- 17 Şubat 2025
- 169
- 31
- 13
- 25
- Konu Sahibi asyakarabey
-
Evet canım olabilir devam et testlere çatlama olalı kaç gün olduMerhaba bata 3 gün var üstteki dün sabah ki yumurtlama testi alttaki de bugün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi mi var bn mi görmek istiyorum anlayamadım normal de adet ağrım çoktan başlardı göğüs hassasiyeti de yok kasıklarımda hafif batma ve karıncalanma oluyor hafif de ara ara giren bel ağrısı yardımcı olabilir misiniz lütfen
İki kere mi yumurtla gördün bu ay.Bu 2 kez çatlama gördüm ilki 16 gün önce ikincisi 8 gün önce
Gerçekten miİki kere mi yumurtla gördün bu ay.
İlk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Sonra gebelik testim silikti. Hamilesin. Senin testte Silik. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın
Bu 2 kez çatlama gördüm ilki 16 gün önce ikincisi 8 gün önce
İnşallah canım. Tabi yine her şey kan testi ve USG ile netlik.kazaniyor.Gerçekten mibenim de sizin gibi olur da inşallah hamileyimdir daha önce de çok kez gebelik testi yaptım hiç böyle olmamıştı inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim
Adet gecikmesi bekleyeceğim eğer gelmezse kan testi vereceğim inşallah hamileyimdirİnşallah canım. Tabi yine her şey kan testi ve USG ile netlik.kazaniyor.
İnşallah. Buraya da yazarsınAdet gecikmesi bekleyeceğim eğer gelmezse kan testi vereceğim inşallah hamileyimdir
İnşallah benimde öyledir evde ovülasyon testi yaptım cuma günü çift çizgi az önce yaptım yine çift çizgi çıktı. Yumurtalama günlerimi değerlendirmiştik eşimle Aralıkta bi kimyasal yaşadım test yapmaya korkar oldum ne çıkıcak diye burda bazıları ovülasyonla öğrendim deyince cesaretlendim yaptım inşallah benimde gebelik vardır çok istiyorumİki kere mi yumurtla gördün bu ay.
İlk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Sonra gebelik testim silikti. Hamilesin. Senin testte Silik. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın
Batın geçtiyse gebelik testi yaparsan çıkar canımİnşallah benimde öyledir evde ovülasyon testi yaptım cuma günü çift çizgi az önce yaptım yine çift çizgi çıktı. Yumurtalama günlerimi değerlendirmiştik eşimle Aralıkta bi kimyasal yaşadım test yapmaya korkar oldum ne çıkıcak diye burda bazıları ovülasyonla öğrendim deyince cesaretlendim yaptım inşallah benimde gebelik vardır çok istiyorum
Bugün olmam gerekiyordu olmadım beklicem bir kaç gün ona göre test yapıcamBatın geçtiyse gebelik testi yaparsan çıkar canım
Merhaba sonucunuz ne acaba. Benim de kaç üç gündür ovulasyon testim pik bayağı. Meme uçlarım çok ağrıyor gebelik yaptım negatif ama belirtiler var sizde durum ne olduİnşallah benimde öyledir evde ovülasyon testi yaptım cuma günü çift çizgi az önce yaptım yine çift çizgi çıktı. Yumurtalama günlerimi değerlendirmiştik eşimle Aralıkta bi kimyasal yaşadım test yapmaya korkar oldum ne çıkıcak diye burda bazıları ovülasyonla öğrendim deyince cesaretlendim yaptım inşallah benimde gebelik vardır çok istiyorum
Benimkiler hep pik çıkıyordu regl günü dahil hep pikti. Gebelik testlerim hep silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü ve 11. Günü kan verdim maalesef negatif. Doktor kontrolüne de gittim rahim kalınlığı 11 mm hiçbir problem gözükmüyor istersen söktürücü verebilirm dedi bugün 14. Günüm hala adet olmadım. Reglin geçerse kan ver direk. Belirtin var mıreglime 4 gün var fakat ovülasyon pike yakın hamilelik olabilir mi sizce
Buda az önce yaptığımreglime 4 gün var fakat ovülasyon pike yakın hamilelik olabilir mi sizce
bu testler pik değiller pikte her iki çizgi aynı renk veya test çizgisi daha koyu olur. Lh hep vücudumuzda olduğu için ikinci çizginin bu şekilde olması normalBuda az önce yaptığım
Biliyorum pik olmadığını o yüzden attım gebelik belli eden bir test olmadığı içinbu testler pik değiller pikte her iki çizgi aynı renk veya test çizgisi daha koyu olur. Lh hep vücudumuzda olduğu için ikinci çizginin bu şekilde olması normal
pardon üstteki yazıya cevap verecektim karıştırmışımBiliyorum pik olmadığını o yüzden attım gebelik belli eden bir test olmadığı için
Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var fakat bunlar regl belirtileri aynı zamandaBenimkiler hep pik çıkıyordu regl günü dahil hep pikti. Gebelik testlerim hep silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü ve 11. Günü kan verdim maalesef negatif. Doktor kontrolüne de gittim rahim kalınlığı 11 mm hiçbir problem gözükmüyor istersen söktürücü verebilirm dedi bugün 14. Günüm hala adet olmadım. Reglin geçerse kan ver direk. Belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?