- 3 Aralık 2024
- 539
- 105
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
İnşallah canım seninde güzel habelrerini bekliyoruz inşallah buraya yazarsan sevinirimİnşallah ovülasyon şanslı gelir canımgönlünce olsun, bende ovülasyonla takip ettim bakalım 8 gün var bata i. Hakkımızda hayırlısı
Ay amin inşallahİnşallah canım seninde güzel habelrerini bekliyoruz inşallah buraya yazarsan seviniriminşallah bende pik görürüm de içim rahat eder
Çok teşekkür ediyorum canım inşallah atarım sende mutlaka yaz bu güzel haberi burada alalımAy amin inşallahdaha var ama yazarım tabi sonucu inşallah vardır sizde yakın zaman da pik görürsünüz, hatta yaptığınız testleri atın buraya her gün beraber yorumlarız
Ben 9 yıldır evliyim. 1 kızım var 7 yaşında. Kızım doğdu doğalı doğum kontrol hapı kullanıyorum ve adetlerimi kesti bazı bünyelerde yapıyormuş malesef. 2 ay önce bıraktım 2. Bebiş istediğimiz için. Tabi 7 senedir hap kullandığım için döngümü ve yumurtlama gününü bilmiyordum o yüzden ovülasyonla öğrenmeye karar verdim. Baya geç yumurtladım. Bakalım kısmet artıkBu arada kaç aylık yada yıllık evlisin
Yaa öyle mi bende sizi yeni evli zannetmiştim Allah bagilasin kizinizida rabbim inşallah hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallahBen 9 yıldır evliyim. 1 kızım var 7 yaşında. Kızım doğdu doğalı doğum kontrol hapı kullanıyorum ve adetlerimi kesti bazı bünyelerde yapıyormuş malesef. 2 ay önce bıraktım 2. Bebiş istediğimiz için. Tabi 7 senedir hap kullandığım için döngümü ve yumurtlama gününü bilmiyordum o yüzden ovülasyonla öğrenmeye karar verdim. Baya geç yumurtladım. Bakalım kısmet artık
Amin çok teşekkür ederim çok sağolunYaa öyle mi bende sizi yeni evli zannetmiştim Allah bagilasin kizinizida rabbim inşallah hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah
İnşallah o kadar uzun sürmez canım hayırlısı ile bende bu ay 6 aylık evli olucam ama 6 aydirda istuyoruz bu ay Dr gitmeyi düşündüm ama bu testi alınca geri vazgeçtim bakalımAmin çok teşekkür ederim çok sağolunyani bakalım dkh hemen sonra hamile kalan da var çok uzun süren de var bende ne olacak bilemiyorum
Yeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyorİnşallah o kadar uzun sürmez canım hayırlısı ile bende bu ay 6 aylık evli olucam ama 6 aydirda istuyoruz bu ay Dr gitmeyi düşündüm ama bu testi alınca geri vazgeçtim bakalım
Aynen bende öyle düşündüm inşallah bu yumurta takibi sonrası olumlu sonuclar alırım hayırlısı ileYeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyorama yumurta takibi yapmanız güzel olmuş en azından en yüksek günleri değerlendirirsiniz daha yüksek şansınız olur
İnşallah canımAynen bende öyle düşündüm inşallah bu yumurta takibi sonrası olumlu sonuclar alırım hayırlısı ile
İnşallah canım
İyi günler canım birşey soruxam aana bugün tekrar testi denedim t kısmı c kısmından daha koyu olmiş pik miYeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyorama yumurta takibi yapmanız güzel olmuş en azından en yüksek günleri değerlendirirsiniz daha yüksek şansınız olur
Yeni evliliklerde 1 sene normal diyo doktorlar evlenince de vücut değişiyorama yumurta takibi yapmanız güzel olmuş en azından en yüksek günleri değerlendirirsiniz daha yüksek şansınız olur
Canım yumurtlamadan bir gün önce değerlendirdim dünde eşim şehir dışında olduğu için değerlendiremedik bugün değerlendirsem ne olur ki birde catladugi dün olsaEvet canım pik gibi duruyor. Bugünü mutlaka değerlendir. Ayrıca testi 3-4 gün kadar da yapmaya devam et çatladıgını gör. Yani silikleşince çatlamış demektir. Çatladıgı günü de mutlaka değerlendir
Yumurtlamadan 2 gün önce ve yumurladıktan 2 gün sonra en yüksek ihtimaller arasında zaten. Çatladıysa yumurta o gün olmasa bile 1 sonra ki günü de olurCanım yumurtlamadan bir gün önce değerlendirdim dünde eşim şehir dışında olduğu için değerlendiremedik bugün değerlendirsem ne olur ki birde catladugi dün olsa
Cok teşekkür ederim biraz da olsa içim rahat etti gerçektenYumurtlamadan 2 gün önce ve yumurladıktan 2 gün sonra en yüksek ihtimaller arasında zaten. Çatladıysa yumurta o gün olmasa bile 1 sonra ki günü de olur
Canım bakar mısın hala yumurtlama devam ediyor muYumurtlamadan 2 gün önce ve yumurladıktan 2 gün sonra en yüksek ihtimaller arasında zaten. Çatladıysa yumurta o gün olmasa bile 1 sonra ki günü de olur
Bir gün önce ki sonuca göre suan ki çizgi soluk mu yoksa daha mı belirgin onu da atsanız daha iyi olurdu. Suan yumurtlama zamanı gibi gözüküyor çünküCanım bakar mısın hala yumurtlama devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?