Canım enniyi sonuç sabah dinlenmiş ilk idrardir.Fazla sivi tüketmiş isen daha yeni oldugu için negatif çıkmış olabilir.Sabah ilk idrarla yap sevindirici haberini bekliyoruz bakalım.Bence yinede gözün aydın....Kızlar dün gebelik testi yaptım çok belirgin ikinci çizgi çıktı. Ovulasyon gününden sonraki 12. Gündü. Sevinçten delirdim. Ama bu sabah ve öğle testi tekrar yaptım negatif. Neden böyle oldu anlamadım. Yorum yaparsanız sevinirim. ..
rabbim hepimize nasip etsin inşUmarım çok yorulmadan strese girmeden gönlüne göre bir evladın olur canım.Ümidini hiç kesme,hiç belli olmuyor bu işler.
Canım enniyi sonuç sabah dinlenmiş ilk idrardir.Fazla sivi tüketmiş isen daha yeni oldugu için negatif çıkmış olabilir.Sabah ilk idrarla yap sevindirici haberini bekliyoruz bakalım.Bence yinede gözün aydın....
Kızlar merhaba, benim çatlatma iğnemin 14. Günü bugün son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, 2. Çizgi silik çıkıyor ama ilk 2 dkda filan beliriyor, sıvı tüketimine dikkat etmeden, sürekli su be çay içerek bugün ovülasyon testi de yaptım, fotoda üstte görünen ovü testi, alttaki gebelik testi, ovü testiyle de hamilelik teşhisi koyan var, yorumlarınızı istiyoum lütfen, yarın sabah kan testi yaptıracağım.
Yine senin 2. Çizgi belli oluyo benim içine gömüldüm ancak gördüm bu da benim ilk gebelik testimdi hamileyim. Sanırım sen de hamilesin gözün aydın :)Kızlar merhaba, benim çatlatma iğnemin 14. Günü bugün son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, 2. Çizgi silik çıkıyor ama ilk 2 dkda filan beliriyor, sıvı tüketimine dikkat etmeden, sürekli su be çay içerek bugün ovülasyon testi de yaptım, fotoda üstte görünen ovü testi, alttaki gebelik testi, ovü testiyle de hamilelik teşhisi koyan var, yorumlarınızı istiyoum lütfen, yarın sabah kan testi yaptıracağım.
cnm hamilesin hayırlı olsunKızlar merhaba, benim çatlatma iğnemin 14. Günü bugün son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, 2. Çizgi silik çıkıyor ama ilk 2 dkda filan beliriyor, sıvı tüketimine dikkat etmeden, sürekli su be çay içerek bugün ovülasyon testi de yaptım, fotoda üstte görünen ovü testi, alttaki gebelik testi, ovü testiyle de hamilelik teşhisi koyan var, yorumlarınızı istiyoum lütfen, yarın sabah kan testi yaptıracağım.
Testini tekrarladın mı canım, sonucunu merak ettim, bat ne zaman?Canim aynı marka testti oyüzden şaşırdım. Eğer adet olmazsam başka test alayım
İnşallah canım yarın güzel haberi veririm, çok teşekkür ederim.cnm hamilesin hayırlı olsun
Gerçekten mi, bu testte adet tarihin geçmiş miydi, benim adetime 1-2 gün var, sen kaç aylık hamilesin, senin de gözün aydın, hayırlı olsun, inşallah yarın müjdemi duyururum.Yine senin 2. Çizgi belli oluyo benim içine gömüldüm ancak gördüm bu da benim ilk gebelik testimdi hamileyim. Sanırım sen de hamilesin gözün aydın :)
Canim ovulasyon testi yanıltıcı olabiliyor ama. Gebelik testin süre bu şekilde çıkıyorsa hamilesin inşallah.
Benim adetim düzensizdi. Ovülasyondan 11 gün sonra yapmıştım bunu. 6 haftalık hamileyim çok şükür. İnşallah sende hamilesindirGerçekten mi, bu testte adet tarihin geçmiş miydi, benim adetime 1-2 gün var, sen kaç aylık hamilesin, senin de gözün aydın, hayırlı olsun, inşallah yarın müjdemi duyururum.
İnşallah canım ya, artık bebeğimiz olsun istiyoruz, senin de yeni bebişin, elini koyup karnına benim için öper misin o minik meleği, Allahım bahtını açık etsin, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur...Benim adetim düzensizdi. Ovülasyondan 11 gün sonra yapmıştım bunu. 6 haftalık hamileyim çok şükür. İnşallah sende hamilesindir
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. İnşallah senin de hayırlısıyla güzel akıllı bi bebişin olur :)İnşallah canım ya, artık bebeğimiz olsun istiyoruz, senin de yeni bebişin, elini koyup karnına benim için öper misin o minik meleği, Allahım bahtını açık etsin, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur...
canım umutlandırmak istemem ama silik bile çıksa hamilesin demek gebelik testlerinde umarım haklıyımdır=)Kızlar merhaba, benim çatlatma iğnemin 14. Günü bugün son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, 2. Çizgi silik çıkıyor ama ilk 2 dkda filan beliriyor, sıvı tüketimine dikkat etmeden, sürekli su be çay içerek bugün ovülasyon testi de yaptım, fotoda üstte görünen ovü testi, alttaki gebelik testi, ovü testiyle de hamilelik teşhisi koyan var, yorumlarınızı istiyoum lütfen, yarın sabah kan testi yaptıracağım.
İnşallah canım, burada birbirine destek olan, yardımlaşan, paylaşan herkesten Allah razı olsun, Rabbim gönüllerine göre versin...Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. İnşallah senin de hayırlısıyla güzel akıllı bi bebişin olur :)
İnşallah haklısındır canım, yarın sabah kan vereceğim inşallah hayırlı haber getiririm:)canım umutlandırmak istemem ama silik bile çıksa hamilesin demek gebelik testlerinde umarım haklıyımdır=)
Ay canım ben sana cevap vermeyi unuttum ya ben anlamadım iki kere mi yumurtladın hamile misin anlayamadım. Acaba iki yumurtalık ayrı günlerde mi çatladı. Değerlendireydin ikizlerin olur belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?