Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncele canım.videoları var izle valla bana dedi 18.güne kadar değerlendir bizde yaptık valla hayırlısı ama hiçbi belirtim yok valla zamanda hiç geçmiyor ya
Ben 11gün pazartesiye geliyo sabah ilk idrarla yapacağım merak ettim ovulasyon teat yaptığım için bir de ilk kez ayda 1 değilde tam gğnkerinde değerlendirdik ya çok az umutlandım ptesi siliğin siliği çizgi görmezsem hepsini çöpe atıcam az da olsa minik de olsa çılabilir çıkmazsa da üzülmemek için evdeki hch testleri çöpe atıp beklerim

%50 %50 zaten umutluyum olmazsa hayırlı zamanı değilmiş der diğer aylara bakarız artık

Yaa aynı zamanda yapalım testlerimizi birbirimize destek:) benimde evde 5 adet var stok :) atma kız 11.gün çıkmaz bekle 17.güne kadar bikaç kere yaparız :)

Yaa aynı zamanda yapalım testlerimizi birbirimize destek:) benimde evde 5 adet var stok :) atma kız 11.gün çıkmaz bekle 17.güne kadar bikaç kere yaparız :)
O zaman saklicam bazanın altına yada en yğksek yere saklıyim üşenip almam :)))) 1 tanesini çıkarırım çıkarsa çıkar kız siliğin de siliği anlaşılır heralde ne biliyim burda 10 gün kala çıkanlar oluyo yaaa bi gün de bizim yüzümüze gülsün kader 4 5 gün kala çıksın ben evde değilim zaten yarın akşam dönücem hafta sonu da işler güçler ptesi aklıma gelmeyebilir bile ama gelirse ptesi sabah ilk idrarla denicem sırf meraktan

Bende bu hafta annemle biseylerle uğraşıyoruz geziyoruz 12 ocakta şehir dışına gitcem 2günlük inşallah çabucak geçer ama denicem bende gitmeden çıkmazsa yanıma ped med alıp çıkarım napim

Bende bu hafta annemle biseylerle uğraşıyoruz geziyoruz 12 ocakta şehir dışına gitcem 2günlük inşallah çabucak geçer ama denicem bende gitmeden çıkmazsa yanıma ped med alıp çıkarım napim
aynen zaten baktıkki çıkmadı ped stoklarına devam .. kısmetimizde varsa olacak canım beklemeye devam

Sabah yapın canim

Benim de bahsettigin gibi olur... dollenemeyen yumurtalar diye biliyorum bende... basta baya bir sanci oluyorrr sonra dedigin gibi lop diye dusuyor klozete hatta 2 defa sifon cekmek zorunda kaliyorum..
Sende de pıhtılaşma var mi canim. Benim ilk düşükte karnimda öldü doktor ilk gebelikte normal karşıladı daha yatıramadım pıhtılaşma testi . Peki haline kalırsak her ihtimale karşı onu içsek ne olur. Benim de löp löp düşüyor adette pıhtı pıhtı

G goldenstone16

Ay hadi inşallah ama ben bu ay çok değerlendirdim ya bi taraftan içimde şüphe var spermler kalitesizlesti die

Aynıyız canım inşallah kalitesiz olmamıltır yani diyorum ama bakalım ..

Canim çatlamadan sonra 14 gün mu saydın benim de 28. Gün çatladı ne zaman adet olacağımı bilmiyorum
Benim meseöa 12.gün çatlıyo 26 da regl canım geçen ay mesela hissetmiştim geç 13 belki 14 ü bulmuştu 27.günde regl olmuştum. Bence zen 28.gün çatlama olduysa en az 38-42 günleri içinde rwgl olur canım

Cnm ben şimdi endişelenmeli miyim. Ne yapsam ki acaba. Normalde de olabilir demis doktor . O zaman belki diğer arkadaslarinda oyle midir yazarlarsa çok sevinirim
Biraz gec oldu ama soruna cevap vereyim canim bekarkende onu yasiyordum simdide yasiyorum cok sukur bir sorunumda yok ablamlarda yasiyorlardi. Bu cok normal birsey hic endise etme

Kızlar 09 yazan dün akşamki testim diğeri bu öğlen yaptım . Çatlamadı dimi daha

Eklentiler

• E26D459C-CFDF-4736-A677-0BF1430A77C6.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 6AB96506-2807-4D10-9326-A62D2CC299BC.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…