degerlendrdmm hemen o gunu allah bılıyor ya ikizi cok ıstıyorm ınsallah allah söyletmıstır sana da bnde anlamadmm bu test nıye böle yaptıAy canım ben sana cevap vermeyi unuttum ya ben anlamadım iki kere mi yumurtladın hamile misin anlayamadım. Acaba iki yumurtalık ayrı günlerde mi çatladı. Değerlendireydin ikizlerin olur belki :)))
Ay ben de çok seviyorum ikizleri ama tek yumurta ikizini. :))) eğer dediğim gibi bişey varsa çift yumurta ikizi olur belki :)degerlendrdmm hemen o gunu allah bılıyor ya ikizi cok ıstıyorm ınsallah allah söyletmıstır sana da bnde anlamadmm bu test nıye böle yaptı
Bu biraz bulanık çıkmış sankibıde su resmı atayım ıkısde aynıda fotoda degsk cıkıo yaa tam bakın
ınsallah cnm yaa bende heryere baktm bnm gbı sonuc cıkan yok hıcc 14.15 cıft cızgı gördum ben 16.gun silklsstıı 17 de test yaptmm poztf degıldı ama baya bellıydı anlam veremedım yanıAy ben de çok seviyorum ikizleri ama tek yumurta ikizini. :))) eğer dediğim gibi bişey varsa çift yumurta ikizi olur belki :)
evet dgruu cnm bulanık cıkmısBu biraz bulanık çıkmış sanki
İnşallah tutmuştur canım ya değerlendirdiysen takma boşver tutan tutmuştur ani hareketlerden kaçınınsallah cnm yaa bende heryere baktm bnm gbı sonuc cıkan yok hıcc 14.15 cıft cızgı gördum ben 16.gun silklsstıı 17 de test yaptmm poztf degıldı ama baya bellıydı anlam veremedım yanı
aynenn cnm bak bn ilşki takvımım 8.10.12.14.15.17 dahada bıraktmmİnşallah tutmuştur canım ya değerlendirdiysen takma boşver tutan tutmuştur ani hareketlerden kaçın
bu şekilde devam ederse bu hamile olduğunu gösterebilir yazıyordu forumda biryerlerde ama bilmiyorum umarım öyledir tatlım
Iyi aksamlar arkadaşlar bu ay ovulasyon testine regl bittikten sonra basladim 12.günü cizgi belirginlesti bugün 16.günü hala belirgin bende mi sorun var yardımcı olurmusunuz lütfen
senın baya poz cıkmıss hepbu şekilde devam ederse bu hamile olduğunu gösterebilir yazıyordu forumda biryerlerde ama bilmiyorum umarım öyledir tatlım
Hamile diyip umutlandırmayalım bence çünkü daha çok çok erken. Bence testler beklemiş diye de yanlış olmuş olabilir ilk 3dk da çıkan sonuç önemli. Ya da 3 saat sıvı alımına dikkat etmiyodur o da yanıltıcı sonuç verebilirbu şekilde devam ederse bu hamile olduğunu gösterebilir yazıyordu forumda biryerlerde ama bilmiyorum umarım öyledir tatlım
Bende araştırdım ama bu kadar kısa sürede olurmu onuda bilmiyorum Allah hepimize o duyguyu tattirir inşallahbu şekilde devam ederse bu hamile olduğunu gösterebilir yazıyordu forumda biryerlerde ama bilmiyorum umarım öyledir tatlım
test bekledıgı zaman keskınlesıo koyulasır dımı ?Hamile diyip umutlandırmayalım bence çünkü daha çok çok erken. Bence testler beklemiş diye de yanlış olmuş olabilir ilk 3dk da çıkan sonuç önemli. Ya da 3 saat sıvı alımına dikkat etmiyodur o da yanıltıcı sonuç verebilir
Amin canım inşallah.Bende araştırdım ama bu kadar kısa sürede olurmu onuda bilmiyorum Allah hepimize o duyguyu tattirir inşallah
Daha ilk çizgiden önce koyulasmaya başladı ikinci çizdi çoğunda sıvı alımına ve ilk idrar olmamasina da dikkat ettim aslındaHamile diyip umutlandırmayalım bence çünkü daha çok çok erken. Bence testler beklemiş diye de yanlış olmuş olabilir ilk 3dk da çıkan sonuç önemli. Ya da 3 saat sıvı alımına dikkat etmiyodur o da yanıltıcı sonuç verebilir
Aynen canım her zaman değişmiyo ama değiştiği zamanlarda oluyo ya da ikinci çizgi yayılıyo koyu çift çizgi gibi görünüyotest bekledıgı zaman keskınlesıo koyulasır dımı ?
Bilemedim canım ya belki testlerde bozukluk vardırDaha ilk çizgiden önce koyulasmaya başladı ikinci çizdi çoğunda sıvı alımına ve ilk idrar olmamasina da dikkat ettim aslında
Bende bilemedim belkide öyledir canımBilemedim canım ya belki testlerde bozukluk vardır
bende bu olasılıgı ddüşünüodum devamlı sonraları testee baktgmda kırmızılık artık bordo rengını alıo tm bellı oluoAynen canım her zaman değişmiyo ama değiştiği zamanlarda oluyo ya da ikinci çizgi yayılıyo koyu çift çizgi gibi görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?