Anladım valla bilmiyorum artık ben normal gebelik testi yaptım adetim 4 gün geçti negatif çıktı 5 ci gün gene normal test yaptım oda negatif çıktı bi daha gebelik testi yapmadım bugün 7 gün geçti adetim pazar gününden beri ovülasyon testi yapıyorum onlar bu koyulukta değildi bugünde ovülasyon yaptım ikiside aynı koyulukta çıktı akşam üzeri kasıklarım müthiş derecede ağrıyordu bi ara hafifledi kasık ağrım belimde hafif hafif ağrıyordu belki de geç yumurtlama oldu o yüzden adetim gecikti artık Pazartesi günü kesin ne olduğunu öğreneceğiz
Canım negatif şimdi çıktım hastaneden 0.32 tarlusal verdi Cumartesi günü yumurtlama oldu ilacı içsem mi içmesem mi acaba yumurtlama olduğu için tereddütte kaldım
Testle alakalı bilgim yok ama okuyunca yazmak istedim
Ben bi senelik evliyim ve bi senedir düşünüyorum bebek
Bu kadar zaman içinde nasıl üzüntü yasadım anlatamam her negatif gördüğümde
Siz 22 yıl yazmışsınız
Gördüğümde içime ateş düştü sanki bi an
Rabbim insallahh size bi bebek nasip eder tez zamanda
İnsallah hamilesinizdir, en çok sizin için dua edicem sonra kendim ve isteyen herkes için inşaallahh..
Amin inşallah teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama test sonucu negatif çıktı ben alıştım eskisi gibi takmıyorum bunda benim imtihanım
19.gün bukadar da silik olması normal mi. Ben doktora erken yumurtlama olabilir mi dedim hayır dedi 10. Gün gördüm pik dedim ona rağmen güvenilir değil testler dedi o yüzden birdaha kullanmam bu testleri