Ovülasyon testi önemli sonuna kadar okuyunuz lütfen 🙏

Merhaba öncelikle ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmez testin koyulaşması da kuruma payıdır testi yaptıktan sonra bekledikçe koyulaşır. Bu normal bir şeydir ilk 5 dakika içerisindeki sonuç baz alınır Bu da yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenmek için. bu şekilde kendinize işkence etmek ve merak etmek yerine gebelik testi alıp yaptığınız daha mantıklı olacağını düşünüyorum

Gebelik testi yaptım zaten Pazartesi gününü bekliyorum ovülasyon testi kurumadan koyulaştı ilk çizgi çıkarken ikinci çizgide çıktı siz sadece ilk sayfaları okudunuz galiba

Gebelik testi yaptım zaten Pazartesi gününü bekliyorum ovülasyon testi kurumadan koyulaştı ilk çizgi çıkarken ikinci çizgide çıktı
Umarım hamilesindir ama ben de elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı ve Adetim 3 gün gecikti zaman burada okuyup denemek istedim. yaptığımda ikisi de aynı koyulukta çıkmıştı hemen hemen. Ertesi sabah da regli olunca artık inanmamaya başladım bu ovülasyonda hamileliği , ama sende durum farkli olur insallah

Doğrudur herkeste farklı heralde bende Pazartesi gününü bekliyorum yumurtluyor da olabilirim çünkü kasıklarımda ağrı var belimde de hafif bi ağrı

Amin inşallah hayırlısı artık hakkımızda Pazartesi günü kesin belli olacak bakalım bugün gene ovülasyon testi yaptım C çizgisi işe aynı koyulukta çıktı T çizgisi
Hayırlı haberler olur inşaAllah beklemek çok zooorr. Ovülasyon testlerini hiç bilmiyorum ya

Adet olmadan yumurtalama nasıl olurki
Aaaa o hiç aklıma gelmedi ama en son 27 temmuzda adet oldum ve bendeki adet proğramındaki takvime göre 3 Ağustos doğurgan dönem 8 Ağustos’ta da yumurtlama dönemi takvime göre geç yumurtluyor olabilir miyim bu ay acaba ayyyy beynim Yandı iyice vallahi 22 Ağustos’ta adet olmam gerekiyordu eğer adet olsaydım 29 Ağustos’ta doğurgan dönem 3 Eylülde de yumurtlama dönemi olacaktı takvime göre

Arkadaşlar merhaba geçen gün yazmıştım, iki gün önce evde yaptığım test sonucu akşam kan verdim 6 buçukta 21 çıktı beta hcg, bugün adet olmam gereken gündü sabah 8 buçukta tekrar kan verdim 32.29 çıktı beta hcg 38 saatte bu kadar artmış nasıl sizce artış?

Ben de ovülasyon testiyle öğrendim ama iki çizgi aynı koyuluktaydı. Birisi silik değildi. Tamamen ikisi de aynı renkte ve koyuydu

İyi bence 10 saat daha olsa 40olur ıkıye katlanmış olue zaten bence normal 38 saatte

Ben de ovülasyon testiyle öğrendim ama iki çizgi aynı koyuluktaydı. Birisi silik değildi. Tamamen ikisi de aynı renkte ve koyuydu
Bugün yaptığım ovülasyon testi aynı koyulukta hatta foto attım gördünüz mü görmediniz mi bilmiyorum sayfada var bugün 7 gün geçti adetim baştan göz gezdirin isterseniz ilk attığım ovülasyon testleri de var siz ovülasyon testi ile öğrendiniz ve adet geçince mi öğrendiniz yoksa adetten önce mi

Adetten önce öğrendim ben. Erken gebelik testi yapmıştım. Ama sizinki hormondan dolayı da olabilir. Adet döneminde vucut o hormonu salgılıyor diye duymuştum. Ben hamilelik testi yapınca emin oldum. Direk hamile miyim diyemedim. Ama direk koyulaşmıştı çizgiler saniyeler içinde

Anladım valla bilmiyorum artık ben normal gebelik testi yaptım adetim 4 gün geçti negatif çıktı 5 ci gün gene normal test yaptım oda negatif çıktı bi daha gebelik testi yapmadım bugün 7 gün geçti adetim pazar gününden beri ovülasyon testi yapıyorum onlar bu koyulukta değildi bugünde ovülasyon yaptım ikiside aynı koyulukta çıktı akşam üzeri kasıklarım müthiş derecede ağrıyordu bi ara hafifledi kasık ağrım belimde hafif hafif ağrıyordu belki de geç yumurtlama oldu o yüzden adetim gecikti artık Pazartesi günü kesin ne olduğunu öğreneceğiz

Kızlar meraba ben bu ay adet oldum ama öle dolu dolu olmadım adetin son gününden bu yana ovulasyon testi yaptım ilki bugün 2. De adetin son günü yapmıştım ve mide bulantilarim da var kasik ağrısı falan gebelik gösteriyo olabilirmi

Eklentiler

• 20200830_123428.webp
    3 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200825_170440.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 41
Neden gebelik testi alıp yapmıyorsunuz?Bunlar yanıltabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…