Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedimBence var gibi duruyor canım ne zaman çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedimBence var gibi duruyor canım ne zaman çıktı
Hmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla senBu test kuruma çizgisi çıkarıyor normalde 10 dk felan sürdü herhalde o yüzden bilemedim
Yarın sabah tekrar yaparım artık bakalımHmm bilemedim canım bende az önce yaptım ilk idrar değildi ama negatifti kahvaltıdan sonra yapmıştım hayırlısı diyelim biraz daha bekle tekrarla sen
Aynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviyeYarın sabah tekrar yaparım artık bakalım
Hayırlısı olsun ikimiz içindeAynen canım hayırlısı artık bende olmazsa özel hastane de başlayacağım inşallah tedaviye
Amin canımHayırlısı olsun ikimiz içinde
Yaptım canım çıkmadıYaptın mı test canım
Anladım canım hayırlısı biraz daha bekleYaptım canım çıkmadı
Ağrılarımda var regl olacakmış gibi sanırım yok bir şey regl olurum 2 güne diye düşünüyorumAnladım canım hayırlısı biraz daha bekle
Bende dün dedim ya sana kahvaltıdan sonra yaptım negatif diye bugün sabah yaptım silik çizgi var ama artık testlere de güvenemiyorumAğrılarımda var regl olacakmış gibi sanırım yok bir şey regl olurum 2 güne diye düşünüyorum
Kuruma çizgisi çıkarıyor çoğu test silik çizgi diye düşünüyoruz bugün de çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu biliyorumBende dün dedim ya sana kahvaltıdan sonra yaptım negatif diye bugün sabah yaptım silik çizgi var ama artık testlere de güvenemiyorum
Atsana bir canımKuruma çizgisi çıkarıyor çoğu test silik çizgi diye düşünüyoruz bugün de çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu biliyorum
Kuruma çizgizi hemen çıkıyor mu ki benim yaptığım da hemen belirdi silik şeklindeKuruma çizgisi çıkarıyor çoğu test silik çizgi diye düşünüyoruz bugün de çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu biliyorum
Hangi markaKuruma çizgizi hemen çıkıyor mu ki benim yaptığım da hemen belirdi silik şeklinde
Belli de oluyor aslında ne kadar sürede çıktı
NovacheackHangi marka
10 dk felan zaten test için 10-15 dk bekleyin diyor ama kuruma çizgisi diye düşünüyorum çünkü pembe gibi değil çizgiBelli de oluyor aslında ne kadar sürede çıktı
Onu hiç duymadımNovacheack