Ovülasyon testi önemli sonuna kadar okuyunuz lütfen 🙏

Hamile kalamamanizin bir sebebi varmi acaba ona göre bişey soylicem?

Hamile kalamamanizin bir sebebi varmi acaba ona göre bişey soylicem?
Tüp bebek doktorun dediğine göre tüp bebekten sonra normal yolla da kalabilirsin dedi tüp bebekten sonra normal yolla kalanlar oluyor kapsanda kalmasanda gene görüşelim dedi ve benim normal rutün için gittiğin bi doktorumda normal yolla çocuğun olma şansın zor eşinin spermlerinde sorun var dedi yani bana söylenen bu tam bende bilmiyorum hangisi doğru ve tüp bebek tedavine başlamadan önce tahliller vs rahim filmi falan rahim filmi çekilirken yapışıklık çıktı ama ilaçla açıldı ve amh düşük benim biraz ama yumurtlamama engel değil diye biliyorum

Kızlar gebelik testi yaptım ama temiz çıktı bence hayalet gölge var gibi yok gibi sanki ikinci çizginin işaret kısmı yansıma yapıyor bilemedim ama bence yok yine kist vs var galiba sizede foto atayım değerlendirin bakalım

Benimde bir senedir olmuyordu bikere oldu oda boş keseBu ay sogan kurunu denedim şıp diye oldu.Sogan kurunu onerecektim.Esinede balla karisik corek otu pekmez keçi boynuzu yedirmelisin bence

ay nasıl becerdim bilmiyorum ikişer ikişer atmışım fotoları sileyim dedim beceremedim yaaaa en son foto flaşlı

evt geçti cnm 4 gün geçti 12 den sonra 5 gün olucak ama test temiz gibi ya bakınca
Benim ablam 1 hafta gecmesine ragmen senin testin gibi bile degildi basbaya negatifti ama kanda cıktı.Bide 4 gün geçmiş canım kan vermelisin döllenme geç olmuş olabilir ben olsam hemen kan verirdim

evt geçti cnm 4 gün geçti 12 den sonra 5 gün olucak ama test temiz gibi ya bakınca
gecikince daha net çıkmalı ikinci çizgi ama gölge gibi var geriye tek bişiy kalıyor geç döllenme inşallah öyledir rabbim gönlüne göre versin

Benimde bir senedir olmuyordu bikere oldu oda boş keseBu ay sogan kurunu denedim şıp diye oldu.Sogan kurunu onerecektim.Esinede balla karisik corek otu pekmez keçi boynuzu yedirmelisin bence
Ay keşke yese birazcık kıl kuyruk midesi bulanıyor beyefendinin sevmediğim şeyi yiyemem der hemen

Benim ablam 1 hafta gecmesine ragmen senin testin gibi bile degildi basbaya negatifti ama kanda cıktı.Bide 4 gün geçmiş canım kan vermelisin döllenme geç olmuş olabilir ben olsam hemen kan verirdim
Valla bilmiyorum cnm ya korona da var hastaneye gitmeye korkuyorum birde belirti hiç yok bence gebeliğe dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…