Çok izledim canım ya herkes farklı söylemiş kimileri böyle olduğunda öğrenmiş valla beynim yandı bu arada bende pko yok ama bilmiyorumKuzum bendede oluyor pkoyum bende ckmamıştı hamilelik yinede için rahat etsin diyorsan test al c çizgisi acık t koyu olması lazım gebelk için galiba youtube da var ordan bakabln
Evet vücudun her zaman Lh salgıladığını biliyorum ama adetten sonra pik seviyesine yakın olması tuaf geliyor insan vücudunda neler oluyo bitiyo bilmiyoruzVücut her zaman lh hormonu salgılar bu test her zaman çift çizgi çıkar.bu testle pik günümüzü görüp ona göre ilişki yaşarız diye biliyorum.Bence siz bi kan verin içiniz rahat etsin.keşke pozitif çıksa 22yıl sonra burada kendi bebeğimizmiş gibi sevinsek canım.İnşallah vardır.ya da erken gebelik testi alıp deni.
İki üç gün daha bekle bakalım inşallah vardır erken gebelik testi alıp öyle deni.ahh keşke olsa.inşallah komşular haklı çıkar.Evet vücudun her zaman Lh salgıladığını biliyorum ama adetten sonra pik seviyesine yakın olması tuaf geliyor insan vücudunda neler oluyo bitiyo bilmiyoruzkeşke dediğin gibi olsa pozitif çıksa cnm öyle bi şey olsa inanamam çok büyük bir süpriz olur valla işin açıkcası test alıp yapmaya cesaret edemiyorum doğrusu geçen ayda 3 gün gecikti ve adet oldum ama ovülasyon testi yapmadım bu ay ki gibi ümitlenmemim sebebide 2 tane komşumun gözlerin parlıyor inşallah sende de yanılmam demesi
Aynen beklicem pek inanmıyorumİki üç gün daha bekle bakalım inşallah vardır erken gebelik testi alıp öyle deni.ahh keşke olsa.inşallah komşular haklı çıkar.
Çok sarılmak istedim size. Allahım en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Test yapıp bizimle de paylaşın lütfenAynen beklicem pek inanmıyorumaslında pozitif sonuç alayım ama insan yinede ikilemde kalıyor ister istemez nasip hayırlısı hakkımızda ben artık pek önemsemiyorum herşeyde bi hayır vardır
Teşekkür ediyorumÇok sarılmak istedim size. Allahım en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Test yapıp bizimle de paylaşın lütfenbiz de çok seviniriz
Hamilemsn cnmÇok izledim canım ya herkes farklı söylemiş kimileri böyle olduğunda öğrenmiş valla beynim yandı bu arada bende pko yok ama bilmiyorumYinede neden bu şekilde çift çizgi çıkıyor ve dün daha açık renkti bugün bi tık daha koyu ve sıvı vs kesmeden test yaptım kahvaltıdan 20 dk sonra falan
BilmiyorumHamilemsn cnm
Evet haklısınız ama ne bileyim açıkcası cesaret edemedim gebelik testi yapmaya sizde mi lh yani ovülasyon testi yapmıştınız adete 3 gün varken geneldi ovülasyon testinde gebelik anlaşılması için pik yapması gerekiyor diye hep okudum birde pazar gününden bu güne kadar ovülasyon testi ne silikleşti nede pik yaptı oda kafamı karıştırdıMerhaba neden gebelik testi yapmayıp kendi kendinizi yiyorsunuz? Kızımda regle 3 gün varken yaptığımda c _ t aynı renkteydi . Hemen gebelik testi yapmıştım ve pozitif çıkmıştı .
darısı size .Bence bu strese son verin çok zor böyle
Testle alakalı bilgim yok ama okuyunca yazmak istedimSlm arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 22 sene olacak evliyim ve çocuğumuz yok bi tane tüp bebek dememiz Var tutmayınca bi daha devamını getirmedik ve geçenlerde komşularımdan bi iki tanesi gözlerin parlıyor dedi hamile olabilirsin dedi benimde kafama takıldı ovülasyon testi yapıp durdum hani kimileri adete yakın yapıyormuş veya adetten bi kaç gün sonra yapınca hamileyse eğer gebelik öğreniliyormuş ya bende adetten bi kaç gün önce yaptım durdum ve gün geçtikçe koyulaşma oldu teste ve bugün adetim 1 gün geçti Yine ovülasyon testi yaptım çok koyu olmasada C çizgisinden bi tık açık t çizgisi açıkçası kafama takıldı acaba gebelik olabilir mi bi mucize olur mu diye düşünmeye başladım ama hiç bir gebelik belirtisi yok bende sadece evveli gün adet olacağım gibi birazcık karın ağrısı yaşadım geldi geçti şimdide çok hafif adet belirtisi kaşık ağrım varla yok arası sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim bu arada NOT: Yumurtalama günümü takip etmiyorum bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı ve yumurtladıysam ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorumOvülasyon testini in resminide atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?