Ovülasyon testi önemli sonuna kadar okuyunuz lütfen 🙏

O kadar çok çift çizgi çıksın diye içimden dua ettim ki senin için.rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin.var gibi görmek istiyorum bence yarın kan ver canım.yoksa bile doktor belki bi ilaç yazar
Cansın çok teşekkür ederim Allah razı olsun dediğin gibi mecbur gidicem doktora artık rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Cansın çok teşekkür ederim ☺ Allah razı olsun dediğin gibi mecbur gidicem doktora artık rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben kendime olmuyor diye 3.5 yıldır çok üzülüyorum. Sen 22 diyorsun. Eğer hamileysen oturup ağlayacağım sevincimden. Sanki kendim hamile kalmış gibi hissedeceğim. Rabbim gönlüne göre versin

Ben kendime olmuyor diye 3.5 yıldır çok üzülüyorum. Sen 22 diyorsun. Eğer hamileysen oturup ağlayacağım sevincimden. Sanki kendim hamile kalmış gibi hissedeceğim. Rabbim gönlüne göre versin
Evet maalesef 22 yıl 17 yaşında evlendim ilk evlendiğimde olsaydı boyum kadar olacaktı amin Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah tek temennim duam bu

Kızlar kime cvp yazdım kiminize yazamadıysam kusura bakmayın olur mu cevapla olarak yazdığım için karışabilir

Kızlar mesajlarımın hepsini okudunuz birde pazar gününden bugüne kadar ovülasyon testinin hep aynı çıkması normal mi hadi yumurtlama oluyor desem silikleşme ne zaman başlıyor mesela

Kızlarrrrrrrrr bakın şimdi ovülasyon testi yaptım bugün biraz daha koyulaşmışşşş veee adetim 5 gün geçti beynim yandı iyice benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…