Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet hadi insallah yaaa

Canim suanda bende bayağı akıntı geldi wc gittim pembe akıntı gelmiş kırmızı değil ama baya pembe çatlamıştır insallah fazla geldi ama anlamadım

belim bel sırt ağrım baya baya kendini hissettiriyor..

Valla bende bel kasık var ama bel ağrım dediğiö gibi her zaman var bel fıtığından. Bakalım yaa

Canim ben gün gün not aldım onu size yazicam valla belirti oldu

Ayyy bende de 2 gün üst üste geve yatınca mide bulantısı ekşimesi dedim noluyo yaa 2 gecedir ama. Dün gece de 2 saat yatamadım resmen zor uyudum. Yinede bide benim yumurtlamadan sonra da 4 5 .gün bi zonklama oldu alt tarafta. Bakalım hayırkısı olsun yaa

Hayirlisi elbette
Gobek kasintisi var mi kizlar?

Benim artarsa 2. Çizgi inşalla h geç döllenme 28. Gün çatladı o yüzden elim kolum bağlı bekliyorum. Çünkü ilkinde de 2 haftalık demişti 500 çıkmıştı 1 hafta da keseyi görmek için beklemistim

Sık ilişki olmuştu dimi canım senin
Evet canim daha koyu çizgiyi görmeden 2 günde bir oldu bir de bak 3 gün çift çizgi oldu 28. Gün yani çift cizginin 3. Günü aksam bir daha test yaptim siliklesti o gün ve ertesi gün de ilişki oldu . Şansa bırakmamak için çift çizgi olduğu günler de ilişki olmuştu üst uste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…