Peki erken gebelik testi yaptınız mı belki çıkar sizinBata 4 gün var. Adetim 8 nisanda bitti 9 nisanda yapmaya başladım. Adetin 15 ve 16. gününde yumurtlama gördüm 17 de çatladı. Sıvı alımına da dikkat ettim en az 2 saat sıvı almadım.
Amiiin inşallah rabbim hayırlıysa tekrar nasip etsin anne olmayıRabbim sabır versin çok zor benim de 12 haftalıktı hepimiz için çok zor inşallah kardeşiyle acıların hafifler
Canım üzüldümBen ocakta 20 haftalık kızımı kalp durması sebebiyle kaybettim. 2 adet geçirdim bu ay değerlendirdik. Meleğim kardeşini bizim yanımıza gönderecek mi bakalım bekliyoruz.
Ben ocakta 20 haftalık kızımı kalp durması sebebiyle kaybettim. 2 adet geçirdim bu ay değerlendirdik. Meleğim kardeşini bizim yanımıza gönderecek mi bakalım bekliyoruz.
Dün yaptım ama negatif çıktıPeki erken gebelik testi yaptınız mı belki çıkar sizin
Canım ben göremedim yaKızlar bat 2 Mayıs bana yine test perileri geldi. Az önce yaptım 5 dk oldu şu şekilde çıktı. Bir şey göreniniz var mı ya üstte çok minik bir çizgi var gibi ama gözüm mü yanılıyor çevirmekten kör oldum
MerhabaKız ilk idrarla yap sabah yap
Bende göremedim ama daha 3 günün var canım , oda olmaz sa önümüzde koskoca 1 ay var . Benimde negatif çıkıyorKızlar bat 2 Mayıs bana yine test perileri geldi. Az önce yaptım 5 dk oldu şu şekilde çıktı. Bir şey göreniniz var mı ya üstte çok minik bir çizgi var gibi ama gözüm mü yanılıyor çevirmekten kör oldum
Anneler hisseder mişMerhababen test yaptım negatif çıktı ama hiç üzülmedim çünkü ben çok eminim yani hamile hissediyorum kendimi . Rabbim büyük her şeyin en hayırlısını verir inşallah ama bence hamileyim. inşallah hayal kırıklığına uğramam
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızA
Anneler hisseder mişhadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah miniğimiz
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bu sefer baya pik olmuş canım yaŞimdi yaptım sonuncuyu gene koyulaşmamış mı
Benimle dalga geçiyor herhalde adete 4 gün kala hamile kalabilir miyim peki değerlendirsemBu sefer baya pik olmuş canım yaadete de az kaldı ama
Valla bilemedim ama sen değerlendir . Ovülasyon adete yakın koyu olunca gebelik de olabilir diyorlar test mi yapsan acabaBenimle dalga geçiyor herhalde adete 4 gün kala hamile kalabilir miyim peki değerlendirsem
Canım dün yapmıştım negatifti . Bide bende ovülasyonla öğrenen duymuştum ama ya rengli günüydü ya da 1 gün önce felan dı , benim dört gün var daha . Değerlendireyim bari keşke demeyeyim en azındanValla bilemedim ama sen değerlendir . Ovülasyon adete yakın koyu olunca gebelik de olabilir diyorlar test mi yapsan acabaay inşallah öyledir ya
Evet evet en iyisi değerlendir senCanım dün yapmıştım negatifti . Bide bende ovülasyonla öğrenen duymuştum ama ya rengli günüydü ya da 1 gün önce felan dı , benim dört gün var daha . Değerlendireyim bari keşke demeyeyim en azından
Aaa bunu söylemen iyi oldu çünkü ben renglinin 10-25 gün arası yumurtlama geneldir diye düşünüyordum canım . TeşekkürlerEvet evet en iyisi değerlendir senben kürtajdan sonra 35. Gün adet olmayınca doktora gitmiştim . Yumurtan 20 mm olmuş bu gece çatlar istersen değerlendir demişti . Ben tabi hemen sevindim değerlendirdim . Arkasından 40. Gün yani 5 gün sonra adet oldum . Demekki adete 5 gün kala da yumurtlama oluyormuş
Eğer kürtajdan dolayı dengem şaşmadıysa mümkünmüş demekkiAaa bunu söylemen iyi oldu çünkü ben renglinin 10-25 gün arası yumurtlama geneldir diye düşünüyordum canım . Teşekkürler
Regl oldum kuşum testi bekliyormuş benim regl genelde öyle oluyor test yapıyorum regl oluyorum psikolojik olarak rahatlama geliyor sanırımBende göremedim ama daha 3 günün var canım , oda olmaz sa önümüzde koskoca 1 ay var . Benimde negatif çıkıyor. Olsun ovülasyona ve teste devam . Sağlıklı olsun 1 ay geç olsun
umutsuzluk yok
Canım pik gibi durmuyor lh dalgalanmış büyük ihtimal ama sen yine de değerlendir bugün nolcakŞimdi yaptım sonuncuyu gene koyulaşmamış mı