ay inşallah vardır canım ya ikimizde güzel haberler alırız aminDaha kesin yok diyemeyiz bence . Çünkü senin ovülasyon testi baya karışıktı . Geç döllenme bile olabilir daha umudumuz var
Hem bazılarının adet günü bile pozitif çıkabiliyor .
Bende durumlar aynı biraz gaz sorunu yaşıyorum önceki gebelikte de aynıydı . O yüzden baya umutluyum inşallah vardır . Adete daha 10 gün var benim test yapsam da çıkmaz değil mi
Merhaba canım sen 22 Nisan da mı başladın ovülasyon yapmaya ? Sat ve bat nedir canım ?Kızlar Lh hormonu vücutta hep var biliyorum. Ama biraz koyulaşmış mı sizce? Ben mi yanlış görüyorum. Gerçekte daha kırmızı rengi. Adete yakın artar mı bu hormon vücutta? Bilgisi olan var mı?asu320 1 1992izm
Eki Görüntüle 3420655 Eki Görüntüle 3420656
Merhabaa sat 4 nisan bat 3 mayıs. 9 Nisan dan beri yapıyorum. Bata 4 gün kalınca hafif bir koyulaşma başladı. Acaba adet yaklaştığı için mi dedim. Kafam karıştı.Merhaba canım sen 22 Nisan da mı başladın ovülasyon yapmaya ? Sat ve bat nedir canım ?
Ayrıca 18 19 da yumurtlama oldu, 20 de çatladı.Merhabaa sat 4 nisan bat 3 mayıs. 9 Nisan dan beri yapıyorum. Bata 4 gün kalınca hafif bir koyulaşma başladı. Acaba adet yaklaştığı için mi dedim. Kafam karıştı.
Canım durumumuz neredeyse benzer benim sat:6 Nisan bat: 3-4 mayıs . Benimde hafif koyulaşma var . Ovülasyonla hamilelik öğrenenler de tam pik oluyormuş ovü testi , ş . Ben kaset testten pek anlamıyorum açıkçası inov kullanıyorum ben.Merhabaa sat 4 nisan bat 3 mayıs. 9 Nisan dan beri yapıyorum. Bata 4 gün kalınca hafif bir koyulaşma başladı. Acaba adet yaklaştığı için mi dedim. Kafam karıştı.
Aynen dün sabah ben de yaptım negatif çıktı. Koyulaşma görünce ovulasyonda insan bir acaba mı diyorCanım durumumuz neredeyse benzer benim sat:6 Nisan bat: 3-4 mayıs . Benimde hafif koyulaşma var . Ovülasyonla hamilelik öğrenenler de tam pik oluyormuş ovü testi , ş . Ben kaset testten pek anlamıyorum açıkçası inov kullanıyorum ben.asu320 kaset kullanıyor . Görünce yazar şimdi sana
Ben dün sabah yaptım negatif çıktı hcg testisen yaptın mı hiç ?
Eve gidince hemen yapıcamay inşallah vardır canım ya ikimizde güzel haberler alırız amin
Erken yapma derdim sana ama ben olsam yapardım
Canım o kadar çok yazı okudum ki bata 2 gün önceden negatif olup bat günü silik çizgi ile öğrenen mi dersin , bat 10 gün önce öğrenen mi dersin , battan 17 gün sonra öğrenen mi dersinAynen dün sabah ben de yaptım negatif çıktı. Koyulaşma görünce ovulasyonda insan bir acaba mı diyor
Evet canım öncekilere göre bir tık koyulaşma var . Adete kaç gün var ?Kızlar Lh hormonu vücutta hep var biliyorum. Ama biraz koyulaşmış mı sizce? Ben mi yanlış görüyorum. Gerçekte daha kırmızı rengi. Adete yakın artar mı bu hormon vücutta? Bilgisi olan var mı?asu320 1 1992izm
Eki Görüntüle 3420655 Eki Görüntüle 3420656
Testi fazla almıştım da meraktan duramıyorum kiKız ilk idrarla yap sabah yap
Sen bu kaset test konusunda çok şanslısın benim kasetlerim de silik çıkıyordu bozuk diye tribe girmiştimEvet canım öncekilere göre bir tık koyulaşma var . Adete kaç gün var ?
Adetten kaç gün sonra yapmaya başladın ?
Bir de sıvı alımına dikkat ettin mi ? Seninkiler çok belirsiz çıkmış bu yüzden olabilir .
Ben testi yapmadan önce üç saat hiç sıvı almıyordumtestlerim bu şekildeydi
Patlat gitsin bir tanesini o zaman benimki hala kargodaTesti fazla almıştım da meraktan duramıyorum ki
Patlat gitsin bir tanesini o zaman benimki hala kargodadoğurunca gelir
Ben ocakta 20 haftalık kızımı kalp durması sebebiyle kaybettim. 2 adet geçirdim bu ay değerlendirdik. Meleğim kardeşini bizim yanımıza gönderecek mi bakalım bekliyoruz.Canım o kadar çok yazı okudum ki bata 2 gün önceden negatif olup bat günü silik çizgi ile öğrenen mi dersin , bat 10 gün önce öğrenen mi dersin , battan 17 gün sonra öğrenen mi dersindöllenmeyle ilgili hepsi . Bende içeriyi göremediğim için yaptım hep bi bugün yapamadım . Yarın tekrar yapcam umut fakirin ekmeği
Akşam da yapıp atarım buraya ovülasyon testlerimi . Sen kaç aydır çocuk istiyorsun canım
2 Aydır çok iyi besleniyorum onunla mı ilgili bilmiyorum.Sen bu kaset test konusunda çok şanslısın benim kasetlerim de silik çıkıyordu bozuk diye tribe girmiştimafedersin ilk idrarla bile 2. Çizgi gözükmüyordu
Bata 4 gün var. Adetim 8 nisanda bitti 9 nisanda yapmaya başladım. Adetin 15 ve 16. gününde yumurtlama gördüm 17 de çatladı. Sıvı alımına da dikkat ettim en az 2 saat sıvı almadım.Evet canım öncekilere göre bir tık koyulaşma var . Adete kaç gün var ?
Adetten kaç gün sonra yapmaya başladın ?
Bir de sıvı alımına dikkat ettin mi ? Seninkiler çok belirsiz çıkmış bu yüzden olabilir .
Ben testi yapmadan önce üç saat hiç sıvı almıyordumtestlerim bu şekildeydi
Yetişmeyecek sanırımYok canım gelmemiş Fethiye’den izmire ben yürüyerek giderdim 4 günde herhalde onlarda yürüyerek getiriyor
Eki Görüntüle 3420679
Rabbim sabır versin çok zor benim de 12 haftalıktı hepimiz için çok zor inşallah kardeşiyle acıların hafiflerBen ocakta 20 haftalık kızımı kalp durması sebebiyle kaybettim. 2 adet geçirdim bu ay değerlendirdik. Meleğim kardeşini bizim yanımıza gönderecek mi bakalım bekliyoruz.