- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.441
Henüz çatlamamış ama bugün aksam 10 dan önce muhakkak bir daha test yap belki akşamı çatlar kacirmaKızlar 09 yazan dün akşamki testim diğeri bu öğlen yaptım . Çatlamadı dimi daha
Kızlar 09 yazan dün akşamki testim diğeri bu öğlen yaptım . Çatlamadı dimi daha
Kızlar benim yumurta çatlayali 12 dün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
ayyy bende gördümm kızz haydi inşallahhh.. çoook heyecanlıı ne uğurlu bu ay maşallahhhh... Rabbim bize de nasip etsin yaaa...Kızlar benim yumurta çatlayali 12 dün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
Valla mi ya siz de görebiliyorsunuz dimi silik çizgiyi kafayı yedikyedikten sonra o da mi psikolojik dedimCanım sen teste devam et akşam bir daha yap, siliklşmez devam ederse koyuluk çatlama sorunu var ama korkma bazısının 3 4 gğn bile bukuyor sen şansını kaçırmamak için silik çizgiyi görene kadar muhakkak ilişki hergün olsun canım yapacak bişeu yok. Kaçırabilirsin yoksa çünkü bir anda silikleşebilir
Ayyyy ben çok sevindim canım sen valla da hamilesinn
Amin canim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ayyy bende gördümm kızz haydi inşallahhh.. çoook heyecanlıı ne uğurlu bu ay maşallahhhh... Rabbim bize de nasip etsin yaaa...
Kız ne demek sizde görüyoemusunuz :))) ben oğluma göstsrsem o bile anlarValla mi ya siz de görebiliyorsunuz dimi silik çizgiyi kafayı yedikyedikten sonra o da mi psikolojik dedim
AMİNN İNŞALLAH SİLİK DE OLSA BİZ DE GÖRELİİİMMMAmin canim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
belim bel sırt ağrım baya baya kendini hissettiriyor..Kız ne demek sizde görüyoemusunuz :))) ben oğluma göstsrsem o bile anlaryok yok maşalllahhhj geldi bebişin galiba inşallahhh hadi darısı bizlere
Belirti melirti varmıydı belin ağrıyodu dimi bi tek benim kasıklara ara ara girip çıkan ağrı var anlamsız
bekle bence de acelen yok... bir test daha yap ama..yarın koyulaşıyor mu ona bakalım..bence tabi.Ben pazartesi yi bekleyim dimi kan testi için.
2019 bebiş yıllı olcak inşallah oh oh kızlar bu ay uğurlu çalışmalara devam eşime havuç nar suyuna başlayayımKızlar benim yumurta çatlayali 12 dün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
Canim ben gün gün not aldım onu size yazicam valla belirti olduKız ne demek sizde görüyoemusunuz :))) ben oğluma göstsrsem o bile anlaryok yok maşalllahhhj geldi bebişin galiba inşallahhh hadi darısı bizlere
Belirti melirti varmıydı belin ağrıyodu dimi bi tek benim kasıklara ara ara girip çıkan ağrı var anlamsız
Ben 2 gün arayla yaptim canim yarın ya da obur onur gün bir daha yapayım eğer devam ederse bu da bize canlı örnek olur hepimiz icinbekle bence de acelen yok... bir test daha yap ama..yarın koyulaşıyor mu ona bakalım..bence tabi.
Canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin ve saglikli bir sekilde buyutursun.Ben pazartesi yi bekleyim dimi kan testi için.
Amin canim inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Inşallah 2. Çizgi koyulasirCanim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin ve saglikli bir sekilde buyutursun.
tamam belirtilerini bekliyoruz canım. inşallah sağlıklı gebeliktir güzelce artar.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Ben 2 gün arayla yaptim canim yarın ya da obur onur gün bir daha yapayım eğer devam ederse bu da bize canlı örnek olur hepimiz icin
Inşallah canimtamam belirtilerini bekliyoruz canım. inşallah sağlıklı gebeliktir güzelce artar.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
yazmışsın zaten belirtileri.. :)Yumurta catladiktan sonra
6. Gün için için miğde bulantısı
7. Gün yine aynı miğde bulantısı ve şiddetli baş agrisi ama normal değil kızlar deli gibi kafam yerinde çıkacaktı mige en bulanıyor basın çatlıyor ilk gebelikte de olmuştu.
Sağ ayakta kasıkta batma ayakta çekilme bel ağrısı, göğüslerde dokunmadan bile durup dururken aşırı sızlama oldu dün ve bugün yine hafif bulantı. Yemek yerken çok iyi iştahım açık yedikten yarim saat sonra yine bulantı devam ediyor. Ama inşallah tabi gebelikte 2. Çizgi yükselir. Kızlar bir de sağ ayakta sızlama çekilme sürekli var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?