- 18 Ağustos 2020
- 645
- 534
- 18
- 26
Hamile kalamamanizin bir sebebi varmi acaba ona göre bişey soylicem?Slm arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 22 sene olacak evliyim ve çocuğumuz yok bi tane tüp bebek dememiz Var tutmayınca bi daha devamını getirmedik ve geçenlerde komşularımdan bi iki tanesi gözlerin parlıyor dedi hamile olabilirsin dedi benimde kafama takıldı ovülasyon testi yapıp durdum hani kimileri adete yakın yapıyormuş veya adetten bi kaç gün sonra yapınca hamileyse eğer gebelik öğreniliyormuş ya bende adetten bi kaç gün önce yaptım durdum ve gün geçtikçe koyulaşma oldu teste ve bugün adetim 1 gün geçti Yine ovülasyon testi yaptım çok koyu olmasada C çizgisinden bi tık açık t çizgisi açıkçası kafama takıldı acaba gebelik olabilir mi bi mucize olur mu diye düşünmeye başladım ama hiç bir gebelik belirtisi yok bende sadece evveli gün adet olacağım gibi birazcık karın ağrısı yaşadım geldi geçti şimdide çok hafif adet belirtisi kaşık ağrım varla yok arası sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim bu arada NOT: Yumurtalama günümü takip etmiyorum bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı ve yumurtladıysam ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorumOvülasyon testini in resminide atıyorum
Tüp bebek doktorun dediğine göre tüp bebekten sonra normal yolla da kalabilirsin dedi tüp bebekten sonra normal yolla kalanlar oluyor kapsanda kalmasanda gene görüşelim dedi ve benim normal rutün için gittiğin bi doktorumda normal yolla çocuğun olma şansın zor eşinin spermlerinde sorun var dedi yani bana söylenen bu tam bende bilmiyorumHamile kalamamanizin bir sebebi varmi acaba ona göre bişey soylicem?
Benimde bir senedir olmuyordu bikere oldu oda boş keseBu ay sogan kurunu denedim şıp diye oldu.Sogan kurunu onerecektim.Esinede balla karisik corek otu pekmez keçi boynuzu yedirmelisin benceTüp bebek doktorun dediğine göre tüp bebekten sonra normal yolla da kalabilirsin dedi tüp bebekten sonra normal yolla kalanlar oluyor kapsanda kalmasanda gene görüşelim dedi ve benim normal rutün için gittiğin bi doktorumda normal yolla çocuğun olma şansın zor eşinin spermlerinde sorun var dedi yani bana söylenen bu tam bende bilmiyorumhangisi doğru ve tüp bebek tedavine başlamadan önce tahliller vs rahim filmi falan rahim filmi çekilirken yapışıklık çıktı ama ilaçla açıldı ve amh düşük benim biraz ama yumurtlamama engel değil diye biliyorum
Canim foto gelmediKızlar gebelik testi yaptım ama temiz çıktı bence hayalet gölge var gibi yok gibi sanki ikinci çizginin işaret kısmı yansıma yapıyor bilemedimama bence yok yine kist vs var galiba sizede foto atayım değerlendirin bakalım
cnm bi dk şimdi yüklücemCanim foto gelmedi
Bende birşeyler görüyorum burdan ama cok hayallet adetin gectimiEki Görüntüle 2681000 Eki Görüntüle 2681001 Eki Görüntüle 2681002 Eki Görüntüle 2681003 Eki Görüntüle 2681004 Eki Görüntüle 2681005 Eki Görüntüle 2681006 Eki Görüntüle 2681000 Eki Görüntüle 2681001 Eki Görüntüle 2681002 Eki Görüntüle 2681003 Eki Görüntüle 2681004 Eki Görüntüle 2681005 Eki Görüntüle 2681006
evt geçti cnm 4 gün geçti 12 den sonra 5 gün olucak ama test temiz gibi ya bakıncaBende birşeyler görüyorum burdan ama cok hayallet adetin gectimi
Benim ablam 1 hafta gecmesine ragmen senin testin gibi bile degildi basbaya negatifti ama kanda cıktı.Bide 4 gün geçmiş canım kan vermelisin döllenme geç olmuş olabilir ben olsam hemen kan verirdimevt geçti cnm 4 gün geçti 12 den sonra 5 gün olucak ama test temiz gibi ya bakınca
gecikince daha net çıkmalı ikinci çizgi ama gölge gibi var geriye tek bişiy kalıyor geç döllenmeevt geçti cnm 4 gün geçti 12 den sonra 5 gün olucak ama test temiz gibi ya bakınca
Evet ama sanki 2 ci çizginin yansıması gibi hafifte olsa pembelik yokBazılarında görünüyo ikinci çizgi sanki
O kadar çok çift çizgi çıksın diye içimden dua ettim ki senin için.rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin.var gibi görmek istiyorum bence yarın kan ver canım.yoksa bile doktor belki bi ilaç yazarEki Görüntüle 2681000 Eki Görüntüle 2681001 Eki Görüntüle 2681002 Eki Görüntüle 2681003 Eki Görüntüle 2681004 Eki Görüntüle 2681005 Eki Görüntüle 2681006 Eki Görüntüle 2681000 Eki Görüntüle 2681001 Eki Görüntüle 2681002 Eki Görüntüle 2681003 Eki Görüntüle 2681004 Eki Görüntüle 2681005 Eki Görüntüle 2681006
Ay keşke yese birazcık kıl kuyruk midesi bulanıyor beyefendinin sevmediğim şeyi yiyemem der hemenBenimde bir senedir olmuyordu bikere oldu oda boş keseBu ay sogan kurunu denedim şıp diye oldu.Sogan kurunu onerecektim.Esinede balla karisik corek otu pekmez keçi boynuzu yedirmelisin bence
Ozaman ilaç takviyesi alsin esinizAy keşke yese birazcık kıl kuyruk midesi bulanıyor beyefendinin sevmediğim şeyi yiyemem der hemen
Valla bilmiyorumBenim ablam 1 hafta gecmesine ragmen senin testin gibi bile degildi basbaya negatifti ama kanda cıktı.Bide 4 gün geçmiş canım kan vermelisin döllenme geç olmuş olabilir ben olsam hemen kan verirdim
AynenEvet ama sanki 2 ci çizginin yansıması gibi hafifte olsa pembelik yok
Aminnngecikince daha net çıkmalı ikinci çizgi ama gölge gibi var geriye tek bişiy kalıyor geç döllenmeinşallah öyledir rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?