Ay canım bende son 4 -5 gündür test yapıyom negatif . Benimkide gelsede rahatlasam , yeni ay yeni heyecan demekRegl oldum kuşum testi bekliyormuş benim regl genelde öyle oluyor test yapıyorum regl oluyorum psikolojik olarak rahatlama geliyor sanırımya bilmiyorum 8 aydır korunmuyoruz saldım diyorum ama ister istemez tribe giriyor insan
Lh mde benim beynim gibi parçalı bulutluCanım pik gibi durmuyor lh dalgalanmış büyük ihtimal ama sen yine de değerlendir bugün nolcak
Merhaba canımEğer kürtajdan dolayı dengem şaşmadıysa mümkünmüş demekkirica ederim ne demek sen yine bugünü de boş geçme bence.
Yaaa ciddi misinMerhaba canım
şimdi rengli oldum 25. Günde
herhalde bu ay çocuk denediğimiz için dönemim kısaldı
Nasip artık
4 gün canımYaaa ciddi misin
Üzüldüm ama bir yandan da iyi bir şey . Bu ay zaten senin baya karışıktı testlerin hem seni de yordu . Regl boyunca kendine beslenmene dikkat et . Bol bol çörek otu ceviz ve bal yemiştim ben yumurtlama için sen de dene istersen. Önümüzdeki ay senin için güzel bir sayfa olacak inşallah
Kaç gün erken geldi regl
Evet senin yumurtlama gününü bulmamız için erken başlaman lazım4 gün canımdöngü 24 dü dün
Evet kuzum bu ay yarım yamalak yaptımbirde 3 günde 1 ilişki oldu . Olsaydı milli piyangoydu
İyi oldu bir yandan dediğin gibi 4 gün kazancım varadetin son günü başlıcam ovüye tekrar düzenli olarak bakalım
Ay inşallah adet olmazsın canım benim aminEvet senin yumurtlama gününü bulmamız için erken başlaman lazıminşallah bir dahaki ay alırız güzel haberlerini hayırlısıyla .
Ben de hala bekliyorum. Farklı bir belirti vs yok bakalı ne olacak daha 7 gün var adete .
Diğer ay işine yarayacak inşallah o testlerAy inşallah adet olmazsın canım benim amin
Predictor geldi şimdi iş işten geçince
3 gün kala yap bakalım gebelik testi inşallah çift çizgiamin
Amin kuzumDiğer ay işine yarayacak inşallah o testlerben duramam yarın sabah test yaparım kesin ama çıkacağını hiç sanmıyorum
8. Gün bugün canımAmin kuzum
Yumurtlamadan kaç gün geçti bugün senin
Maşallah zaman ne çabuk geçmiyor mu8. Gün bugün canım
Evet ya aslında zaman çabuk geçiyor bunu biliyoruz ama test yapma gününü beklerken zaman geçmiyorMaşallah zaman ne çabuk geçmiyor mu
Canım günaydın . Naptın yaptın mı test ?Evet ya aslında zaman çabuk geçiyor bunu biliyoruz ama test yapma gününü beklerken zaman geçmiyor
Merhaba canımCanım günaydın . Naptın yaptın mı test ?
Bende bugünden itibaren sağlıklı beslenme kararı aldımdün akşam dediğin gibi ceviz , fıstık, çekirdek tükettim . Şimdide bal yedim
Olsun canım test için erken daha senin zaten :)Merhaba canımben yine sabah kalkınca test yaptım ama tabi ki negatif belirtim de hiç yok ama ben hamile hissediyorum bilmiyor
Çok iyi yapmışsın canım ben bir ay çok dikkat ettim ovülasyon testim kıpkırmızı çıktı öncesi öyle değildi . İnşallah sende de işe yarar bol bol avokado da ye
Eşin için de bir şeyler yap ben sürekli eşime havuç meyve kuru yemiş çörek otu bal karışık büyük bir tabak hazırlıyordum haftada üç akşam eskiden hiç meyve yemezdi ve sigarayı da günlük 18 tane içiyordu 5 e düşürdü inan çok çok farketti her anlamdaOlsun canım test için erken daha senin zaten :)
Dikkat edicem canım bugün ilk günüm çok sağlıklı beslendim :)
Bundan sonra böyle yapıcam inşallah
Canım ben hamile kaldığımda 7 Aralık son adet tarihimdi ve o günden sayıp 25. Günde testim pozitif çıkmıştı öncesi negatifti .
Bir de sen hangi testle yaptın canım . Ben aynı idrarla prodoctor yapmıştım hiç belli değildi Laboquick pozitifti . Ertesi gün prodoctor erken gebelik de pozitifti .