- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.501
Canim sakın canını sıkma ben 2 yıldır hep tek çizgi gördüm. nasipte olduğu zaman sen farkına varmadan olacak peki birşey sorucam yumurta catladiginda beri kac gün gectiYaptim canim yok gebelik kismet degilmis
7.gunum bugun gecikmede
Ben geç katıldım gruba hatırlayamadım canimHamile bir arkadas var kese bozuk demisti doktor kizlaar haber var mi??
Durum ne acaba? Peridrollu biseydi sanirim..
19.gunumde catlamisti 10kasimda catlamisti canim ben 6senelik evliyim birkere cift cizgi oldu oda tedavi ile oldu 16gun kaldi yavrum ama kismet bende boyle sinaniyorumCanim sakın canını sıkma ben 2 yıldır hep tek çizgi gördüm. nasipte olduğu zaman sen farkına varmadan olacak peki birşey sorucam yumurta catladiginda beri kac gün gecti
Aynn canim gun gelicek bebeklerimizi kucagimiza alip sukredicez herzaman sukretmeyi bilmek kaydiyla alicaz insallah bebislerimizi kucagimizaOlsun canım öbür ay kısmettir belki. Herkes için hayırlısı olsun yaa üzülme sakın
Canim sen hastaneye gidicektin ne oldu bir gorun istersen. Uzulme Rabbim insallah tez zamanda yuzumuze bakar ve hayirli saglikli evlatlar nasip eder bunu yazarken ezan okunmaya basladi Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahCanim yok gebelik yaptim tedti koskoca tek cizgi uzulmuyorum alistim ama isyanda etmiyorum bizde boyle sabrimiz sinaniyo bakalim bekliyoruz sabirla insallah
Canim bak sakın moralini bozma ben de 5 yıllık evliyim daha çocuğumuz olmadi 2 yi l önce 2.5 aylıkken karnimda öldü suni sancıyla normal dogum yaptırarak aldılar. Kendime 1 yılda zor geldim şimdi yine deniyoruz bunlar da sınav dediğin gibi vakti zamanı gelmeden olsa da doğmadan gidiyor içini ferah tut lütfen19.gunumde catlamisti 10kasimda catlamisti canim ben 6senelik evliyim birkere cift cizgi oldu oda tedavi ile oldu 16gun kaldi yavrum ama kismet bende boyle sinaniyorum
Ben yazmıştım :) adet oldum bi sonraki aya kaldı. 1 şubata kadar beklemedeyim :)
Aklıma ne geldi bak. Ben balık yağı kullanıyorum başık yağını kan sulandırıcı kullananlar kullanamıyor çünkü balık yağı da kanı sulandırıyormuş. Hem çok faydalı hem çok pratik. Doktora bi sormak lazım o amaç için de kullanılabilir mi diye :)Kizlar ben kan pıhtılaşması var mi diye baktiramadim ilk düşükte çünkü doktorlar normal karşılıyor ve umursamıyor özel hastanede bile. Tüp bebek tedavisi olmadım ama olanlardan biliyorum doktor hergun 1 avakado ve ananas veriyor ananas 1 dilim yeterli kani sulandirsin diye. Ben ne olur ne olmaz daha zaten silik çizgi yemeğe başlıcam sizin de aklınızda bulunsun
Peki kusura bakma canim :)Ben yazmıştım :) adet oldum bi sonraki aya kaldı. 1 şubata kadar beklemedeyim :)
Cok tesekkur ederim sagolasin canim. Peki senin tablet mi sıvı olan miAklıma ne geldi bak. Ben balık yağı kullanıyorum başık yağını kan sulandırıcı kullananlar kullanamıyor çünkü balık yağı da kanı sulandırıyormuş. Hem çok faydalı hem çok pratik. Doktora bi sormak lazım o amaç için de kullanılabilir mi diye :)
Cok tesekkur ederim sagolasinBen çok araştırmıştım IFOS onaylı olması önemli. Toplam epa+dha miktarı önemli. New life efa one kullanıyorum. Hap şeklinde.
Amin tatlim insallah gidemedim canim adet olmayi beklicem tahlillerimi yaptircam bakalim tedaviye baslicam allah izin verirseCanim sen hastaneye gidicektin ne oldu bir gorun istersen. Uzulme Rabbim insallah tez zamanda yuzumuze bakar ve hayirli saglikli evlatlar nasip eder bunu yazarken ezan okunmaya basladi Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Insallah canim alnimizda hamile kalmak icin sabretmemiz gerekiyormuşCanim bak sakın moralini bozma ben de 5 yıllık evliyim daha çocuğumuz olmadi 2 yi l önce 2.5 aylıkken karnimda öldü suni sancıyla normal dogum yaptırarak aldılar. Kendime 1 yılda zor geldim şimdi yine deniyoruz bunlar da sınav dediğin gibi vakti zamanı gelmeden olsa da doğmadan gidiyor içini ferah tut lütfen
Yazmıştım ya hasta oldum 27 ocak bat hayırlısı
Rabbim yardimcin olsun canimAmin tatlim insallah gidemedim canim adet olmayi beklicem tahlillerimi yaptircam bakalim tedaviye baslicam allah izin verirse
Ama sen tam olamadim demistinnYazmıştım ya hasta oldum 27 ocak bat hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?