Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurta çatlayali 12 dün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik

Eklentiler

• IMG-20190103-WA0007.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar 09 yazan dün akşamki testim diğeri bu öğlen yaptım . Çatlamadı dimi daha

Canım sen teste devam et akşam bir daha yap, siliklşmez devam ederse koyuluk çatlama sorunu var ama korkma bazısının 3 4 gğn bile bukuyor sen şansını kaçırmamak için silik çizgiyi görene kadar muhakkak ilişki hergün olsun canım yapacak bişeu yok. Kaçırabilirsin yoksa çünkü bir anda silikleşebilir

Ayyyy ben çok sevindim canım sen valla da hamilesinn

ayyy bende gördümm kızz haydi inşallahhh.. çoook heyecanlıı ne uğurlu bu ay maşallahhhh... Rabbim bize de nasip etsin yaaa...

Valla mi ya siz de görebiliyorsunuz dimi silik çizgiyi kafayı yedikyedikten sonra o da mi psikolojik dedim

Valla mi ya siz de görebiliyorsunuz dimi silik çizgiyi kafayı yedikyedikten sonra o da mi psikolojik dedim
Kız ne demek sizde görüyoemusunuz :))) ben oğluma göstsrsem o bile anlar yok yok maşalllahhhj geldi bebişin galiba inşallahhh hadi darısı bizlere
Belirti melirti varmıydı belin ağrıyodu dimi bi tek benim kasıklara ara ara girip çıkan ağrı var anlamsız

belim bel sırt ağrım baya baya kendini hissettiriyor..

2019 bebiş yıllı olcak inşallah oh oh kızlar bu ay uğurlu çalışmalara devam eşime havuç nar suyuna başlayayım

Canim ben gün gün not aldım onu size yazicam valla belirti oldu

Yumurta catladiktan sonra
6. Gün için için miğde bulantısı
7. Gün yine aynı miğde bulantısı ve şiddetli baş agrisi ama normal değil kızlar deli gibi kafam yerinde çıkacaktı mige en bulanıyor basın çatlıyor ilk gebelikte de olmuştu.
Sağ ayakta kasıkta batma ayakta çekilme bel ağrısı, göğüslerde dokunmadan bile durup dururken aşırı sızlama oldu dün ve bugün yine hafif bulantı. Yemek yerken çok iyi iştahım açık yedikten yarim saat sonra yine bulantı devam ediyor. Ama inşallah tabi gebelikte 2. Çizgi yükselir. Kızlar bir de sağ ayakta sızlama çekilme sürekli var. Ateş ölçer ile ölmedim ama hafiften ateş var vücudumda çok abartı değil ama ateş düşmesi yani yumurta catladiktan sonra

Son düzenleme:
yazmışsın zaten belirtileri.. :)
benim de baş ağrım var 2 gündür. ama ben adete yoruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…