- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.461
Amin insallah canim kalbine olumsuz birsey koyma insallah yukselicekte degerin olumlu dusun ki guzel seyler olsunAmin canim inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Inşallah 2. Çizgi koyulasir
Eveeet hadi insallah yaaaKızlar benim yumurta çatlayali 12 dün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
Tamam canimHenüz çatlamamış ama bugün aksam 10 dan önce muhakkak bir daha test yap belki akşamı çatlar kacirma
Canim suanda bende bayağı akıntı geldi wc gittim pembe akıntı gelmiş kırmızı değil ama baya pembe çatlamıştır insallah fazla geldi ama anlamadımCanım sen teste devam et akşam bir daha yap, siliklşmez devam ederse koyuluk çatlama sorunu var ama korkma bazısının 3 4 gğn bile bukuyor sen şansını kaçırmamak için silik çizgiyi görene kadar muhakkak ilişki hergün olsun canım yapacak bişeu yok. Kaçırabilirsin yoksa çünkü bir anda silikleşebilir
Ayyyy ben çok sevindim canım sen valla da hamilesinn
belim bel sırt ağrım baya baya kendini hissettiriyor..
Canim ben gün gün not aldım onu size yazicam valla belirti oldu
Yumurta catladiktan sonra
6. Gün için için miğde bulantısı
7. Gün yine aynı miğde bulantısı ve şiddetli baş agrisi ama normal değil kızlar deli gibi kafam yerinde çıkacaktı mige en bulanıyor basın çatlıyor ilk gebelikte de olmuştu.
Sağ ayakta kasıkta batma ayakta çekilme bel ağrısı, göğüslerde dokunmadan bile durup dururken aşırı sızlama oldu dün ve bugün yine hafif bulantı. Yemek yerken çok iyi iştahım açık yedikten yarim saat sonra yine bulantı devam ediyor. Ama inşallah tabi gebelikte 2. Çizgi yükselir. Kızlar bir de sağ ayakta sızlama çekilme sürekli var. Ateş ölçer ile ölmedim ama hafiften ateş var vücudumda çok abartı değil ama ateş düşmesi yani yumurta catladiktan sonra
Hayirlisi elbetteValla bende bel kasık var ama bel ağrım dediğiö gibi her zaman var bel fıtığından. Bakalım yaa
Ayyy bende de 2 gün üst üste geve yatınca mide bulantısı ekşimesi dedim noluyo yaa 2 gecedir ama. Dün gece de 2 saat yatamadım resmen zor uyudum. Yinede bide benim yumurtlamadan sonra da 4 5 .gün bi zonklama oldu alt tarafta. Bakalım hayırkısı olsun yaa
Bende alerji ürtiker var canım 3 4 günde 1 tutuyo kaşıntı o yüzden heryerim kaşınıyo hafif hafifHayirlisi elbette
Gobek kasintisi var mi kizlar?
Daha başlamadı bende ilk gebelikte 1 aydan sonra baslamistiHayirlisi elbette
Gobek kasintisi var mi kizlar?
Sık ilişki olmuştu dimi canım seninBenim artarsa 2. Çizgi inşalla h geç döllenme 28. Gün çatladı o yüzden elim kolum bağlı bekliyorum. Çünkü ilkinde de 2 haftalık demişti 500 çıkmıştı 1 hafta da keseyi görmek için beklemistim
Evet canim daha koyu çizgiyi görmeden 2 günde bir oldu bir de bak 3 gün çift çizgi oldu 28. Gün yani çift cizginin 3. Günü aksam bir daha test yaptim siliklesti o gün ve ertesi gün de ilişki oldu . Şansa bırakmamak için çift çizgi olduğu günler de ilişki olmuştu üst usteSık ilişki olmuştu dimi canım senin
Henüz yumurtlama olmamışKizlar biraz once yaptigin ovu testi sizce normalmi bu koyuluk bisey soyleyin nolur
Canim 7gun gecikmem var suan 27.sinde olmadim tabi duzensizlik var ama bi kac defadir boyle koyuHenüz yumurtlama olmamış
Canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu olması gerekiyor koyulaşma var yumurtlama yakın ama henüz yokCanim 7gun gecikmem var suan 27.sinde olmadim tabi duzensizlik var ama bi kac defadir boyle koyu
daha olamadın mı kuzum sen... inşallah gebeliktendir bu:)Kizlar biraz once yaptigin ovu testi sizce normalmi bu koyuluk bisey soyleyin nolur
Canim adet gecikmem var 27sinde olucaktim ama duzensizlikte var ama bi kac defadir boyle koyuHenüz yumurtlama olmamış
çatlamadan sonra 10.gün kanda 12 gün idrar testindeKızlar çatlamayı gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?