- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.481
aaaa şimdi anladımCanim adet gecikmem var 27sinde olucaktim ama duzensizlikte var ama bi kac defadir boyle koyu
Bilmm kuzum olabilir yok tatlim ya olmadimdaha olamadın mı kuzum sen... inşallah gebeliktendir bu:)
senle de aynı zamanlarda üye olmuşuz aynı topiklerdeymişiz canım yaa sen beni hatırlıyor musun?
Valla bence gebelikten bu çift çİzgi canım ne yumurtlaması çoktan bitmiştir yumurtlamanCanim adet gecikmem var 27sinde olucaktim ama duzensizlikte var ama bi kac defadir boyle koyu
Insallah kuzum yaa ama korkuyorum bu ay 10tane normal 2tane erken testi yaptim en son 24.de kan verdim cikmadi dahada test falan yapmadim insallah vardir yaaaaaValla bence gebelikten bu çift çİzgi canım ne yumurtlaması çoktan bitmiştir yumurtlaman
Pko falan varmı canım sende bildiğin. Yada yumurtlama problemi. Eğer bunlar yoksa inş geç döllenme falandır gebelik vardır yaaInsallah kuzum yaa ama korkuyorum bu ay 10tane normal 2tane erken testi yaptim en son 24.de kan verdim cikmadi dahada test falan yapmadim insallah vardir yaaaaa
ama düzensizlik var diyorsun demi... işte o kafa karıştırıcı.. normal test dener misin gebelikten.Bilmm kuzum olabilir yok tatlim ya olmadim
Yumuttlama problemim var vede kist cikiyo bazenPko falan varmı canım sende bildiğin. Yada yumurtlama problemi. Eğer bunlar yoksa inş geç döllenme falandır gebelik vardır yaa
Simdimi denim canim eczae yanimda birazdan alirim da adet sancisi gibi bi agrida cekiyorumama düzensizlik var diyorsun demi... işte o kafa karıştırıcı.. normal test dener misin gebelikten.
Yok canim birazdan alirim eczane yanimdaOvülasyon testinde gebelik çıkabiliyor ise canım gebelik ihtimali var tabi gebelik testin yok mu
bence dene eczane de yanındayken.. değilse de üzülmek yok.. bu ay olmadı diğer aya.... dua edelim de gebe değilsen adetin gelsin bir an önce canım..Simdimi denim canim eczae yanimda birazdan alirim da adet sancisi gibi bi agrida cekiyorum
Kizlar biraz once yaptigin ovu testi sizce normalmi bu koyuluk bisey soyleyin nolur
Canim senin adetten sonra kaçıncı gununBilmm kuzum olabilir yok tatlim ya olmadim
Bunlar da belirti aslında canım hadi inş bebiştir kist mist değildir ..Simdimi denim canim eczae yanimda birazdan alirim da adet sancisi gibi bi agrida cekiyorum
Yok canim aynn uzulmedim kisnet degilmis yaptim ama yokbence dene eczane de yanındayken.. değilse de üzülmek yok.. bu ay olmadı diğer aya.... dua edelim de gebe değilsen adetin gelsin bir an önce canım..
Yaptim canim yok gebelik kismet degilmisBunlar da belirti aslında canım hadi inş bebiştir kist mist değildir ..
7.gunum bugun gecikmedeCanim senin adetten sonra kaçıncı gunun
Canim yok gebelik yaptim tedti koskoca tek cizgi uzulmuyorum alistim ama isyanda etmiyorum bizde boyle sabrimiz sinaniyo bakalim bekliyoruz sabirla insallahBizleri de haberdar et
Evet uzulmuyoruz canim.. nasip kismet gercekten... diyoruz ya ol diycek olacak.. Rabbim insallah nasip etmistir.Yok canim aynn uzulmedim kisnet degilmis yaptim ama yok
Olsun canım öbür ay kısmettir belki. Herkes için hayırlısı olsun yaa üzülme sakınYaptim canim yok gebelik kismet degilmis
7.gunum bugun gecikmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?