• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi pik mi

IMG_3629.webp

Arkadaşlar aynı anda yaptığım 2 test farklı sonuç aldm ,böyle bir şey yaşayan var mı ?
Üstteki bir gebenin günlüğü
Alttaki labaquick

Eklentiler

• IMG_9913.webp
    IMG_9913.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 6
Düne göre koyulaşma var mı peki? Dünkü testte de bugünkü testte de var görünüyor.
Aynı çıktı yine öğleden sonra yaptım yine aynı çıktı ama 5 dk sonra zor görmüştüm çizgiyi kuruma olsa 5. dk da çıkar mı bilemiyorum belki çok erken daha

Aynı çıktı yine öğleden sonra yaptım yine aynı çıktı ama 5 dk sonra zor görmüştüm çizgiyi kuruma olsa 5. dk da çıkar mı bilemiyorum belki çok erken daha
İlk idrarla yapsaydın keşke canım ya, daha adet günü gelmeden zaten silik cıkıyor bir de ilk idrar olmazsa iyice zor görünüyor

İlk idrarla yapsaydın keşke canım ya, daha adet günü gelmeden zaten silik cıkıyor bir de ilk idrar olmazsa iyice zor görünüyor
Akşam büyük ihtimalle eczaneden erkem gebelik testi alacağım belki bu kullandığım o kadar hassas değildir bir de ara sıra kasık ağrım oluyor karnım ağrıyor adet olacakmış gibi ama o zamanki kadar çok değil

Back
X