen, yarın sabah kan testi yaptıracağım.

Eklentiler

• P_20160112_201026_1_p.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 75

Sabirin canım ama bu sabahta yaptım. Test yanlış galiba . Umutlanmak istemiyorum. Ayrıca iyi dileklerin için cokkkkk tesekkur ederim.

Canim ovulasyon testi yanıltıcı olabiliyor ama. Gebelik testin süre bu şekilde çıkıyorsa hamilesin inşallah.

Yine senin 2. Çizgi belli oluyo benim içine gömüldüm ancak gördüm bu da benim ilk gebelik testimdi hamileyim. Sanırım sen de hamilesin gözün aydın :)

Eklentiler

• DSC_1023.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 87
Kizlar yumurtlama donemi agrisi olan varmi?benim 13cu gun adet olacakmisim gibi agri var.ilk defa boyle oldum.sizde olan oldumu boyle?

cnm hamilesin hayırlı olsun

Yine senin 2. Çizgi belli oluyo benim içine gömüldüm ancak gördüm bu da benim ilk gebelik testimdi hamileyim. Sanırım sen de hamilesin gözün aydın :)
Gerçekten mi, bu testte adet tarihin geçmiş miydi, benim adetime 1-2 gün var, sen kaç aylık hamilesin, senin de gözün aydın, hayırlı olsun, inşallah yarın müjdemi duyururum.

Gerçekten mi, bu testte adet tarihin geçmiş miydi, benim adetime 1-2 gün var, sen kaç aylık hamilesin, senin de gözün aydın, hayırlı olsun, inşallah yarın müjdemi duyururum.
Benim adetim düzensizdi. Ovülasyondan 11 gün sonra yapmıştım bunu. 6 haftalık hamileyim çok şükür. İnşallah sende hamilesindir

Benim adetim düzensizdi. Ovülasyondan 11 gün sonra yapmıştım bunu. 6 haftalık hamileyim çok şükür. İnşallah sende hamilesindir
İnşallah canım ya, artık bebeğimiz olsun istiyoruz, senin de yeni bebişin, elini koyup karnına benim için öper misin o minik meleği, Allahım bahtını açık etsin, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur...

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. İnşallah senin de hayırlısıyla güzel akıllı bi bebişin olur :)

canım umutlandırmak istemem ama silik bile çıksa hamilesin demek gebelik testlerinde umarım haklıyımdır=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…