- 18 Ağustos 2020
- 645
- 534
- 18
- 26
Belli olmaz bakalım hayırlısı ozaman birazdaha günler gecsinValla bilmiyorumcnm ya korona da var hastaneye gitmeye korkuyorum birde belirti hiç yok bence gebeliğe dair
Cansın çok teşekkür ederimO kadar çok çift çizgi çıksın diye içimden dua ettim ki senin için.rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin.var gibi görmek istiyorum bence yarın kan ver canım.yoksa bile doktor belki bi ilaç yazar
Ya beklicem bi iki gün daha yada yarın giderim eşim işten gelince doktoraBelli olmaz bakalım hayırlısı ozaman birazdaha günler gecsin
Ben kendime olmuyor diye 3.5 yıldır çok üzülüyorum. Sen 22 diyorsun. Eğer hamileysen oturup ağlayacağım sevincimden. Sanki kendim hamile kalmış gibi hissedeceğim. Rabbim gönlüne göre versinCansın çok teşekkür ederim ☺ Allah razı olsun dediğin gibi mecbur gidicem doktora artık rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Evet maalesef 22 yıl 17 yaşında evlendim ilk evlendiğimde olsaydı boyum kadar olacaktı aminBen kendime olmuyor diye 3.5 yıldır çok üzülüyorum. Sen 22 diyorsun. Eğer hamileysen oturup ağlayacağım sevincimden. Sanki kendim hamile kalmış gibi hissedeceğim. Rabbim gönlüne göre versin
Haber verirmisin canimYa beklicem bi iki gün daha yada yarın giderim eşim işten gelince doktora
Tabiki haber veririm canım benimHaber verirmisin canim
benGünaydın ☀ kızçeler burda olanlar elkaldırsın LÜTFEN
Hemen foto yüklüyorum
Ay aminhadi hayırlı haberler inşallah
Bende burdayım merak içindeyimGünaydınkızçeler burda olanlar el kaldırsın LÜTFEN
Canım foto yokKızlarrrrrrrrr bakın şimdi ovülasyon testi yaptım bugün biraz daha koyulaşmışşşş veee adetim 5 gün geçti beynim yandı iyice benimmmm
bi dk cnm atıcam ancaCanım foto yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?