Normalde kaç gün sürüyor yoksa kişiye göre değişiyor muBenim yumurtlamam iki gün sürdü üçüncü gün silikleşmeye başlamıştı
Benim yumurtama günümde de aynı bu şekildeydi testim, kişiye göre değişiyor bir gün süren de var iki üç gün süren deNormalde kaç gün sürüyor yoksa kişiye göre değişiyor mu
Anladım cnmBenim yumurtama günümde de aynı bu şekildeydi testim, kişiye göre değişiyor bir gün süren de var iki üç gün süren de
İlk attığın testleri de görmüştüm. Bunlar sanki daha koyu ona göre Yumurtan yeni çatlıyor olablir bence
Yok yok ikiside aynı koyulukta C ile T aynı koyulukta 7 gün geçti adetim bugün yedinci günü bariz çıplak gözle belli oluyorİlk attığın testleri de görmüştüm. Bunlar sanki daha koyu ona göre Yumurtan yeni çatlıyor olablir bence
Bence bi özel hastenenin aciline git ve kan ver vallahi ben bile çok merak ettimYok yok ikiside aynı koyulukta C ile T aynı koyulukta 7 gün geçti adetim bugün yedinci günü bariz çıplak gözle belli oluyor
Valla canım dün hastaneye gittim sorma başıma geleniBence bi özel hastenenin aciline git ve kan ver vallahi ben bile çok merak ettim
Kasıklarım ara ara ağrıyo bazen şiddetli ağrıyo bazen hafifliyor belim hafif derecede ağrıyo akıntım falan yok ama şuan yumurtlama akıntısı gibiBence bi özel hastenenin aciline git ve kan ver vallahi ben bile çok merak ettim
Bence sen bugün de ilişki yaşa canım benim.olabilir bazen böyle durumlar
İyi baritesti yapmadan önce sabah ilişki oldu zaten cnm
Ahahaha valla test yapmak aklımda yoktu sabah ilişki oldu arkadaş fal vs baktı bi şey kafama takıldı saat bi buçukta testi yaptımİyi bariçünkü baya belirgin çift çizgi.herşey olabilir bu durumda
İnşaAllah hamilesindir Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnnSlm arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 22 sene olacak evliyim ve çocuğumuz yok bi tane tüp bebek dememiz Var tutmayınca bi daha devamını getirmedik ve geçenlerde komşularımdan bi iki tanesi gözlerin parlıyor dedi hamile olabilirsin dedi benimde kafama takıldı ovülasyon testi yapıp durdum hani kimileri adete yakın yapıyormuş veya adetten bi kaç gün sonra yapınca hamileyse eğer gebelik öğreniliyormuş ya bende adetten bi kaç gün önce yaptım durdum ve gün geçtikçe koyulaşma oldu teste ve bugün adetim 1 gün geçti Yine ovülasyon testi yaptım çok koyu olmasada C çizgisinden bi tık açık t çizgisi açıkçası kafama takıldı acaba gebelik olabilir mi bi mucize olur mu diye düşünmeye başladım ama hiç bir gebelik belirtisi yok bende sadece evveli gün adet olacağım gibi birazcık karın ağrısı yaşadım geldi geçti şimdide çok hafif adet belirtisi kaşık ağrım varla yok arası sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim bu arada NOT: Yumurtalama günümü takip etmiyorum bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı ve yumurtladıysam ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorumOvülasyon testini in resminide atıyorum
AminİnşaAllah hamilesindir Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin amiiinnnn
Canım adetimin 4 cü günü yaptım negatif çıktı 5 ci gün gene yaptım oda negatif çıktı Pazartesi hastaneye gideceğimNormal test alıp yapsana ya takipteyim hayırlı haberlerin bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?